• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Sen öylesine, o kadar bensin ki… Ah nasıl anlatsam,boşuna bu çabalarım, doğru kelimeleri aramalarım.. Ne kitaplar yazıyor, ne de sözlüklerde karşılığı var sana olan sevdamın…

Can Dündar

Rüyanda görüyorsan onu özlemişsindir,rüyanda görmek için yatıyorsan; sevmişsin demektir..

Can Dündar

Aşk k’ayıplara karışmış bu devirde..

Yine gönlümden de
gözümden de düşen insandı
daha özüme yeterince değemeden !

Ah be insan
sana niye yas'lanırım ki ?

"İllede gerçek sabır...
Gerçek sabır; istediğine bir gün varır..."

meyra
16.04.2013

Meyra canım bu ne muhteşem güzellikte bir söz olmuş hemen günün sözü bölümünede eklemeni istiyorum tatlım hemen ama lütfen:16::16::16::16::16:

çok teşekkürler canım:):17::17:
beğenmene çok sevindim.....
tamam şimdi o topiği bulup ekliyorum canım:)
öptüm:16:

gururda namus gibi halel götürmüyor. bir kere bozuldu mu toparlanamıyor.
c......

Yakışmıyor cepheyi terkedişin, mert dayanır namert kaçar sevdiğim.

Cemal Safi

Anlamıyor musun! Gökyüzü güneş olsa sensiz karanlıktayım.

Ümit Yaşar Oğuzcan

Ne zaman gözlerinin içine baksam, biliyorum ikimizi de aşar, o kapının ardındaki masal.

Cezmi Ersöz

Her nefes alışımda ciğerlerime dolan bir bahar, gökyüzü rengi umutlar !
Doyamıyor gözlerim ağaçlara; öyle ümitli , öyle yeşil.

Nazım Hikmet Ran

sır paylaşmak tehlikelidir. zira paylaşılan her sırdan boşlan yeri doldurmak için yeni sırlar yaşamak fikri cazip gelebilir.

Ben deli dolu biriyim, ama şu an sadece doluyum !

Ne Kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması.

Ne kötüdür an kadar yakın bir asır kadar uzak olması.

Ve bilir misin ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması

” Ben ” deyip susması, ” Sen ” deyip ağlamaklı kalması…

~N. Hikmet RAN~

(Eve girerken Besmele çekilirse, şeytan, “Bu eve girmeme imkan yok” der, dönüp gider.) [Tibyan>

(Amel defterinde 700 Besmele bulunanı ALLAHü teâlâ Cehennemden çıkarır.) [Tergibussalat>

(Besmele ile yazı yazanın haceti kolaylaşır, ALLAHü teâlâ da razı olur.) [Deylemi>

(Besmele ile işe başlayanın günahları af olur.) [İ. Rafii>

(Yemeğe Besmele ile başlayıp, sonunda Elhamdülillah diyenin, daha sofra kalkmadan günahları af olur.) [Taberani>

(Besmele ile yenen yemek bereketli olur.) [İbni Mace>

(Sıkıntıya düşen, “Bismillahirrahmanirrahim ve lâ havle ve lâ kuvvete illa billahil aliyyil azim” derse, her türlü sıkıntıdan kurtulur.) [Deylemi>

''Kadının özgürlüğü, tüm insanoğlunun özgürlüğü gibi, yalnızca emeğin sermayenin boyunduruğundan kurtulmasıyla olacaktır.''

Clara Zetkin

Back
X