Sevdiğini özleyenler buyurun

evet öyle ama yapıcak hiç b işeyimiz yok
elimiz kolumuz bağlıı
vatan sonuçta bu bişey diyemiyosunn işte
bnmki gitmese seninki gitmese kim gidecek
illa birileri gidicekkk
şans kısmett
rahat olsundaaa ne siteyebilriim başkaa
9 ay nasıl bittiyse 5,5 ayda öyle biticek

haklısın, inşallah rahat olurlar. benim sevgilim kısa dönem yapıyor. izin kullanmayacak onun da 6 aydan az zamanı var 5,5 sanırım.

Adaş mıyız?hihoyyythihoyyyt
Ne güzel ya az varmış aramızda...
Çok zür günler geçirdik ama atlattık şükür...
Sakın içinizde korku olmasın sevdiğim askerden geldikten sonra değişir askerdeyken ilişkimiz biterse ya asker psikolojisine kapılıp beni unutursa...İnanın bana gerçek sevgide hiçbir şekilde sorun yaşanmıyor...Allah nasip ederse hepimiz kavuşucaz sevdiklerimize ve bir ömür boyu mutlu olucaz inşallah...Bizim tanışmamız 1,5 yıl önce olmuştu.2 aydan sonra açılmış arkadaşız yanıtını almıştı...Ama askerdeykende hiç kopmadı iletişim arkadaş olarak devam etmişti...Bir gün eğitime gittiğindehaber alamadım işte o zaman anladım ki sırılsıklam aşık olmuştum.:asigim::asigim: Aylarca görmemiştim ama seviyordum üstelik askerdi...Ben ilkkez herşeyi göze alıp evet dedim...Ki sevdiceğim benim ilkim...Allahıma şükürler olsun ki onun gibi birini karşıma çıkardı...İnatçı keçi olsada ben aşkımı çok seviyorum yaaa :eek:

evet canım ayşe abla söyledi bugün bende askerimi 6 buçuk yıl önce tanıdım ve biz hiç ayrılmadık Rabbime bin şükür sadece 1 kere 1 ay görüşmedik oda ilişkinin ilk zamanları ama daha sonra en fazla 10 veya 15 gün olmuştur ama bu son 15 gün nerdeyse hergün hatta günde bi kaç kez görüştük hep beraberdik ama sonra o gün geldi ve dün bindirdim askerimi ama canım o benim ya kaç defa aradı beni teslim olmadan msnde cam açtı gördüm teslim olunca aradı ve en son az önce aradı çok rahatım dedi ya çok mutluyum çoooooooooooook Allahıma sonsuz şükürler olsunn:Saruboceq::Saruboceq:

haklısın, inşallah rahat olurlar. benim sevgilim kısa dönem yapıyor. izin kullanmayacak onun da 6 aydan az zamanı var 5,5 sanırım.

canım benim askerimde bugün teslim oldu toplam 158 gün yapacaklar yani, bizim şafağımız 157 kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

157 mı kaldı tatlım 155 degıl dımı yannıs saymayak da :eek:

canımm ilk öyle demiştik ama burdaki kızlarla falan konuştuk 5 ay 5 gün oluyoya bazı aaylarda 31 çekio o yüzden hesapladık toplam 158 gün yapıo cani ocak 17deee geliolarrrr

Canım seni inan çok iyi anlıyorum...
Sevdiceğin fırsat bulsa bile hani aklını toparlıyamayabilir canım...
Çok farklı bir psikoloji orası...Kimi zaman hiç kızmaz dediğin konularda kızıp sinirlenebilir,kimi zaman çocuk gibi sana muhtaç olur,kimi zaman neşeli,kimi zaman üzgün onu her haliyle kabul etmek ve idare etmek zorundasın...Onlar için olduğu kadar bizim içinde zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

haklısın cnm off off çok korkuorum o öle ruhsal geçişler yaşarken ben kırılırda kötü davranırsam die sanırım çok sabırlı ve duyarl olmalıyım. hep attan almalıyım:eek:
ama benim içinde zor bi sene olacak bu sene benimde ilgiye desteğe ihtiyacım war umarım kazasız belasız kawgasız gürültüsüz atlatırız bu askerlik olayını:CüvCüv:

haklısın cnm off off çok korkuorum o öle ruhsal geçişler yaşarken ben kırılırda kötü davranırsam die sanırım çok sabırlı ve duyarl olmalıyım. hep attan almalıyım:eek:
ama benim içinde zor bi sene olacak bu sene benimde ilgiye desteğe ihtiyacım war umarım kazasız belasız kawgasız gürültüsüz atlatırız bu askerlik olayını:CüvCüv:

hoşgeldin canımmm hihoyyyt

hoşgeldin canımmm hihoyyyt

hoşbulduk şekerim

arkadaşlarla buluştum biras kafamı dağıttım rahatladım. bende de şöle bi sorun oldu ağlayamıyorum sinirlerim bozuk ama ağlayasım geldiinde gülmeye başlıyorum zapıttım sanırım.

göz aydın cnm ben yokken yazmışsın askerinle msnde görüşmüşsün çok sewindim. rahatlamışındır biras olsun. bak okdr stres yapmaya gerek yokmuş dimi...

benim aşkımda bana mektup yazmış gitmeden kuzenine bırakmış ben gidince ver diye. kuzeni werdi bugün bi de parfümünü sıkmış üstüne liseli mektubu gibi off bi kötü oldum kokusunu duyunca ama yapılırmı bu bana :1no2:senağlamasenağlamasenağlama

hoşbulduk şekerim

arkadaşlarla buluştum biras kafamı dağıttım rahatladım. bende de şöle bi sorun oldu ağlayamıyorum sinirlerim bozuk ama ağlayasım geldiinde gülmeye başlıyorum zapıttım sanırım.

göz aydın cnm ben yokken yazmışsın askerinle msnde görüşmüşsün çok sewindim. rahatlamışındır biras olsun. bak okdr stres yapmaya gerek yokmuş dimi...

benim aşkımda bana mektup yazmış gitmeden kuzenine bırakmış ben gidince ver diye. kuzeni werdi bugün bi de parfümünü sıkmış üstüne liseli mektubu gibi off bi kötü oldum kokusunu duyunca ama yapılırmı bu bana :1no2:senağlamasenağlamasenağlama

ohh ii yapmışsın canım benim a.s ayy canım benim ya bana çok destek oldun çok saolll
ayyy aferin senin askerine ne güzel düşünmüş yaa
bende az önce 2. mektubumu yazdım canım belki yazdıklarımı ailesi yemin törenine giderken veririm orda okur...

benimde aşkım arabamızda duran(arabamız diyom çünkü o bizim evimiz gibiydi )çok sevdiği bi tesbihi vardı onu bana verdi yanından hiç ayırma dedi bende öle yapçamm bide bi kaç özel eşyasını bırakmıştı onun çok güsel bi gümüş künyesi vardı onu taktım hiç çıkartmamayı düşünüyorum.. bideee onun parfümünü aldım ondannn bazen gidip kokluyomm ama kötü oluyo insann

X