sevdiğimin kardeşi

Sorun çözüldü. Bana da itici gelen cok insan var malesef. Bazen onlar da abartiyorlar tepkili olmam gerekiyor malesef. Kardesi de masum degil hani bazi konularda. Neyse konu kapandi zaten yorum icin sag olun tesekkurler.
Konu kapandıysa konunuzu kapattırsanız? Başka bir tane daha konu açmışsınız ikisine de cevap yazıyorsunuz ki bu konu sayfalar önce çözüme ulaşmış. Amaç nedir? İnsanlar hala ilk sayfaya göre yorum yapıyor. MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Konu kapandi ama konuyu kapat gibi bir yer göremedim o yüzden de konu kapandi diye belirtiyorum yeni oldugum icin. Ne amacim olabilir? Kapandigini belirtiyorum. Kapatma yeri olsa zaten kapatacagim ama yok. Bir amacim yok yani merak etmeyin.

Bence kesinlikle haksızsınız. Uyuduğunu bile bile bu ısrar neden ve emir eri gibi uyandır ne demek? ayrıca siz daha çıkıyorsunuz bir resmiyet yok öyle elini kolunu sallaya sallaya evine gitmek yakışıksız bir durum bence. Görüşemem demişsiniz o da uyumuş illa o gün görüşmeniz gerekmiyor ki? Yani ilk baştaki ricalar sonra kabalığa dönüşmüş bence biraz sivri yanlarınızı törpülemeniz gerekiyor asi dik kafalı olabilirsiniz ama bir aileye girince öyle olmuyor. Kendi aileniz bu davranışlarınızı çekebilir ama onlar çekmek zorunda değil.

Resmiyet olmadan gidip gitmemek benim hayat tarzim vve dusuncem si zi ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…