Sevdiğini özleyenler buyurun

mannakcığım okdr dedim sana bulur bizi burada die kurtulamadık gördün mü sırnaşık şeysırnaşık şey

bırakır mıyız hiç canım merak etme :eek:

ohh ne güsel yaa yakın olunca tabiki hayat size güsel gamyoncuiremsu

iyi yolculuklar cnm doya doya sarıl sevdiğine, biz sarılamıoz bari sen sarıl...

ooooo ben başınıza musallat oldum artık hiç sansınız yok:sm_cool:ewet canım cok sukur bole bı sansımız var.insallah sizde tez zamanda gorursunuz sevdıceklerınızı ugur böcüklerinizi

mannakcım nastasiacım nerelerdısınız kızlar ya .sizi diğer tarafta goremeınce cok korktum ya.dedim arkadaslarım terk ettı benı ama buldum sizilülülülülülükaçıs sansınız yokkk:dance:kızlar ben yarın yişanlımı görmeye gitceemmmm bilionusumuuuuu:teytey:

ne güzelll! ahh ahhhh..

kıbrısta acemı bırlıgınde her carsamba gorus var canım.bı de hafta sonları da eve gelıolar.tabı acemı bırlıgınde sadece.daha sonra öle olmicakk:çok üzgünüm:

canımmm süper yaaaaaaaaaaaa süperrrrrrrrr senin adına çok sevindim siz ayni şehirdesiniz ya harika yaaa haftasonu izin falann mükennellll sen bizim yerimizede hasret giderr tamammıııı

kızlRR AŞKIMla konuştumm
çok özledik birbirimizi yaaa
haftaya salı bu saatlerde evinde olucak
ve benm gönlüm huzurlu olucakkkkk

canım benım yapma böle bak şimdi hevessiz gitcem yişanlımın yanına:1no2:keşke sizde gorusebılsenız.insallah olucak oda insallahhh

hiii!! sakın öyle deme!! senin adına çok mutlu oldum=) inşallah biz de günü geldi mi göreceğiz sevdiklerimizi. sen git şööle sımsıkı sarıl sevdiine:KK66:

mannakcığım okdr dedim sana bulur bizi burada die kurtulamadık gördün mü sırnaşık şeysırnaşık şey

bırakır mıyız hiç canım merak etme :eek:

ohh ne güsel yaa yakın olunca tabiki hayat size güsel gamyoncuiremsu

iyi yolculuklar cnm doya doya sarıl sevdiğine, biz sarılamıoz bari sen sarıl...

bırakmayız tabikiiiiiii biz şafakdaşlarıssssssssskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlarrr ben çıkıommm abim asker dedimya dışarıdaydı o geldi pc başına geçecekkkk öpüyorum hepinizi iyi geceleeeeeeerrrrrrrrrrrŞenizŞeniz

hiii!! sakın öyle deme!! senin adına çok mutlu oldum=) inşallah biz de günü geldi mi göreceğiz sevdiklerimizi. sen git şööle sımsıkı sarıl sevdiine:KK66:

hah şimdi oldukaydirigubbakcemile5sımsıkı sarılcam askımaa.yaa sabah ne aptallık yaptım bı bılsenız.tlfnu normalde sessıze alırım dun aksam dedımkı almıcam ıcıme mı dogdu ne sevdıcegım aradı sabah 6 gıbı ama ben sersem uyku sersemı tlfnu susturdum kendıme gelip acana kadarda tlfn kapandı

kıbrısta acemı bırlıgınde her carsamba gorus var canım.bı de hafta sonları da eve gelıolar.tabı acemı bırlıgınde sadece.daha sonra öle olmicakk:çok üzgünüm:

olsun bak yakındaymış sevdiğin, üzülmemeye çalış. hepimiz birbirmize destek olacağız burda. sevdiğimiz döndüğünde, yrn bir gün evlendiğimzde bu günleri anıp güleceğiz. onlar askerlik anılarını anlatacak, biz KK anılarımızı kaydirigubbakcemile3

olsun bak yakındaymış sevdiğin, üzülmemeye çalış. hepimiz birbirmize destek olacağız burda. sevdiğimiz döndüğünde, yrn bir gün evlendiğimzde bu günleri anıp güleceğiz. onlar askerlik anılarını anlatacak, biz KK anılarımızı kaydirigubbakcemile3

senınkı nere ddüştü canım kacırdım ben orayı

bırakmayız tabikiiiiiii biz şafakdaşlarıssssssssskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlarrr ben çıkıommm abim asker dedimya dışarıdaydı o geldi pc başına geçecekkkk öpüyorum hepinizi iyi geceleeeeeeerrrrrrrrrrrŞenizŞeniz

hoşçakal cnm görüşürüz...:lepi:

canım şafakdaşlarım benimm.
güle güle canımmm bende öptüümm

kesinlikle katılıyorum cnm, bencede kk anılarımız onlarda fazla bile olabilir...:dance::dance::enbuyukkk::enbuyukkk:

hah şimdi oldukaydirigubbakcemile5sımsıkı sarılcam askımaa.yaa sabah ne aptallık yaptım bı bılsenız.tlfnu normalde sessıze alırım dun aksam dedımkı almıcam ıcıme mı dogdu ne sevdıcegım aradı sabah 6 gıbı ama ben sersem uyku sersemı tlfnu susturdum kendıme gelip acana kadarda tlfn kapandı

[FONT="Comic Sans MS"]=( kötü olmuş. nasip.... olsun canım sen sık sık görürsün aşkını.[/FONT]

o da züper olmuş cnm hehehlülülülülülü
bende yapabilirim her an el alışkanlığı bazen işim olduunda falan meşgule düşürürdüm...kafamçokkarıştı

X