• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim insan ve ailem arasında kalmak...

ilk defa üye oluyorum
Canım şimdi söyleyeceklerimi yanlış anlama lütfen.Sen büyümüşsün ama olgunlaşamamışsın ne yazık ki ya da aşk/sevgi'den gözün kör olmuş.Burda açılan konuları hiç mi okumuyorsun? Yat kalk ailene dua et bence.
daha yeni üye olduğum için yabancıyım birazcık bu arada aşktan gözüm kör olsa acısıyla yataklara düşerdim ama ben vazgeçtim ailem için bu en büyük fedakarlıktır gözyaşım olsada önemli değil kendim silerim alışırım bu durumuma

e
ilk defa üye oluyorum

daha yeni üye olduğum için yabancıyım birazcık bu arada aşktan gözüm kör olsa acısıyla yataklara düşerdim ama ben vazgeçtim ailem için bu en büyük fedakarlıktır gözyaşım olsada önemli değil kendim silerim alışırım bu durumuma
evet ilk defa üye oluyorum neden şaşırdınızki

ilk defa üye oluyorum

Zamanla karşındaki insanın sana sandığın kadar değer vermediğini anlayacaksın. Kabullendiğinde her şey daha kolay olacak. Şimdi çok zor geliyor ama emin ol geçiyor. Ve ailenin dediğini yaptığın için çok mutlu olacaksın ilerde.

O Sevdiğin adam eger birlikte otursaydınız pasif kocam, koca bozuntusu, erkek müsveddesi diye bilimum tabirle burda konu actıracaktı sana emin ol. Kaynanasıyla oturan binlerce kadın var burda. Olmuyor illaki sorunlar çıkıyor, aileni dinle sakın öyle bi hata yapma. Kaçma ne be kacmakmı kalmıs bu devirde?

Olmayacak duaya amin demek. .
Aile onayı olmadan mutluluk olmaz. .
kaçmak; kendi ayaklarınla intihar etmek. .

O Sevdiğin adam eger birlikte otursaydınız pasif kocam, koca bozuntusu, erkek müsveddesi diye bilimum tabirle burda konu actıracaktı sana emin ol. Kaynanasıyla oturan binlerce kadın var burda. Olmuyor illaki sorunlar çıkıyor, aileni dinle sakın öyle bi hata yapma. Kaçma ne be kacmakmı kalmıs bu devirde?
valla aşk onuda yaptırıyo ama cesaret ve yürek işi tabi cnm

Herkesin evi ,kapısı ayrı olsun lütfen. Bu konuda Ailen kesinlikle haklı ama diğer konularda haklı bulamıyorum .Sen dayanamazsın falan demişler ya nasıl ki sevdiğin kişi ana kuzusu değilse sende ana kuzusu değilsin.Eşinle nerede mutlu olacaksan orda olmalısın.
ah bide bunu aileme anlatabilsem çocuk değilim yani sevdiğim adam nerde ben orda anlamıyolarki işte görmeden yargısız infaz ediyolar. bitek aşkımı aldım yanıma onuda kaybettim hükümsüzdür :(

'sevdiğim adam' mı???? çocuk deseniz daha doğru olur. işi gücü ev kuracak kadar olmayan biriyle ne evliliği Allah aşkına? Bi de kaçalım demiş. Seven erkek seni de düşünürdü ailenin de başını yere eğmezdi. Çok bencilce. Offf vallahi sinirlendim. Hayat bunlardan ibaret değil sen onunla evlensen ve birlikte oturmaya başlasan, şimdiden bunları yapan insan için 'boşanmak istiyorum' başlıkları okuruz artık

Tanımak derken ?
Baban oz kuzenını mı tanısın dunur olarak..
Ben askından vazgecme derdım ama
Ortada secım yapmanı gerektırecek bır durum yok.. Gıden gıtmıs, bıten bıtmıs..
İyide olmus.. Hem aılesı ıle bırlık yasayacaktın hemde aılenı hıce sayıp kacacaktın oylemı..
Cok pısman olurdun cok

Keske icinizdeki su duygu yüklü bulutları birakip, konunuza disaridan bir gözle bakabilseniz. Oncelikle sen ailen yüzünden vazgeçmiş olmuyorsun. "Sevdiğim adam" dediğin sahis, sadece kendi usteklerini onemsiyor. Sana "ailene karsi dik dur" demesinden belli. Ailenden once senin istememen gerekirken bu iliskiyi, aileni suclamani hic anlamadim

sen nasıl 24 yaşındasın aklım hafsalam almıyor açıkcası:KK14: şekerim ailen o kadar mantıklı o kadar mantıklı düşünüyor ki senin bu fikirlerde olmana şaşıyorum doğrusu ne demek kv den öğrenecek şeylerim var çocuk olursa yardım eder falan geç bunları köle gibi kullanır bozuk para gibi harcarlar seni o çok sevdiğin adamı da akşamdan akşama görürsün ancak :KK14:
eBen de aynen ona şaşırdım yaşına baktım yanlış mı diye 2 kere. 24 müş yaşı ama kafa 17 hiç kusura bakmasın. Öyle ki adam adam diye bahsederken bile çocuğa söyleniyormuş gibi yadırgadım. Evini kuracak seviyeye gelmemiş kişi hala çocuktur bence. Adam olmasına daha var.

aynen öyle haklısınız ama maddiyattan dolayı oluyo bunlar yani aldığı sadece faturalara gidicek benden bişey bekleme diyo

Maddi sikinti bizde de vardi, esim de maasini hala bekar gibi getirir Babasina verirdi, özel ihtiyaclarimiz ve kredi karti ekstreleri icin 100lira anca ayirirdi, ve sigara kullanirdik, düsün harclik diye birseyimiz yoktu, kari koca gibi degil de cocuklari gibiydik, yani sizi evli olarak görmeyecekler ayni evde yasadiginiz sürece ama bu sadece gecici bi dönem canim, ilelebet birarada yasayacak degilsiniz. Olmadi sen de bir ise girer calisirsin, beraber calisarak ayri eve cikarsiniz.

Ayrica her erkek evinin reisi olmayi ister, evlendikten sonra yaten kendisi de istemeyecektir bu durumu ve uzun sürmez bu birlikte oturma olayi

22 yaşındaki bir çocuğun size verebilecekleri bu kadardır ne bekliyorsunuz ki başka adam adam deyip durmuşsunda çocuk daha ayrıca sizde hemen ben çalışmam deyip kestirip atmışsınız ikinizde çalışıp biraz para biriktirip 3-4 sene sonra evlenseniz ne olur ne bu telaş ne bu onun bunun kahrını çekme hevesi anlamıyorum ki

peki çok seviyorsan ailen razı gelmese bile isteme oldu diyelim yinede vermediler e peki kaçmak çözüm yolu değilmidir mutlu olmak için

Kaçmak bana göre en yanlış davranış. .
bir daha ailenin yüzüne bakamazsın..
seni silerler. .
Bi erkek için asla yapmam..
biraz akıllı mantıklı düşün..

22 yaşındaki bir çocuğun size verebilecekleri bu kadardır ne bekliyorsunuz ki başka adam adam deyip durmuşsunda çocuk daha ayrıca sizde hemen ben çalışmam deyip kestirip atmışsınız ikinizde çalışıp biraz para biriktirip 3-4 sene sonra evlenseniz ne olur ne bu telaş ne bu onun bunun kahrını çekme hevesi anlamıyorum ki
çok seviyorum bitanem anlatamam biran önce ona kavuşayım yanında koynunda yatayım derken ona vede ettim onu çok seviyorum ama artık bi umut yok tek çıkış kapımız ayrılıktı ayrıldık :( offff offfff intihar etmeyi çok düşündüm ama yapamadım anlıyacağınız çok zor dönemden geçiyorum :(

Kaçmak bana göre en yanlış davranış. .
bir daha ailenin yüzüne bakamazsın..
seni silerler. .
Bi erkek için asla yapmam..
biraz akıllı mantıklı düşün..
bence sende deli gibi seven birini buldumu eminim böyle konuşmucan bilmiyorum kaçmak banada ters geliyo ama maddiyat yokki işte düğün yapmaya ordan ta buralara gelip istemeye offf offf hayat ne zor be bacım :(

Maddi sikinti bizde de vardi, esim de maasini hala bekar gibi getirir Babasina verirdi, özel ihtiyaclarimiz ve kredi karti ekstreleri icin 100lira anca ayirirdi, ve sigara kullanirdik, düsün harclik diye birseyimiz yoktu, kari koca gibi degil de cocuklari gibiydik, yani sizi evli olarak görmeyecekler ayni evde yasadiginiz sürece ama bu sadece gecici bi dönem canim, ilelebet birarada yasayacak degilsiniz. Olmadi sen de bir ise girer calisirsin, beraber calisarak ayri eve cikarsiniz.
peki birşey sorucam bu maddiyattan dolayı çok sıkıntı çektinizmi? yada çok büyük kavga ettiniz mi?

eBen de aynen ona şaşırdım yaşına baktım yanlış mı diye 2 kere. 24 müş yaşı ama kafa 17 hiç kusura bakmasın. Öyle ki adam adam diye bahsederken bile çocuğa söyleniyormuş gibi yadırgadım. Evini kuracak seviyeye gelmemiş kişi hala çocuktur bence. Adam olmasına daha var.
öyle deme tatlım yaşı 22 ama çok bilmiş çok güzel konuşuyo yani yetişkin bir erkek gibi hem kendinde o sorumluluk gücünü görmese neden evlenmeyi istesinki?

Back
X