• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim insan ve ailem arasında kalmak...

sevdiğim adam yerine sevgilim yazsaymışsınız keşke içim şişti sevdiğim adam lafından
24 yaşındasınız "ailemin arkasından vurmayan bende mi" yazınıza çok şaşırdım zira şu an yeni yetme ergenler bunu yapıyor
anneniz en güzelini yapmış,ailelerimiz her zaman haklı,eviniz bacanız ayrı olacaksa olsun

öyle deme tatlım yaşı 22 ama çok bilmiş çok güzel konuşuyo yani yetişkin bir erkek gibi hem kendinde o sorumluluk gücünü görmese neden evlenmeyi istesinki?
niye istemesin ki canım? Kendisi olması gerektiği gibi bir yuva kurmayacak ki? Sorumluluk derken neden bahsediyorsun ki? Sonuçta aile reisi olmaktan kaçınıp, ucuzundan ve basitinden seni kalabalık bir ailenin içine getirmek istiyor? Bunu istememek için onun değil, senin sebeplerin var. Aklını başına topla en net tabirle. Kaç diyen kişiye adam mı denir? Çok istiyorsa kendisi çabalasın çalışsın seni ayrı eve çıkarsın. offff offff yorumlarına baktım da beynin şartlanmış gibi onu savunuyor ve göremiyorsun. Sen en iyisi aileni dinle. Yoksa pişman olursun o olgunluğu göremedim sende

evet canım çalışmıyorum ve çalışmakta istemiyorum. Bu arada sevdiğim adam evet 2 sene oturalım sonra ayrı eve çıkarız dedi ama ya annesi oğlundan ayrılmak istemezse ben nasıl razı edicem onlara dahada alışıcak 2 yılda onlarlada evli gibi olucak banada ilgisi azalıcak belki aynı evde :KK43: ama onun sabrı yok hemen olsun bitsin istiyo biran önce beni yanında görmek istiyo hasret bana zaafıda varmış.Gerçekten keşke parmağıma yüzük taksaydıda bir ömür onu öpsemde beklesem o toparlanana kadar ama bıraktı beni ayrıldık işte sizce geri dönmek ne kadar doğru faceden kandil mesajıda yazmıyo o kadar inatçıki sence ben yazsam bana kızar mı? yada ayrılmışken bu doğru olurmu sence?

Çalışmayı sevmeyebilirsin tabi ki ama zaten çoğu kişide çalışmaya bayıldığı için değil mecbur olduğu için çalışıyor. Bu kadar sevdiğin bir kişiye kavuşmak için önündeki tek engel maddiyatsa kusura bakma ama biraz rahatından ödün vermek zorundasın. Belli ki çocuk tek başına yetişemiyor. Sevdiğin adama tek başına çalış çırpın eğer olduramazsan da kavuşamayız napalım modunda takılmaktansa gel el ele verelim beraber aşalım bu engeli diyebilmelisin. Diyemeyip hala rahatını düşünüyorsan bence buraya yazdığın kadar büyük bir aşkla bağlı değilsin.

Çocuğa gelince de sana zaafı varmış hemen yanında istiyormuş falan bunlar işin hikayesi. Yeri geliyor insanlar 5 10 sene beklemek zorunda kalıyor kavuşmak için. Ya hemen ya hiç diyen bir adamda bence büyük bir aşkla bağlı değildir. Birkaç sene daha beklese ne kaybı olacakmış?

Sorduklarına gelince, bence bir şey yazmaya kalkışma. Ayrılmışsanız kurcalamak anlamsız. Zaten ikinizin de fedakarlık yapası yok. Tekrar konuşmaya başlasanız ne değişecek?

peki kayınvalidenin yanında mutlu musun? sana karışıyo mu?
Kısa bir süre kaldık ama yetti bana, çoğu zaman keşke bekleseydim dedim ki kayınvalidem hiç karışmaz. Evde olduğu zaman yemek, temizlik her şeyi yapar, arada bana hediyeler alır vs...Ona rağmen yeni evliyken olmadı, rahat edemedim ve ciddi kavga ettik eşimle.

Ay çok komiksin ya:) 22 yaşındaki " sevdiği adama" yetişkin bir erkek gibi güzel konuşuyor demiş:) yetişkin olması lazım zaten. Bide " bana zaafı var, hemen yanında istiyo" laflarına falan takıldım ben. Yok bu konuyu ciddiye alamıyorum, burnuma sahte kokular gelmeye başladı

bence sende deli gibi seven birini buldumu eminim böyle konuşmucan bilmiyorum kaçmak banada ters geliyo ama maddiyat yokki işte düğün yapmaya ordan ta buralara gelip istemeye offf offf hayat ne zor be bacım :KK43:

Bi düğünü yapmayan adamdan koca olmaz..
aç gözlerini. .
yada ne halin varsa gör ..
hayat öyle toz pembe değil canım. .

çalışmayı sevmiyorum ben evimin kadını olurum evimle ilgilenirim oda çalışıp evimi geçindirir yani hç çalışmadımda rahatıma düşkünüm biraz
Bu nasıl rahata düşkünlük. Kendin için çalışma git elin adamının sülalesine yemek yapmaya razı ol:D Eşinin sülalesinin donlarını yıka, as:KK70:

Kusura bakma da konunu okumadik arkadasim. sadece basliktan yorum yapicam. Aileni sec... benim daha yeni sutten agzim yandi. Sen yogurdu ufleyerek ye...

bu durumda sevdiğim adamı neden suçluyumki sebep yokken çünkü o kendi ailesini yola getirmiş bendende ikna etmemi bekledi yada kaç gel sen bana senin ailen çok pişman olucak kızlarısın sonunda affederler seni dedi bilmiyorum şu durumda kaçsammı kaçmasammı karasızım ama sonlandırdığımız 2 günlük bi ilişkimiz var biliyorum tek bi kıvılcım olsa aşk ateş alır tekrar ama ben artık korkuyorum adım atmaya :KK43:
Sebep yok? Ailesini nasil yola getirdi? Ben bu kiza ayri ev açacağım mi dedi? Anladim. Size göre ayni eve gelin götürmek istemesi bir sorun değil. Senin ailen "kizimizi bu sekilde vermeyiz" deyince, sevgilin hiç bir sey yapmadan "gel kacalim" diyor ve sen hala neden suclayayim sebep yok diyorsun? Kuzum aklin basinda mi? Her sey o solundaki kalbine gore atmaz haberin ola.
Bir arkadasa demissin " bu kadar sevsen sende kacarsin" sevmediğini nerden biliyorsun? Ben sana bunlari, aile izin vermedi diye sevdiği insanla evlenmeyen biri olarak yaziyorum. O aciyi da cok iyi bilirim. Senin sevgilin kendisini ve ailesini düşünüyor. Biz ikna etmek icin iki yıl ugrastik, bana bir kere "gel kacalim" denmedi. Ailen cok üzülür diye kendisi düşündü hatta.
Sevgilinin yasi küçük henuz biraz da buna yordum, olgun değil.

Sakıııın çok saçma teklifler bunlar bence ailen çoook haklı sonra çok pişman olursun

Nedir ki bu acele, daha çok gençsiniz. Biriktirsin parasını, biraz da mütevazi yaşarsınız bir süre ama kendi eviniz olur. O kadar istiyorsanız birbirinizi bir sene iki sene neyse artık çalışıp biriktirin evinizin parasını. Yok bekleyemem derseniz zaten o ilişkiyi sorgulayın, sakın ailenizi böyle bir şey için üzmeyin.

Ailen her zaman yaninda olur ama el oglu en ufak yanlisinda tekmeyi basar. O zaman kafani taslara vursan da faydasi olmaz. Ayrica engelle demissin hemen engellemis bu da garip bir durum gibi geldi. Kayinvalideyle oturmak da ayri bi konu zaten. Iyi dusun bence...

Eşimle 15 yıllık geçmişimiz var( 5yılı evlilik) çok da severim eşimi bunca zamana rağmen yılda 10gün eşimin ailesine gittiğimizde bile boğulurum ben.(en basitinden hergün duş alan ben kv'ye gittiğimde yanlış anlamasınlar diye pislikten geberirim resmen)
sen 4 aylık ilişki için aynı evde oturmayı göze almışsın.büyük cesaret de bu cesaretin adı cahil cesareti.

Sevdiğim adam aslan burcu 22 yaşında.Ben başak burcu 24 yaşındayım.Benim sorunum şu lütfen anlayışlı olup bir akıl verin.Çok çaresizim.Çok mutsuzum.Çok kırgınım.Yapayalnızım :KK43: Sevdiğim adam Bursa da oturuyor.Bense İstanbul dayım. Sevdiğim adam yabancı değil aslında uzaktan akrabam sayılır.Yani babamın kuzeninin oğlu.Neyse biz 4 aydır görüşüyoruz. Her şey süper gidiyordu.Bayramdan sonra ailelerimiz tanışacaktı. Aralıkta yüzük takacaktık.Her şey rüya gibiydi.Taki uyanana kadar.Sevdiğim adamın durumu pek fazla iyi değil.Bana 2 yıl birlikte oturalım yeni evliyiz ailem bana yardım eder sonra borçlar bitince ayrı eve çıkarız geçici süreliğine demişti.Ben o kadar çok seviyordum ki olur dedim.Hem evde canım sıkılmazdı.Kaynanamdan öğreneceğim şeyler olurdu.Bebeğim olsa yardım ederlerdi büyütürdüm onlarla.Tabi evde liseye giden bir genç kız bide orta okula giden bir erkek kardeşi vardı sevdiğim adamın. Birlik oturma konusunu annem ve ablama söyledim demez olaydım.Çok kızdılar.Olmaz dediler senin zorun ne herkes ayrı gider sen birlik.Otur oturduğun yerde seni hizmetçi diye alıyorlar. Ezilirsin.Uzak gidip gelemezsin.Dayanamazsın sen dediler.O kadar dil döktüm ki ailemi ikna edemedim.Sevdiğim adam ailene boyun eğme az cesaretlen onlara diklen seviyorum bu adamı de.Sevdiğim adam çok kaçma teklifi etti ama benim cesaretim yoktu.Çünkü ailemin rızası yoktu bu ilişkimize.O kadar kararsız ve çaresizim ki anlatamam.Alışmak kolay ama unutmak çok zor.Daha şimdiden özledim sesini .Yazılarını. Unutmadan face den arkadaştık sevdiğim adamla beni engelle dedim istemeden oldu demez olaydım.Oda hemen engelledi.Bana yardım etmiş aklınca unutmak daha kolay olurmuş.Ama biliyorum oda seviyor ama benden soğumuş.Şimdi onu unutmaya çalışıyorum ya arayıp her şeyi hatırlatırsa ne yapacağım ben.Bu aşktan gönül rızam olmadan gidiyorum.Ailem ve aşk arasında kalmak ne zormuş. Her şeyi toparlayayım derken iyice dağıldı.Sevdiğim adama hasretim.Çokta özledim.Ama olmadı payımıza ayrılık düştü. Bana bir tek yalnızlık ve gözyaşı kaldı.Sizce bu zamansız ayrılıkta kim suçlu? Sevdiğim adamın ailesini evime davet etmeyip tanımaya bile fırsat vermeyen ailem demi? Yoksa sebepsiz yere cesareti olmayıp ailesini sırtından vuramayan bende mi? Kararsızım yardım edin lütfennnnnnnn :KK43:
Babanın kuzenin oğluymuş o aileyi babandan daha iyi tanıyamazsın.Aile aile üstüne olmaz.Madem sevgilin seni çok seviyormuş silmek yerine başka eve çıkalım deseymiş.

canım bak ben nişanlımdan ayrıldım 6 ay oldu ailemi iyikiiiii dinledim ayrıldım bende senin gibi gözüm kördü annesiyle oturmayı kabul ettim benim ki de aynı sen gibi cesarertli ol boyun eğme der dururdu. inan o yüzüğü takınca var daha iyi anlardın ddiğimi unutursun sakın takip etme sana bır sey diyim mi seven adam herseyı adam diyorum bak. sevmeyen de hep senı suçlar senden fedakarlık bekler. aileni dinle şimdi soylemesi kolay ama aynı evin içine girince anlayacaktın çekecegın çileyi orası senin evin olamayacaktı ve sevgilinin borçları hiç bitmeyecekti bana inan...
son cümleye %100 katılıyorum kesinlikle oraya girsen çıkamazsın inan bana..

Sevdiğim adam aslan burcu 22 yaşında.Ben başak burcu 24 yaşındayım.Benim sorunum şu lütfen anlayışlı olup bir akıl verin.Çok çaresizim.Çok mutsuzum.Çok kırgınım.Yapayalnızım :KK43: Sevdiğim adam Bursa da oturuyor.Bense İstanbul dayım. Sevdiğim adam yabancı değil aslında uzaktan akrabam sayılır.Yani babamın kuzeninin oğlu.Neyse biz 4 aydır görüşüyoruz. Her şey süper gidiyordu.Bayramdan sonra ailelerimiz tanışacaktı. Aralıkta yüzük takacaktık.Her şey rüya gibiydi.Taki uyanana kadar.Sevdiğim adamın durumu pek fazla iyi değil.Bana 2 yıl birlikte oturalım yeni evliyiz ailem bana yardım eder sonra borçlar bitince ayrı eve çıkarız geçici süreliğine demişti.Ben o kadar çok seviyordum ki olur dedim.Hem evde canım sıkılmazdı.Kaynanamdan öğreneceğim şeyler olurdu.Bebeğim olsa yardım ederlerdi büyütürdüm onlarla.Tabi evde liseye giden bir genç kız bide orta okula giden bir erkek kardeşi vardı sevdiğim adamın. Birlik oturma konusunu annem ve ablama söyledim demez olaydım.Çok kızdılar.Olmaz dediler senin zorun ne herkes ayrı gider sen birlik.Otur oturduğun yerde seni hizmetçi diye alıyorlar. Ezilirsin.Uzak gidip gelemezsin.Dayanamazsın sen dediler.O kadar dil döktüm ki ailemi ikna edemedim.Sevdiğim adam ailene boyun eğme az cesaretlen onlara diklen seviyorum bu adamı de.Sevdiğim adam çok kaçma teklifi etti ama benim cesaretim yoktu.Çünkü ailemin rızası yoktu bu ilişkimize.O kadar kararsız ve çaresizim ki anlatamam.Alışmak kolay ama unutmak çok zor.Daha şimdiden özledim sesini .Yazılarını. Unutmadan face den arkadaştık sevdiğim adamla beni engelle dedim istemeden oldu demez olaydım.Oda hemen engelledi.Bana yardım etmiş aklınca unutmak daha kolay olurmuş.Ama biliyorum oda seviyor ama benden soğumuş.Şimdi onu unutmaya çalışıyorum ya arayıp her şeyi hatırlatırsa ne yapacağım ben.Bu aşktan gönül rızam olmadan gidiyorum.Ailem ve aşk arasında kalmak ne zormuş. Her şeyi toparlayayım derken iyice dağıldı.Sevdiğim adama hasretim.Çokta özledim.Ama olmadı payımıza ayrılık düştü. Bana bir tek yalnızlık ve gözyaşı kaldı.Sizce bu zamansız ayrılıkta kim suçlu? Sevdiğim adamın ailesini evime davet etmeyip tanımaya bile fırsat vermeyen ailem demi? Yoksa sebepsiz yere cesareti olmayıp ailesini sırtından vuramayan bende mi? Kararsızım yardım edin lütfennnnnnnn :KK43:
1-ailen çok haklı, ev ev üstüne olmaz, sonra ezilen -hizmetçi gibi her işi peşinden koşturan sen olursun, ayrı eve çıkmakta sadece bir hayal olarak kalır
2-babanın kuzen cocugu senın de kuzenındır , yanı uzak degıl yakın akraban o senın 2. derece kuzensınız. bu durumda bır evlılık yapsanız cocugunuz olsa engellı olma ıhtımalı yada genetık yolla gecen bır hastalığa sahıp olma ıhtımalı cok yuksek bunu nasıl goze alabılırsın????
3-senın bır kelımenle senı engeleyen, senı degıl ama kendını dusunerek kaçalım edelım dıyenbır adam sadece bencılllık yapıyordur ve senı gercekten sevmıyordur, sevse bır sekılde ılıskınıze onay almaya calısır, var olan durumu duzeltmeye calısır..
4-sımdı uzuluyorsun ama dua etkı bu iş olmamış...yoksa sonunda zararlı çıkan sen olurdun..!!!

Back
X