Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlarrrrrrrrrr az önce aşkımla msnde konuştum cam açtı saçlarını kestirmiş bebeimm her zamanki gibi çok tatlıydı ya kalkıp boynuna atlamam hiç bırakmamak geldi içimden yaaaaaa offff ama olsun haberini aldım ya gördümya onu Rabbime sonsuz şükürler olsun
şimdi teslim olacakk sevgini haykır topiğine konu açmıştım onuda okuttum çok hoşuna gitti
ama osmaniye çok küçükmüş meydanında birileriyle konuşmuş ordakiler demiş rahat edersin falan diye inşallah çok rahat olur bebeim ya

Canım inan çok sevindim senin adına ya...
İnşallah günler su gibi akıpr giderde hepimiz kavuşuruz sevdiklerimize...
Günler geçtikçe hastret daha bir artıyor heleki izinden döndükten sonra...
Bende çok özledim aşkımı yaa daha 131 gün daha göremicemmsenağlama

Canım inan çok sevindim senin adına ya...
İnşallah günler su gibi akıpr giderde hepimiz kavuşuruz sevdiklerimize...
Günler geçtikçe hastret daha bir artıyor heleki izinden döndükten sonra...
Bende çok özledim aşkımı yaa daha 131 gün daha göremicemmsenağlama

canım adaşımmm çok teşekkür ederimmm ya ama çok duygulanıo insan ya ama olsun gördümya çok mutluyummm
benimde 157 günüm kaldı canımmmm 26 gün var aramısdaa

canım adaşımmm çok teşekkür ederimmm ya ama çok duygulanıo insan ya ama olsun gördümya çok mutluyummm
benimde 157 günüm kaldı canımmmm 26 gün var aramısdaa

Adaş mıyız?hihoyyythihoyyyt
Ne güzel ya az varmış aramızda...
Çok zür günler geçirdik ama atlattık şükür...
Sakın içinizde korku olmasın sevdiğim askerden geldikten sonra değişir askerdeyken ilişkimiz biterse ya asker psikolojisine kapılıp beni unutursa...İnanın bana gerçek sevgide hiçbir şekilde sorun yaşanmıyor...Allah nasip ederse hepimiz kavuşucaz sevdiklerimize ve bir ömür boyu mutlu olucaz inşallah...Bizim tanışmamız 1,5 yıl önce olmuştu.2 aydan sonra açılmış arkadaşız yanıtını almıştı...Ama askerdeykende hiç kopmadı iletişim arkadaş olarak devam etmişti...Bir gün eğitime gittiğindehaber alamadım işte o zaman anladım ki sırılsıklam aşık olmuştum.:asigim::asigim: Aylarca görmemiştim ama seviyordum üstelik askerdi...Ben ilkkez herşeyi göze alıp evet dedim...Ki sevdiceğim benim ilkim...Allahıma şükürler olsun ki onun gibi birini karşıma çıkardı...İnatçı keçi olsada ben aşkımı çok seviyorum yaaa :eek:

benmki de teslim olackmış az sona:KK43: ne kadar kötü bi şeymiş yaa cep tlfnu yok, ulaşabileceğin bi no yok:KK43:

İlk 1 aydan sonra herşet oturur canım merak etme...
Sevdiğin askeriyenin numarasını verir...
Her zaman ulaşamıyorsun çoğu zaman meşgul oluyor ama yinede çok sık olmasada sesini duyabilirsin...Hiç unutmam bizim ilk usta birliği gaziantepde öleydi...Telefona her zaman sevdiceğim çıkmazdı...Başka bir askerle konuşup ismini verip sevdiğimin gelmesini beklerdim...Bazen telefona direk o çıkardı belli saatlerde arardım çünkü o zaman dünyanın en mutlu insanı ben olurdum...:eek:hihoyyyt Şimdi dede olduğumuz için cep teli var şükür...Öğlen 12:30 13: 30 konuşuruz...Eğer gün içinde 2 saatlik nöbetleri varsa mesajlaşırız...Akşam 21:30 dan sonra 1 saat konuşurz sonrada uyuyana kadar mesajlaşırız...Hatta çoğu zaman izin vermeyip sölemese nöbet saatleri bile ikna ettiğim zamanlar gece nöbete kalkarım sevdiceğimle birlikte...Zaten onu beklerken gözüme uyku girmez...Sonra sevdiceğim ikna eder uyu bak sen uyursan bende uyurum diye..O zaman kıyamam tamam uyuyorum sende dinlen aşkım derim...Çoğu zaman yorgunluktan uyuya kalır bidenem...Oy oyy çok özledim aşkımı anlattıkça insan rahatlıyor iyiki KK ve sizler varsınızkaydirigubbakcemile5

Adaş mıyız?hihoyyythihoyyyt
Ne güzel ya az varmış aramızda...
Çok zür günler geçirdik ama atlattık şükür...
Sakın içinizde korku olmasın sevdiğim askerden geldikten sonra değişir askerdeyken ilişkimiz biterse ya asker psikolojisine kapılıp beni unutursa...İnanın bana gerçek sevgide hiçbir şekilde sorun yaşanmıyor...Allah nasip ederse hepimiz kavuşucaz sevdiklerimize ve bir ömür boyu mutlu olucaz inşallah...Bizim tanışmamız 1,5 yıl önce olmuştu.2 aydan sonra açılmış arkadaşız yanıtını almıştı...Ama askerdeykende hiç kopmadı iletişim arkadaş olarak devam etmişti...Bir gün eğitime gittiğindehaber alamadım işte o zaman anladım ki sırılsıklam aşık olmuştum.:asigim::asigim: Aylarca görmemiştim ama seviyordum üstelik askerdi...Ben ilkkez herşeyi göze alıp evet dedim...Ki sevdiceğim benim ilkim...Allahıma şükürler olsun ki onun gibi birini karşıma çıkardı...İnatçı keçi olsada ben aşkımı çok seviyorum yaaa :eek:

çok tatlı yaa! aranız hiiiiç bozulmasın inşallah. aman maşallah diyelim.:nazar:

çok tatlı yaa! aranız hiiiiç bozulmasın inşallah. aman maşallah diyelim.:nazar:

Aminnn canım cümlemizin inşallah...
Askerlik bizi koparmak yerine daha çok bağladı birbirimize...
En kötüsüde en güzel zamanlarımızda ayrıyız..:çok üzgünüm:
İzne geldiğinde herşey umduğumuzdan daha güzel geçmişti şükür...Gerçi ilk buluşmada utanıp arkamı dönmüştüm tokalaşmamıştım bile...:eek:Hala söler böle böle yapmıştın ama ben gitmemiştim diye...Bana papatya alıcaktı gülü sevmesine rağmen sözü vardı...Dediki dur hani papatya alıcaktım..Sadece kısık bir sesle istemem demiştim...Acıktın mı? Yok. Susadın mı? Yok.Ne yapalım? Bilmem...Delirtmiştim aşkımı yaaa:asigim: İkinci buluşmada pazar sokmuştum zorla...Gerçi bir şey beğenmediği için alamadım ama olsun...Hehe birde benim inadım yüzünden tuzlu kahve içmişti...Benimde önümde vardı ama ben bir yudum almıştım...Midesi allak bullak olmuştu...cokacimcoook Canım yaaa Çok seviyorum çooooooooook:asigim:

NeKss cim aşkınız bir ömür boyu sürer inş. yptığın fedakarlığı herkes ypmaz. bilgiler için çok sağol. acemiyim bu konularda. hiçbir bilgim yok. neyse gün geçtikçe öğrenirim elbet. evet iyiki KK ve sizler varsınız.

NeKss cim aşkınız bir ömür boyu sürer inş. yptığın fedakarlığı herkes ypmaz. bilgiler için çok sağol. acemiyim bu konularda. hiçbir bilgim yok. neyse gün geçtikçe öğrenirim elbet. evet iyiki KK ve sizler varsınız.

Bende burda öğrendim canım...
Gerçekten özellikle bu topik olmasaydı ne yaparım bilmiyorum...
Çok özlediğim özlemden dolayı gereksiz alınganlıklar yaptığım zamanlarda oldu...Yada sevdiceğimin bunaldığı ve gereksiz yere tartıştığımız konularda oldu...Hep dört dörtlük olmuyor...İşte o zamanlarda başta ayşe ablam büşra ablam tuğçe ablam ilknur zuhal nergis ve diğerleri hepsinin çok desteğini gördüm...Çoğu tezkereyi aldı diğerlerininde almasına en fazla 10 gün var...Şimdi sıra bende elimden geldiği kadar destek olurum...İnşallah bu günleri birlikte atlatıcazhihoyyyt

X