• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim insan ve ailem arasında kalmak...

ohh ayrılmışsınız...çok iyi olmuş
insan sevince aptal oluyorun örneğisin
yat kalk dua et.. kurtuldum diye adam seni falan sevmiyor... yaşı gelmiş evlenmek için başkalarına bakıyordur... aile ile birlik olur mu Allah aşkına insan kendi ailesi ile birlikte otururken anlaşamıyor ki huyunu suyunu bildiğimiz halde sen ergenli eve bile bile güle oynaya gitmek istiyorsun ailen yapar unutrsun ama 2 günlük tanıdığın sana faydası olmamış insanlar yapınca bir ömür unutamazsın

aileni dinle ve unut onu.. çabala iş bul hobi edin kursa git alışveriş yap diyete gir... spora yazıl

yazdıklarında haklısın birliktelikte rahat olmayabilirsin ama sevdiğin adam işten geldiğinde ona sarılmak huzur vermezmi onun için herşeye katlanılmazmı? bu arada sizin k.v duruyomu? yani siz şuan ayrımı oturuyosunuz yoksa birlikmi orasını anlamadımda şimdiden cevabınız için teşekkür ederim canım

İlk evlendiğimde onun oturduğu şehire gittim, eşimde onunla kalıyordu. Babasını kaybedince onun yanına gitti işi gücü bırakıp. Sonra evlenince ben de o şehire yerleştim onla kaldık. Sonra o şehir bize dar geldi, İstanbulun bir ilçesi güzel bir yer ama iş olanağı vs çok yok. Mühendistik ikimizde eşimde daha iyi bir iş buldu (ailemin olduğu yerde, k.v ile çok uzak şehirler değil) sonra oraya taşındık. K.V çok muhterem bir kadın, bana çok iyiliği dokundu. Ama işte insan kendi evi düzeni olsun, istediği şey istediği yerde olsun, istersem yatayım istersem temizlik yapayım olsun istiyor. K.v'de de çok sıkmaz benden beklentiye girmezdi ama işte ben rahat edemezdim. Kendime ait bir ev gibisi yokmuş. Yani şimdiki aklım olsa en baştan ayrı eve çıkardım çünkü o ilk yıllarda eşimle daha çok yanlız kalmak ve free olmak isterdim. Yani ben yine rahattım sen hiç rahat olamayacaksın onu da göz önünde bulundur.

Bir de k.v ile yaşamaya başlayınca öyle gider emin ol, farklı şehire gitmediğin sürece. Biz de bir yıla çıkarız dedik, durumumuzda vardı ama olmuyor diyim sana :)

sevdiğinle ailen arasında kalıyorsan aileni seç.
senin göremediğinin çok daha fazlasını onlar senden önce görmüş olabilirler.

kayınvalide neden korkutuyoki biz kızları sonuçta o şeytan değil oda bi anne sahip çıkar mutlu bi yuva için sever gelinini torununu aman kafam karıştı bekarlık sultanlık değil artık bi hayatım aşkım kocam olsun istiyorum sevilmeye ihtiyacım var ama yapayalnızım gelinlik değil kefen giyerim ben anca uğursuz ve şanssızım :KK43: o kadar saf ve iyi niyetliyimki düşmanımı bile severim küslüğü beceremem çok duygusalım herkesi kendim gibi iyi bilirim

Burayı oku sadece, melek mi şeytan mı anlarsın. Herkes aynı değildir, belki siz çok iyi de anlaşabilirsiniz ama ''ev üstüne ev olmaz'' diyenlerdenim ben. Yine de kendin bilirsin.

Aceleniz ne..? Paranızı biriktirip iki sene sonra evlenin borçsuz.
Aynı evde yaşamak öyle senin anlattığın gibi basit bir durum mu sanıyorsun?
Fikirler değişiyor.. sürekli! Yeri geliyor annene bile kızıyorsun düşün eşinin annesine hiç tahammülün kalmayacaktı.
Aynı zamanda yeni evlisin düşünsene eşinle başbaşa kalmak isteyeceksin.. en güzel yılların olacak eşinle hoş zamanlar geçirmek isteyeceksin ama bunu yapamayacaksın. O ne öyle ya kardeşleri falan mülteci kampı gibi.!
Afferin ailene.. doğru söylüyorlar resmen hizmetçi yapacaklar seni.. şuanda çok aşıksın bunları görememen çok normal ama gerçeklerden bir yere kadar kaçabilirsin.

Sevdiğin adam seni çok sevseydi başka bir çıkış yolu bulurdu!
Karşına daha iyisi çıkar ve o zaman iyi ki ailemi dinlemişim iyi ki olmamış dersin.

Ayrıca sevdiğin adam, ADAM olsaydı.. ailene karşı diren demezdi !

yazdıkların için çok teşekkür ediyorum çok duygulandım asla yanlış anlamam ne demek ancak saygı duyarım Allah razı olsun gerçekten bu kadar çok severken nasıl unuturum bilmiyorum ama Sabır daha yolun başındayım ama kendime olan özgüvenimde bitiyo sanki aşk yaşamaktan korkuyorum artık sarsıldım çünkü ya mutlu olamazsam
neden biraz daha bekleyip iş güç güzelce bi oturtup evlenmeyi düşnümüyorsunuz yaşınız çok genç zaten.

Back
X