- 8 Ağustos 2008
- 259
- 1
güselim böyle deme olur mu hiç senin adına çok sewindik gerçekten...
tahmin ediyorum canım benim takılıyorum size.a.scookk tesekkur ederımmm:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güselim böyle deme olur mu hiç senin adına çok sewindik gerçekten...
hadi gözün aydın canım. senin adına çok sevindimhihoyyyt
valla öle görünüyo kızlar.siz nasıl üye oldunuz buraya tavsiye üstünemi
tavsiyeyle değil. aradığım soruların cevapları hep burdan çıkıyordu, eee kk ya üye olma da ne yap??? böyle güzel insanlarla bşka nerde tanışılır kiiiiiiiiiii?
kızlRR AŞKIMla konuştumm
çok özledik birbirimizi yaaa
haftaya salı bu saatlerde evinde olucak
ve benm gönlüm huzurlu olucakkkkk
senınkı nere ddüştü canım kacırdım ben orayı
çanakkalede asker benim sevdiceğim
valla öle görünüyo kızlar.siz nasıl üye oldunuz buraya tavsiye üstünemi
saol canım bende çok mutluyum bu günlerdee=)
evt bi arkadaşım takılıyordu buraya hatta burun estetiği yaptırdı buradaki fikirleri tecrübeleri falan okumuş hep, anlatıyordu. başka konularda da faydalı bir site olduundan falan bahsediyordu. onun sayesinde bende üye olmuştum sanırım geçen seneydi. ama sonra kışın nete girme imkanım bi süre olmadı ozmn şifremi falan unuttum, şimdide bulamıorum kaydirigubbakcemile sonra gene üye oldum. ztn ziyaretçi olarak gelip okuyordum sürekli...
iyiki tanışmışım bu siteyle çokk memnunum. özellik böyle kötü bir günümde desteğinizi hissetmek harika bişey kızlar tşk ederim...
gözün aydın temmellimi gelio canım
ooo çanakkale geçilmez.Allah tez zamnda kavusmanızı nasıp etsın canım
yok bnmki izine geliyor canım=)
=)) sağol canım. cümlemizi tez zamanda kavuştursun inşallah.
evt bi arkadaşım takılıyordu buraya hatta burun estetiği yaptırdı buradaki fikirleri tecrübeleri falan okumuş hep, anlatıyordu. başka konularda da faydalı bir site olduundan falan bahsediyordu. onun sayesinde bende üye olmuştum sanırım geçen seneydi. ama sonra kışın nete girme imkanım bi süre olmadı ozmn şifremi falan unuttum, şimdide bulamıorum kaydirigubbakcemile sonra gene üye oldum. ztn ziyaretçi olarak gelip okuyordum sürekli...
iyiki tanışmışım bu siteyle çokk memnunum. özellik böyle kötü bir günümde desteğinizi hissetmek harika bişey kızlar tşk ederim...
yok bnmki izine geliyor canım=)[/QUOT
gözün aydın, çok sevindim.
off ya aşkımın yanımdan ayrılmayacağı her anımızın birlikte geçeceği, hayatın sorumluluklarını birlikte paylaşacağımız, sarılıp aynı yatakta birlikte uyuyacağımız, hayatta karşımıza çıkan herzorlukla birlikte başa çılacağımız... kısacası aynı hayatı paylaşacağımız günler bi gelse... en çok istediğim sanırım şimdi o:):)