- 13 Temmuz 2008
- 633
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar hepinizi allah kavuştursun..Benim şimdilik kavuşmamam uzak gibi..Benimde herşeyim askerde şimdi..Ve biz ayrıldık gitmeden 2 gün önce..Nereye gittiğini bile bilmiyorum..Dua ediyorum, Ağlıyorum, Deli gibi özlüyorum, Bekliyorum, dört gündür bir ses seda yok...Dualarınız benimle olsun ben aşkımı çok özledim...
bugün ilk günü. çnkkalede
amanda amann kimlerr gelmiş =)
Merhaba arkadaşlar hepinizi allah kavuştursun..Benim şimdilik kavuşmamam uzak gibi..Benimde herşeyim askerde şimdi..Ve biz ayrıldık gitmeden 2 gün önce..Nereye gittiğini bile bilmiyorum..Dua ediyorum, Ağlıyorum, Deli gibi özlüyorum, Bekliyorum, dört gündür bir ses seda yok...Dualarınız benimle olsun ben aşkımı çok özledim...
amin canım aminn yaa
sağ salim gelsindee başka dileğim yok
inşallah gelecekler canım. senin için biraz daha zor olsa gerek. dualarımız onlarla
nefret ediyorum ayrılıklardannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sizida rabbim tez vakitte kavuştursun benimkide askerde 2 gün sora tezkeresini alıyor hatta 12 den sonra 1 günü kalıyorhihoyyyt
şu askerlikten sonra ayrılık bizlerden uzak olur inşallah