Popüler Konu Sevdiğim sözler

Başarılı Olmak Için Çaba Gösterirsen Şans Seninledir. Tembeller Için Şans Diye Bir Şey Yoktur...

Montesquieu

Hiç durmadı aşk dursa bile dünya,insanlar sevdiler hep bazı insanları….

Cemal Süreya

Sen aşık olduğunu sandığın kişiye bağlanıyorsun, onsuz yapamam çok seviyorum diyorsun. Düşünmez misin onu sana sevdiren kim? Ben seni; bana sevdireni sevmişim.

Hz. Mevlana

Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun; olursa bir şikayet ölümden olsun.

Cahit Sıtkı Tarancı

Seni benden başka kimse sevmesin, sen zaten benden başka kimseyi sevme.

Yaşar Al

Hayat bizi resmen dört işlemle sınar; gerçeklerle çarpar, ayrılıklarla böler, insanlıktan çıkarır ve sonunda topla kendini der...

Sanki artık seni sevmiyomuş, önemsemiyomuş, umursamıyomuş gibi hissedersin ya bazen heh işte o duygu adamı öldürür.

En olmayacak günde geldin tazeledin ortalığı alıp kaldırdın bu kutsal ekmeği düştüğü yerden...

Cemal Süreya

Karşıdan karşıya geçer gibi sev beni: Önce bana, sonra bana sonra yine bana bak...

Cemal Süreya

Hiçbir Zaman Gülümsemekten Vazgeçme, Üzgün Olduğunda Bile. Kimin, Ne Zaman Aşık Olacağını Bilemezsin...

Gabriel Garcia

Günün Birinde Hepimiz Sonsuza Dek Susacağız. Onun Için Sevdiklerinize Şimdi ‘Seni Seviyorum.’ Demekten Çekinmeyin...

Gabriel Garcia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…