Sevdiğini özleyenler buyurun

Merhaba arkadaşlar hepinizi allah kavuştursun..Benim şimdilik kavuşmamam uzak gibi..Benimde herşeyim askerde şimdi..Ve biz ayrıldık gitmeden 2 gün önce..Nereye gittiğini bile bilmiyorum..Dua ediyorum, Ağlıyorum, Deli gibi özlüyorum, Bekliyorum, dört gündür bir ses seda yok...Dualarınız benimle olsun ben aşkımı çok özledim...

evet çok zormuş. Allah sevdiklerimizi korusun, Allaha emanet hepsi. sabır diliyorum hepimize canım ne diyeyim...

Merhaba arkadaşlar hepinizi allah kavuştursun..Benim şimdilik kavuşmamam uzak gibi..Benimde herşeyim askerde şimdi..Ve biz ayrıldık gitmeden 2 gün önce..Nereye gittiğini bile bilmiyorum..Dua ediyorum, Ağlıyorum, Deli gibi özlüyorum, Bekliyorum, dört gündür bir ses seda yok...Dualarınız benimle olsun ben aşkımı çok özledim...

kıyamam yaaa inşallah sağ sağlim tekrar kavuşursunuzsenağlama

ahh canım yaa okudum başka bi başlıkta
inş. barışırsınız ne diyeyimm
ama sölemekle iyi yapmışsın bu ömür boyu saklancak birşey değil

çok kötü olmuş canım yaa:KK43: bu kdr çok sevdiğini neden söylemedin ona. Allah yrdmcın olsun. umarım o seni arar. kimbilir nasıl bir psikolojidedir

inşallah gelecekler canım. senin için biraz daha zor olsa gerek. dualarımız onlarla

evet öyle ama yapıcak hiç b işeyimiz yok
elimiz kolumuz bağlıı
vatan sonuçta bu bişey diyemiyosunn işte
bnmki gitmese seninki gitmese kim gidecek
illa birileri gidicekkk
şans kısmett
rahat olsundaaa ne siteyebilriim başkaa
9 ay nasıl bittiyse 5,5 ayda öyle biticek

X