• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Bir kalbin içinde ne taşındığını asla bilemezsin. Kırmadan önce iyi düşün; Belki de içindeki sensin...

William Butler Yeats

Gerçekten seviyorsan eğer; Ben senin için her zorlukla savaşırım deme. Senden gelen hiçbir şey zorluk değildir de...

William Butler Yeats

Açık yerlerde insan bir dışarılık, bir öteleyiş duyar. Sanki ufkunuz genişler, varlığınız enginleşir...

Halikarnas Balıkçısı-Mavi Sürgün

Çok tuhaftır, fakat insanın üzülme yeteneğinin bir sınırı vardır. Belki de büyük kederler, bir taraftan insanı acıtırken, bir taraftan da duygularını uyuşturuyordu, ateş bile insanı bir sınıra dek yakar, o sınırı aşan ateş - şu beyaz ateş dedikleri - artık insanı yakmaz. İnsanın üzülme yeteneğinin sınırı aşıldı mıydı , ne eklenirse eklensin artık koymuyordu, vız geliyordu...

Halikarnas Balıkçısı- Mavi Sürgün

Başkasının çizdiği çizgiden gitmek, özgürlüğüme dokunuyor...

Halikarnas Balıkçısı

Hayat böyledir. Çaresizlik ve tehlike anları vardır ki, o zaman çırpınmaya ve haykırmaya gelmez. Batar insan ve boğulur. Marifet o anları geçirmektir. Sonrası gittikçe kolaylaşır. Kadere teslim olmak lazımdır o anlarda. Bu acizlik değildir. Dikkat et sözüme: Bu dünyada ölümden başka hemen her şeyin çaresi vardır....peyami safa...

Son düzenleme:
hayata söyleyin bundan sonra gitsin
anlamını masallarda arasın...

Didem Madak

Dünyayı bugünkü durumuna getiren nedir, bilir misin? Yarım işler, yarım konuşmalar, yarım günahlar, yarım iyiliklerdir. Sonuna kadar git be insan!

Nikos Kazancakis

Ayrılıktan sonra, kalbini bir müddet ilişkiye kapatmak yalnızlığı değil; asilliği gösterir. (Marlynn Longston)

Bir eski şarkı, bir eski bahar, bir bildik deniz,
Vakit nisan ortasında bir akşam.

Turgut Uyar

Hele vakit gelsin, sevda dal versin, uzanacağız bir sabah çiçekli bir ağaca.

Ahmet Telli

Serabın bir sonu vardır, ufkun, sıradağın sonu.
Uçarın, kaçarın bir sonu vardır, senin sonun yok.

Ahmed Arif

İstanbul’a bahar geldi, yaz geldi, akşam vakti efkar geldi, saz geldi
Bana gelenler geldi, sen gelmedin.

Hüsnü Arkan

" Sustum.Tuz basıp yaralarıma, ne kadar susulacaksa o kadar sustum! Bir çığlık kanıyor en derininde yüreğimin.Açmadım kimselere yüreğimi....! Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum..."

Back
X