Sevdiğini özleyenler buyurun

canım ya bence gerçekten sürpriz yapacak ya bak yüzüğünü öpüp çıktı diyon bence biraz onu merak etmeni falan istemiştir ya

yok yok cok sukurr allahıma.sık sık gorusebılıoruz.insallah tez zamnada sende dıer kıslarda askeyleyini görür canım.abinde cok kotuymuş ya eger ole bısey yapmıssa:1no2:

canım ya bence gerçekten sürpriz yapacak ya bak yüzüğünü öpüp çıktı diyon bence biraz onu merak etmeni falan istemiştir ya

hee yawww öle bencede senı uzuyo kızdırıo sımdı sonra buyuk bı suprız yapcak kötü düşünme canım.hersey guzel olucak

saolun arkadaşlar ben buraya yazarım son olayları benim için dua edin ne olur ...saolun beni dinlediğiniz için teselliye ihtiyacım vardı...

saolun arkadaşlar ben buraya yazarım son olayları benim için dua edin ne olur ...saolun beni dinlediğiniz için teselliye ihtiyacım vardı...

tamam canım merakla beklıcem guzel haberlerını.allah gönlüne göre versin insallah eskısınden cokdaha ıyı olursunuz.sende saol canım.burdakı herkes bırbırıne destek olmak için.yoksa atlatılmaz bu gunler.bende tskkur ederım herkesee

canım ya dualarım seninle ama üzme kendini nolurr üzmeeee:teselli::teselli:a.s

saol canım tamam üzmeyeceğim ama söz vermiyim olurmu??? çok ağır bişey çünkü bana seni asla bırakmıyacağım derdi tezkere kağıdımı alıp sana getircem derdi sonra bana aşk olmayack değince 15 ay beklediğim günlerin mükafatını böyle acı almak çok koydu gerçekten allah kimseye yaşatmasın...senağlama

amin canım cümlemizi..ben bu topikte herşeyimi paylaştım yeri geldi beraber ağladık yeri geldi beraber güldük ama tezkeresini alan uğramamaya başladı yeni yeni arkadaşlar katıldı aramıza rabbim tüm askerlerimizi korusun ve tez zamanda sizlerde kavuşun ben hep bu duayı ediyorum...

canım tahmin edeb,l,yorum halini ama nolur şimdiden çok üzme kendini ya eğer rahatlıyorum ağlayınca diyosan ağla rahatla bende ağlamadan hayatta rahatlamam..
herşey güzel olacakkkk tamammı fıstıkkk a.sa.s

saol canım evet ağlayınca rahatlıyorum ama annem ağladığımı görünce bu sefer yeter artık bıktım ağlamalarından diyor senı seven biri olsaydı seni ağlatmazdı demeye başladı o yüzden gizli saklı bazende gece herkes yatınca bende yatağımda ağlıyorum...üzüntüm mideme vurmaya başladı

aminn allahıım aminnn.haırlusuyla kavusuruz sevdıklerımıze.insallah yüreğin gibi güzel günler de bulur sizi

neyse canlarım ben çıkayım belk sonra gelirim...öpüyorum hepinizi tek tek tekrar sağolun allah herşeyi gönlünüze göre bol versin...

bende şimdi aşkıma mektubumu yazdım ama yine ağladım benimde babam evde ağladığımı görmesin diye sıkıyorum kendimi başım çatlıyo şimdi ya offf ya off şimdi aşkım burda olsa onunla konuşsam offf Allahım off nolur hepimize dayanma gücü ver nolurrrrr

sabret güzelim.hırpalama kendini aglayınca rahatlıyorum dıosun gec odana hem mektubunu yaz hem agla.sıkma kendını.basın oyuzden agırıyo.yada cık bıraz dısarı hava al iyi gelir

sabret güzelim.hırpalama kendini aglayınca rahatlıyorum dıosun gec odana hem mektubunu yaz hem agla.sıkma kendını.basın oyuzden agırıyo.yada cık bıraz dısarı hava al iyi gelir

offf canım benimm ya offf içim sıkılıo inan ya yemek saatş her halukarda babam beni görecek o görmese annem görecek üzülecek ağlamamam lazım ya offfffffffffffffffffboğuluyorum sanki

offf canım benimm ya offf içim sıkılıo inan ya yemek saatş her halukarda babam beni görecek o görmese annem görecek üzülecek ağlamamam lazım ya offfffffffffffffffffboğuluyorum sanki

kızzz yapma böle yaa.valla kendıne zarardan baska bısey yapmıosun.kafanı dagıtcak seylerle ugras.ciddiyim bak dısarıya cık yürü biraz

kızzz yapma böle yaa.valla kendıne zarardan baska bısey yapmıosun.kafanı dagıtcak seylerle ugras.ciddiyim bak dısarıya cık yürü biraz

off canım ya of dışarıda çıkamamki aşkım arar belki dışardayım dersem merak eder canı sıkılır malum burası istanbul herşey oluyo helede bu saatlerde..
neyse canımm ya sen anlat bari güzel bişeyler ben size şafak tutmak için yaptığım takvimi gösterecektim çok güzel olmuştu aşkımla resimlerimiz falan koymuştum ama o bile yok ya

merhaba arkadaşlar. sevdiklerimiz dönecekler Allahın izniyle. nolur şükretmeyi bilelim.
sen ağlama bir damla gözyaşın yeter, sen üzülme gülüm...
offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…