sevdiğim kişi benden 13 yaş büyük

fatma0013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
21
6
28
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.konuya geçeyim.sevdiğim adam benden 13 yaş büyük ben 20 yaşındayım o 33 yaşında ailem olumlu bakıyor bende öyle ama ilerde bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum ama gerçekten çok seviyorum.düşüncelerinizi bekliyorum.

böyle konular görünce aklıma hep kişinin ilk doğduğu an geliyo, düşünsenize siz doğdunuzda o liseye başlıcakmış, böyle düşününce bi garip:KK49:bence fazla canım, sen daha 20 yaşındasın ama o orta yaşlara gelmiş, sen en hareketli en aktif olduğun zamanlarda o durgun olcak, sen 27 olduğunda o 40 olcak, ne bilim iyi düşünmek lazım, teyzem bu yüzden çok sıkıntı çekiyo

esimle aramda 9 yas fark var daha onceki erkek arkadaslarımla aramda en fazla 3 yas fark oldu anlasamadım olgun erkekle anlasmak daha kolay anlayıslı oluyorlar ve herseyden once gereksiz tavırlar kaprisler sergilemiyorlar tabi her olgun erkekde oyle degil:)

Suan kafa uyusuyorsa sorun olmaz. Ama ilerde sen 33 yasinda olduğunda o 46 yaşında olacak haliyle. Eğer ki ben daha 30 lu yaslarimdayim gencligim en guzel zamanları ama esim 50 yasinda gelcek neredeyse. Diye bir dusuncem olursa işte o sıkıntı olur. Çünkü 33 ile 46 yasindaki insanin arasinda fark gozle gorulur derece olur. Hayattan beklentiler olsun gelecek planlar olsun değişir. Dış gorunus bile degisir. Kadin kendine bakim yapiyor genc diri kaliyor genelde ama kendine bakmayan erkek cok çabuk yaşini gösterebiliyor. Insaniz yani simdi iyi guzel ama ilerde bu dediklerimi dusunebilirsin. Genis çaplı dusun karar ver derim.

Benim 15 yaş vardı topa tutmuşlardı beni burda :)
Kafa olarak uyuşuyorduk hatta o biraz hiperaktif bir tipti. Önemli olan siz anlaşabildiğinizi düşünüyormusunuz ?

Eşmle aramda 9 yaş var ama ben yaşıma göre olgunum o da biraz daha genç gösteriyor dengeliyoruz düşünce yapımız farklı yaşla ilgisi yok karakter sonuçta ama 20 33 bence çok 33 46 ilerde tamam ama senin şu an ki yaşın küçük

Her ilişki farklıdır belki sizin uyumunuz vardır fakat daha çok gençsin

Senin yaşındayken benim de flört ettiğim insanlar benden yaşça büyüktü ama zamanla benden büyükleri istemez oldum artık yaşıtlarımdan hoşlanıyorum :KK53:

ben sadece fikrinizi ve bu konu ile ilgili olarak düşüncelerinizi merak ediyorum :KK70:

Aradaki yas farki cok fazla. O 33 yasinda 20 yasinda citiri bulmus sorunu olmaz tabi . Sıkıysa kendisinden 13 yas buyuk bir bayanla evlensin.

Benim fikrim yasitlarinla cikman yonunde ve evlilik dusunmen icin daha erken.

etrafımda 9-10-11 yaş fark olupta çok mutlu olan insanlar var onlar mutluysa bende mutlu olurum diye düşünüyorum

Sen 30 o 43 olsa iyi olurdu ama bence 20 yaş çok küçük. Yaşaman gereken güzel zamanlar var.. Yaşına yakın biri daha mantıklı olur..

X