• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Allahım, bana öyle bir eş nasip et ki ömrümün son demlerinde bile gözlerine baktığımda kalbim ilk günkü gibi çarpsın.

Cemal Süreya

İnsan, alemde hayal ettiği müddetçe yaşar!

Yahya Kemal Beyatlı

Bir insanın yaşayabileceği en büyük pişmanlık, ömrünün sonuna vardığında rüyalarını yaşamamış olduğunu görmektir...

"Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim.. Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim…" /İ. Berk/

"İncittiğiniz insanın ve kırdığınız gönlün bedduasından korkun." /Hz. Muhammed s.a.v/

Son düzenleme:
"Sevgi gizli kalmayacak kadar aşikar, görülmeyecek kadar gizlidir..."

İskender Pala​
Aşk diye bişey yaşıyorum..
Ne tek taraflı demeye dilim var, ne de karşılıklı olduğuna ıspatım.

Elif Şafak​
"Otur sıfır / Sana S'ev ödevi veriyorum . Çalış öyle gel..."

Sedat Balun​
"Eğer bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla."
"Anton Çehov​

"Hiç kapıldın mı o hisse, gitmek istersin hani, ama aynı zamanda da kalmak gelir içinden." /Scent of a Woman/

Yıldızlar, ateş böceği zannedilmekten korkmazlar.

Rabindranath Tagore

Evleneceğim adamla çok ciddi bir sorunumuz var: Bir türlü karşılaşamıyoruz! :))

"Akıllı insanlar kendi öğrenmek istediklerini öğrenirler, orta insanlar ise başkalarının öğrenmelerini istedikleri şeyleri öğrenirler." miş.

"Hiçbir zaman gülmekten vazgeçme, üzgün olduğunda bile... Çünkü gülüşüne kimin, ne zaman aşık olacağını bilemezsin." Marquez

insan eğer çok gülümsüyorsa, emin olun ruhunda depremler vardır. "Çünkü acıyan kalbinse, kimse bilsin istemezsin.."

[Gore Vidal]

Bir bayana hanımefendilikten daha çok yakışan bir kıyafet, Ve onu zarafetten daha çok güzelleştiren bir makyaj yoktur...”
~Marquez

Nefes alıyorsan umut var demektir; ama nokta koyulduktan sonra 'belki' demek umut değil, çaresizliktir...seneca

Gün gelir ve anlar ki insan; yaşadığı herşey bir yalandır. Geriye vazgeçemediği bir aşk ve kabullenemediği bir yalnızık kalır...c.aytmatov

bazen öyle karışıktırki hersey anlamını yıtırırsın..
ne istedim?neler kaybettim? dersin.
bazen hayal kurarsın , yaşamak istediğin şekilde ama beceremezsin!
gemilerini kagıttan yapar,hayallerinin batışını izlersin..
hatta bazen bir bakmıssın hayatın en acımasız sahnesindesin.

320320_10151883182040591_1923957814_n.jpg

Back
X