Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar sevgilimin benden kmlerce uzakta, askerde olduğu ilk günü bunalıma girmeden başarıyla atlattım:)
sevdiğinin askerde olması ne zor bi durummuş. tamam hergün görüşmüyorduk aşkımla ama böyle merak etmiyordum onu. sürekli konuşuyorduk. konuşmasakta aklım onda kalmıyordu, ne yapıyor, huzurlu mu, ne yedi, açmı kaldı( yemek konusunda seçicidir biras), işler yolunda mı, koğuşta nasıl tipler var, anlaşabilecek mi vs vs...

benim için en önemli olan şu an sağlığının iyi olması, huzurlu olması...

mannakcığım bir günü atlattık sayılır. ilk iidi benim yaa...
özledim ama napalım...

canım ya bende çok özledim ama napalımm gelince evlencezya hep onu düşünüommm :dance::dance:
evet canım ya bugünü atlattık sayılır yarından itibaren 157 olcakk bak bi gün geçti bile iyiki varsınız yaaa

ayy aşkımla konuştumya az önce bi rahatladım anlatamam yaaa Rabbime sonsuz şükürler olsunnn:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar sevgilimin benden kmlerce uzakta, askerde olduğu ilk günü bunalıma girmeden başarıyla atlattım:)
sevdiğinin askerde olması ne zor bi durummuş. tamam hergün görüşmüyorduk aşkımla ama böyle merak etmiyordum onu. sürekli konuşuyorduk. konuşmasakta aklım onda kalmıyordu, ne yapıyor, huzurlu mu, ne yedi, açmı kaldı( yemek konusunda seçicidir biras), işler yolunda mı, koğuşta nasıl tipler var, anlaşabilecek mi vs vs...

benim için en önemli olan şu an sağlığının iyi olması, huzurlu olması...

aynı hisleri, aynı duyguları paylaşıyoruz.. çok iyi anlıyorummm. bn bunalıma girdim galiba
=(

ohh ii yapmışsın canım benim a.s ayy canım benim ya bana çok destek oldun çok saolll
ayyy aferin senin askerine ne güzel düşünmüş yaa
bende az önce 2. mektubumu yazdım canım belki yazdıklarımı ailesi yemin törenine giderken veririm orda okur...

benimde aşkım arabamızda duran(arabamız diyom çünkü o bizim evimiz gibiydi )çok sevdiği bi tesbihi vardı onu bana verdi yanından hiç ayırma dedi bende öle yapçamm bide bi kaç özel eşyasını bırakmıştı onun çok güsel bi gümüş künyesi vardı onu taktım hiç çıkartmamayı düşünüyorum.. bideee onun parfümünü aldım ondannn bazen gidip kokluyomm ama kötü oluyo insann

birbirimize destek olmak için buradayız cnm tabiki elimden geleni yaparım:CüvCüv:

yemin töreni ztn çok dugusal bir sahne oluyormuş, arkasından bi de mektuplar ohhh senin askerin bi süre bunalım takılır artık...kaydirigubbakcemile3

güselim parfüm olayı çok kötü oluo gözlerimi kapatınca yanımdaymış gibi oldum kokusunu duyunca ama gözlerimi bi açtım yok yanımda off off...

bende aşkıma gelince okusun diye gün içinde neler yaptığımı, neler hissetiğimi vs anlatan bi ajanda tutuyorum. bugün başladım ilk gün için 7 sayfa yazdım ne bulduysam okdr biras çenem düşük galibasırnaşık şeysırnaşık şey bakalım bu gidişle cilt 1, cilt 2 ve cilt 3 olacak...:tomato::tomato:

birbirimize destek olmak için buradayız cnm tabiki elimden geleni yaparım:CüvCüv:

yemin töreni ztn çok dugusal bir sahne oluyormuş, arkasından bi de mektuplar ohhh senin askerin bi süre bunalım takılır artık...kaydirigubbakcemile3

güselim parfüm olayı çok kötü oluo gözlerimi kapatınca yanımdaymış gibi oldum kokusunu duyunca ama gözlerimi bi açtım yok yanımda off off...

bende aşkıma gelince okusun diye gün içinde neler yaptığımı, neler hissetiğimi vs anlatan bi ajanda tutuyorum. bugün başladım ilk gün için 7 sayfa yazdım ne bulduysam okdr biras çenem düşük galibasırnaşık şeysırnaşık şey bakalım bu gidişle cilt 1, cilt 2 ve cilt 3 olacak...:tomato::tomato:

canım benimm ii yapmışsınn :roflol::roflol:
canım parfüm olayı öle ama ne biliyim bazen onun kokusunu koklamam ii gelio ya
bu arada benimde annemler tatildeydi onlar geldi bugün kardeşim yanımdaydı zaten benim canımmm en büyük destekçilerimden biri..dayımın kızı bizde bideeeeeeeeee bugün benim diğer askerim abim geldiiii hep ona soru soruommm askerlikle ilgili onuda çok özlemişim ya o uzun dönem yapıo 6 yı falan geçtii ama abime yaramış askerlik yakışıklıydi iyice yakışıklı omuşşş eee tabi edremitte askerlik yapıo çarşı izinlerinde denize bile gidi yo maşallahhh:nazar:

canım ya bende çok özledim ama napalımm gelince evlencezya hep onu düşünüommm :dance::dance:
evet canım ya bugünü atlattık sayılır yarından itibaren 157 olcakk bak bi gün geçti bile iyiki varsınız yaaa

ayy aşkımla konuştumya az önce bi rahatladım anlatamam yaaa Rabbime sonsuz şükürler olsunnn:nazar::nazar::Saruboceq::Saruboceq:

ohh ne güsel cnm sewindim senin adına bende sesini duyabilsemkaydirigubbakcemile2

canım benimm ii yapmışsınn :roflol::roflol:
canım parfüm olayı öle ama ne biliyim bazen onun kokusunu koklamam ii gelio ya
bu arada benimde annemler tatildeydi onlar geldi bugün kardeşim yanımdaydı zaten benim canımmm en büyük destekçilerimden biri..dayımın kızı bizde bideeeeeeeeee bugün benim diğer askerim abim geldiiii hep ona soru soruommm askerlikle ilgili onuda çok özlemişim ya o uzun dönem yapıo 6 yı falan geçtii ama abime yaramış askerlik yakışıklıydi iyice yakışıklı omuşşş eee tabi edremitte askerlik yapıo çarşı izinlerinde denize bile gidi yo maşallahhh:nazar:

destek güçlerini yanıa toplamışın ne güsel:eek:
güsel yerde yapıyormuş askerliği abin, şanslı
abin giderken okdr üzülmemişindir sanırım aşkının gitmesi bi ayrı oluo yaaa

destek güçlerini yanıa toplamışın ne güsel:eek:
güsel yerde yapıyormuş askerliği abin, şanslı
abin giderken okdr üzülmemişindir sanırım aşkının gitmesi bi ayrı oluo yaaa

canım üzüldüm ama dediğin gibi aşkımı gönderirken olduğu gibi kötü olmadım zaten o çalışıo ben çalıodum akşamları görüşemediğimiz zaman bile oluyodu aynı odada yattığımız halde:roflol::roflol:
abimin şafağını bilmiom bile canım ama aşkımmmm bambaşka yaaaaaaa

kızlar yaa şu kilo çizelgesi warya sanırım ben onu yanlış yapmışım heheheh:) ben zayıflayacağıma kilo alıyorum...çizelgeyi baştan düzenlemem lazım sanırım:p

mannakcım nastasiacım nerelerdısınız kızlar ya .sizi diğer tarafta goremeınce cok korktum ya.dedim arkadaslarım terk ettı benı ama buldum sizilülülülülülükaçıs sansınız yokkk:dance:kızlar ben yarın yişanlımı görmeye gitceemmmm bilionusumuuuuu:teytey:

kızlar yaa şu kilo çizelgesi warya sanırım ben onu yanlış yapmışım heheheh:) ben zayıflayacağıma kilo alıyorum...çizelgeyi baştan düzenlemem lazım sanırım:p

canım ya boşveeeerrr bi kaç gün yiyelimmmm bu stresle rejim olmuyo yaaaa daha koskoca 157 günümüz var onlar gelene kadar zayıflarız biz boşveyyyyyyyyy:icecream::icecream:

mannakcım nastasiacım nerelerdısınız kızlar ya .sizi diğer tarafta goremeınce cok korktum ya.dedim arkadaslarım terk ettı benı ama buldum sizilülülülülülükaçıs sansınız yokkk:dance:kızlar ben yarın yişanlımı görmeye gitceemmmm bilionusumuuuuu:teytey:

canım burdan devam etmeye başladıkkk
:1shok::1shok::1shok: nası yaniiiiiii nasıl gitçeeeeeeeeenn ne güsel ya nerdeydi askerinn

wazgeçtim canım öğretim görevliliğinden, öğretmenliğe döndüm... şıklar arasında da öğretmenliği göremeyince bunu seçtim heheh ama eğitimci varmış soradan fark ettim değiştiriliyormu ki?

aaa cidden şıklarda öğretmnlk yokk!!?? heralde öğrt. gör. adı altında topladılar. öğretmenim canım benim canım benim yerimseniben

kıbrısta acemı bırlıgınde her carsamba gorus var canım.bı de hafta sonları da eve gelıolar.tabı acemı bırlıgınde sadece.daha sonra öle olmicakk:çok üzgünüm:

mannakcığım okdr dedim sana bulur bizi burada die kurtulamadık gördün mü sırnaşık şeysırnaşık şey

bırakır mıyız hiç canım merak etme :eek:

ohh ne güsel yaa yakın olunca tabiki hayat size güsel gamyoncuiremsu

iyi yolculuklar cnm doya doya sarıl sevdiğine, biz sarılamıoz bari sen sarıl...

aaa cidden şıklarda öğretmnlk yokk!!?? heralde öğrt. gör. adı altında topladılar. öğretmenim canım benim canım benim yerimseniben

ne bilim bende karar weremedim sanırım eğitimci olması lazım örtmenler için, biras da bunu kullanayım bakalımnaniknanik

X