- 23 Ocak 2008
- 1.268
- 3
saolun canlarım ama ulucum eski uluç değil bambaşka biri oldu son 1 ay kala askerlik bitti ama sanırım aşkımızda bitti bugün beni hiç ama hiç aramadı çok canım yanıyor...
canım evlisiniz siz dimi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun canlarım ama ulucum eski uluç değil bambaşka biri oldu son 1 ay kala askerlik bitti ama sanırım aşkımızda bitti bugün beni hiç ama hiç aramadı çok canım yanıyor...
canım ya bilmiom tam olarak araştırıcam ama şimdi çok daha fazla sinirlendim sinirden ağlama üzereyim benim abimde askerde izne geldi ve pcde benim dosyamda nerdeyse herşeyimi ilmiş benden habersiz aşkımla resimlerim tablolarım ya kafaytı yicem ya
canımmm benim tuğçe şafak 1 demek süperrrr yaaaaaa cuma buluşuon yani aşkınla:1hug:
upsss cok kotu olmus ya.cöp kutusundan geri dönüsüm yapamıomusun canım.benımde abım ızne gelıcek cuma gunu.veeeee yişanlımda gelceekkkkkk aynı gunn:lepi
öle düşünme canım ya belki yarın cıkmanın telası yuzunden arayamamıstır.yada belkı sana suprız yapıcak.üzme tatlı canını
sukunet immmm nası geçti günün askerin napıooooooooo
ya biz ewli gibi yaşıyorduk bilen bilir beni olayım karışık yani çok uzun hikaye
anladım canım evli yazıyo bilgilerindede ondan sordum
ama bence herşey görüşünce değişir ya aynı evde küs kalamazsınız ya eskisi gibi oluyy merak etme
yok be tatlım son 1 ay kala bana hiç aşkım falan demedi yani sanırım biz ayrılıcaz
gerçi izine geldiğinde hep sürpriz yaptı ama bu sefer arık süpriz yapmaz bana şuanki psikolojimi bir allah bilir birde ben 15 ay içinde yapmadığım fedakarlık yok ailem şileye gidicek ailemi kaşıma aldım uluç gelmeden şileye gitmemek için ama başıma gelenler bakın çok acı ya allah kimseye yaşatmasın..
yaa yavrum bı ara öle oldu yıne senın yıne gelıp suprız yapmadı mı
yıne öle yapar senın uluc bız bıle bılıyozzz :)))
suprız sevıo ondan sölememıstır saatıınııı
yafff gördüm bugun askımı kamuflajlarıyla cokk yakısmıss bıtaneme ama cok kotu oldum canımcım ya.belkıde gormeseydım daha ıyı olcaktı.bı saat gordum onu sonra düdük caldılar toplanıp gıttıler.:a015:daha uc gun oldu ama harbıden ozlemısım onu.ama cuma gelcekkk hafta sonu benleee
keşke canım ya keşkeee ağlamaktan gram göz yaşı kalmadı gözlerimdesenağlama
hımmm iki asker birden gelecek valla iyimi desem kötümü bilemedimm
canım gerdönüşüm kutusu boş pcde heryeri aradım yok dosyalar işle ilgili tablolarım falan vardı ya ama eğer tamamen sildiyse kesinlikle konuşmam onunla
canım nolur şükret haline ya bak ben 1 ay hiç göremicem ve onlaron orda çarşı izni 15 günde birmiş yüzyüze görüşmeyi bırak msnde bile göremicemm offfffff çok özledimm onu ya çok resimlerimizde gitmiş yicem kafayı ya
insallah duzelir canım yaaaa.hıc sormadınmı ona neden soguk davranıosun dıe
öle cnm ılk 1 ay aramayabılırler bızı, 15gunde bır de cok yaaa
ama acemılıkte öle bıraz youn calısıyolar cnm egıtımler cok yogun kaydirigubbakcemile