Sevdiğini özleyenler buyurun

tşk ederim desteğiniz için, gerçekten çok rahatlatıyor beni...
bende aynı şeyi düşündüm cnm,ona söylemek isteyip söyleyemediklerimi bir ajandaya günlük gibi yazmayı... bakalım gücümü toplayabilirsem yazacağım... bi ajanda da aşkıma verdim belki o da yazmak ister die tabi vakti olursahihoyyyt

Canım seni inan çok iyi anlıyorum...
Sevdiceğin fırsat bulsa bile hani aklını toparlıyamayabilir canım...
Çok farklı bir psikoloji orası...Kimi zaman hiç kızmaz dediğin konularda kızıp sinirlenebilir,kimi zaman çocuk gibi sana muhtaç olur,kimi zaman neşeli,kimi zaman üzgün onu her haliyle kabul etmek ve idare etmek zorundasın...Onlar için olduğu kadar bizim içinde zor.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

kızlarrr
çıkıyorum bennnn
sevdiğimi almaya gidiyorummmmmmmmmmmmmmmm
birdaha ayrılmamak üzere (amin):):)

berna cnm çok sevindim seinin adına
herşey dilediğince olur inş.
rabbim birdaha ayrılık vermez inş. cümlemize:Saruboceq:
tek yaşayacağımız ayrılık askerlik olsun.

ocak ortası demek hayırlısı olsun BEKLERİZ HAYIRLISIYLA
nişanlım bundan önceki görev yerinde de ayrıydık ama o zaman bu kadar üzülmüyordum ama şimdi asker olunca insan daha bir duygulanıyo dayanırım elbet ben diyorum çünkü nişandan sonra da 4 ay sonra görüşmüştük alışkınım ama dediğim gibi askerlik duygusal olmamı daha çok tetikliyo

benim de sevdiğim askere gitti. az önce aradı, varmış çanakkaleye. 6 ay geçer mi o olmadan bilmem senağlama

allah kavuştursun arkadaşlar hepinizi :-)

ilk günler böyle koyar insana ama zamanla kabulleneceksiniz. alışmak değil de kabullenmek... yetinmeyi öğreneceksiniz elinizdekilerle.

mayıs ayını hatırlamak bile istemiyorum şu an. ne zor günlerdi allahım... geceleri ağlayarak uykuya dalıp, uyanır uyanmaz ağlamaya başladığım günler oluyordu. her telefonun ardından istemsizce akıyordu gözyaşları. ama geçiyor hepsi... insan kabul ediyor, gerçekleri görüyor ve şükretmeyi öğreniyor. haziran biraz daha kolay ve hızlı geçti sanki. telefonda kavga etmeye bile başlamıştık :-) temmuzun başları da iyiydi. ne zaman ki temmuzu 20 yaptık, şafak da sıkıştırmaya başladı. şu aralar fena sayılmam yine. ama özlem had safhada artık. sabır limitlerimi zorluyorum. az kaldı. şükürler olsun ki az kaldı :-)

benim de sevdiğim askere gitti. az önce aradı, varmış çanakkaleye. 6 ay geçer mi o olmadan bilmem senağlama

geçer yavrum geçerr bak berna 15 ayı bitirdi bile:)bugün teskeresini aldı sevgilisi yolda gelio:lepi:

biticek allahın izniyle herkesinki biticek

biten 174:nazar:

kalan 256Şeniz

alışır mıyım bilmem.. ağlayıp duruyorum.zormuş:KK43:

acemilikte biraz zor ama ustalığa geçtigi zaman çok güzel telde kuullanabiliyo ozaman daha güzel olur.. ben sakaryada yaşıyorum ama çanakkale bana yakın 6 7 saat felan ben deliyim giderdim ama benım sevgilşm gümüşhanede ne kadar da deli olsam gidemiyorum işte 14 saat çünkü:KK43:

ocak ortası demek hayırlısı olsun BEKLERİZ HAYIRLISIYLA
nişanlım bundan önceki görev yerinde de ayrıydık ama o zaman bu kadar üzülmüyordum ama şimdi asker olunca insan daha bir duygulanıyo dayanırım elbet ben diyorum çünkü nişandan sonra da 4 ay sonra görüşmüştük alışkınım ama dediğim gibi askerlik duygusal olmamı daha çok tetikliyo

aynı durumdayız. bnmki de bugün teslim oldu birliğe:KK43:

Sende aramızda hoşgeldin mirumo şükredin ki 6 ay kızlar...

Biz ne yapalım tam 15 ay...
Şükür kii 4 ay 9 günüm kaldı...
Berna gibi hayırlısıyla tezkereyi almak hepimize nasip olur inşallah.

kızlarrrrrrrrrr az önce aşkımla msnde konuştum cam açtı saçlarını kestirmiş bebeimm her zamanki gibi çok tatlıydı ya kalkıp boynuna atlamam hiç bırakmamak geldi içimden yaaaaaa offff ama olsun haberini aldım ya gördümya onu Rabbime sonsuz şükürler olsun
şimdi teslim olacakk sevgini haykır topiğine konu açmıştım onuda okuttum çok hoşuna gitti
ama osmaniye çok küçükmüş meydanında birileriyle konuşmuş ordakiler demiş rahat edersin falan diye inşallah çok rahat olur bebeim ya

X