• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Belki başka bir zamanda, başka bir yerde yine yan yanayızdır, ne belli? Bu umut bile yetiyor biliyor musun bazen.

Leyla İle Mecnun

Basit yaşayacaksın basit! Sanki bir gün yaşamın sona erecekmiş gibi basit. Çay, simit ve peynirle.

Nazım Hikmet Ran

Insanları keyifli bir ruh haline sokmanın başınıza gelen kötü bir şeyi anlatmaktan veya kişisel bir zayıflığınızı açıklamaktan daha başka yolları da vardır... Arthur Schopenhauer

Beraberinde getirdikleri umutlar ve korkularla akın akın gelen arzulara teslim olduğumuz sürece... Kalıcı mutluluğa ya da huzura hiçbir zaman kavuşamayız...

Egonu, ben'ini tatmin etmek için
başkalarının zaaflarını,
zavallılıklarını
kullanma !

Zaman adaletiyle gelir
unutma !

Yaşadıklarım benim sınavımdı. Bana o anlarda nasıl davrandığınız da sizin sınavınızdı.

Senden gidişlerim oldu,vazgeçişlerim oldu,senden gidip yine sana dönebilmek için...

Hayvan Ölür Semeri Kalır; Insan Ölür Eseri Kalır. Gidenin Değil Bırakmayanın Ardından Ağlamalı !

Şeyh Bedrettin

Sakın kaybettiğin yerde bekleme, çünkü güçsüzler öyle yapar. Ve kapanan bir kapıyı birdaha çalma, kapanan kapıyı acizler çalar...

William Butler Yeats

Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak. Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez...

William Butler Yeats

Bil ki, Geçmişle yaşanmaz ve yaşanmayacak. Ama sakın unutma: Hiçbir gelecek sana o geçmişi yaşatmayacak!

William Butler Yeats

$485897_10151547679432679_1653490673_n.webp...........:37:

Uzaklıklar sevenler için önemsizdir. Çünkü gerçek sevgiyi anlatan tek duygu; özlemektir...

William Butler Yeats

Back
X