• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Zaman usulca kulağıma fısıldadı; bana bırakma, ben sadece üstünü örterim, içinde öldür!

Cengiz Aydın

"İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!"

maydonozun salataya karışanını severim hayatıma karışınanı değil:31:

ben kimseyi yarı yolda bırakmadım,ya hızıma yetişemediler yada insanlığıma:ssz:

karanlık aydınlıktan,yalan gerçekten kaçar....güneş yanlız olsada etrafa ışık saçar,üzülme doğruların kaderidir yanlızlık,
kargalar sürüyle kartallar yanlız uçar.

Dünyâyı ele geçirmek için âhireti vermek ve insanlara yaranmak için Allahü teâlâyı bırakmak ahmaklıktır.

Ve bir öğle sıcağında; yapraklarımın gölgesinde, avaz avaz sen.

Özdemir Asaf

Kimse Başaramaz,Senden Başka…Hep Söylerler Imkansızdır Diye Ama Bana Inan Kimse Yapamaz Senden Başka…Ya Kaybolup Gideceksin Kalabalıklar Arasında, Ya Da Kalk Ve Yap Goster Onlara !

Cihan Özdemir

Fırsatları Yakalamak Için Ufacık Bir Detay Bile Çok Şey Ifade Eder...

Cihan Özdemir

Sen benim hiçbir şeyimsin
Hiçbir sevişmek yaşamışlığım
Henüz boş bir roman sahifesinde
Hiç kimse misin bilmem ki nesin
Ne çok çığlıkların silemediği
Zaten yok bir tren penceresinde
Sen benim hiçbir şeyimsin

Anılarımın Ağzını Bağladım,Ve Her Ses Çıkarışında Alnına 45′Lik Dayadım...

Cihan Özdemir

Kalbindedir Sığınağım,Vur Hançeri Öldür Beni Göze Alıyorsan Ölmeyi!

Cihan Özdemir

Beni Dinlerken Ikiye Böl Kendini,Bir Tarafta Sevinclerin,Eglenceli Anlarin Guzel Gunlerin Olsun Diger Yanda Huzunlerin,Acilarin,Kinlerin Ve Savaslarin Olsun,Bir Kez Daha Basa Sar Ve Dinle…Simdi Ne Duyuyorsun?

Cihan Özdemir

Ben Zirveye Tırmanırken Ayağımdan Çekmeye Çalışan Her Kimse,Ayağımda Metal Uçlu Krampon Olduğunu Unutmasın !

Cihan Özdemir

Hayaller Inşaası En Kolay Yapılardır,Çünkü Yokmuş Gibi Hafif Ve Görünmezlerdir, Kimse Kaale Bile Almaz Onları “Laf” Der Geçerler…Ta Ki Ağrılık Kazanıp Yavaş Yavaş Görünür Olacakları Gune Kadar!Hayallerine Sahip Çık Bir Gün Sana Gözükecekler :)

Cihan Özdemir

Back
X