• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim insan ve ailem arasında kalmak...

aileme sırt dönmüyorum ama onlarda mutlu olmamı istemiyolar sevdim şans vermiyolar aileyi görmeden hakkında konuşuyolar
uzaktan akrabayız yazmışsın galiba. elbet az çok fikirleri vardır diğer aile hakkında.
kendini üzme, iyice ölç tart.
bahsettiğin şartlarda evlilik hiç kolay değil..

Birlikte yasamanin cok zorluklari olur. Ne bileyim rahat oturup kalkamazsin mesela.
Odamda otururuz desen yanlis anlarlar mi diye dusuncelere bogulursun falan..

Zor yani cidden birlikte oturmak sabir isi..

Sen aileni dinle..
her birlikte oturan mutsuzmuki oluyor ne biliyim şimdi olayların dışındayım içine girdimi geri dönüşüm olmaz adım çıkar kabul etmezler beni ya sabır canım yana yana çekiyorum acısını ayrılığın gerçekliğiyle :(

uzaktan akrabayız yazmışsın galiba. elbet az çok fikirleri vardır diğer aile hakkında.
kendini üzme, iyice ölç tart.
bahsettiğin şartlarda evlilik hiç kolay değil..
evet uzaktan akrabayız ama yıllardan beri kimse kimseyi görmedi hatırlamıyo bile yani mesafe ve uzaklık olunca soğuklukta oluyo maesef

inan sana helal olsun iyi dayanmışsın ve yuvanı bozmamışsın gerçekten ayrı eve çıkmışsın huzuru bulmuşssun cesaretine hayranım kaçmaya cesaretim yok ama unutamıyorumda arap saçına dönen bu aşkta vazgeçmek zorundayım çaresizim çünkü

Vazgecmek zorunda degilsin, asiksin oda sana asiksa tek engel esinin senden yapmani istedigi fedakarlik. ucunda ölüm yok ölmüyosun canim inan bana, en fazla yipraniyosun ama olgunlasiyosun. Ve eger sevdigin adam da sana gercekten deger veriyosa zamanla birlikte yasamanin sizin evliliginize iyi gelmedigini anlayip, ayri eve cikacaktir seninle. ben esimi aldim karsima konustum yumurta deligin agzina gelince: dedim ki seni cok seviyorum asla eksilmedi sevgim, sen de beni cok seviyorsun biz bunu herkese kanitladik kacarak ama sunu da kabul edelim ki bu evde ben mutlu degilim olamiyorum, sen isten gelene kadar bu evin duvarlari üstüme üstüme geliyo, ben mutlu olmadigim sürece seni de mutlu edemem ve iliskimizin sevgimizin buz nedenle yipranmasini istemiyorum dedim ve esim de mantikli düsününce bana hak verdi. Bunlari sen de sevdiginle evlenmeden konussan, anlatsan uygun bi sekilde kararindan döndüremez misin?
Cok muhabbet tez ayrilik getirir diyorlar ya bu kv icin de gecerli, simdi evler ayri aramiz cok iyi, görümcemle de maasallah cok iyi aramiz, ordayken genc oldugum icin yemek yapmayi iyi bilmedigim icin ezerdi beni, oysa kendi evime gecince kendi cabalarimla yemekler yapa yapa kendimi gelistirdim, simdi benden akil alir sikistigi zamanlarda.

Bu arada benim kv de yabanci degil, üvey halam ama akraba da olsan yabanci da olsan evlenince kaynana sifati agir basiyo ve o eskiden beri tanidigin insan gidiyo yerine baska biri geliyo

yat kalk o annene babana dua et
seni nasıl bir dertten kurtarmışlar farkında değilsin

(normalde anne vübaba yanlısı yorumlarım çok nadirdir ama burada ailen tamamen haklı) resmen hayatını yakmaya gidecekmişsin seni de seven adam napar eder 2 göz odalı bi ev açardı
aynen öyle haklısınız ama maddiyattan dolayı oluyo bunlar yani aldığı sadece faturalara gidicek benden bişey bekleme diyo

dilerim bu düşüncelerin değişir. çünkü bu mantıkla devam edersen ileride yaşayacaklarını tahmin edebiliyorum. ailene sırt dönme. hayatta sahip olduğun tek şey ailedir.
aileme sırt dönmem uzağa gelin gidicem diye fazla gelip gidemem sadece. ileride sizce ne yaşıyabilirimki?

Annen ablan cok hakli .. suan hersey toz pembe olabilir ama evlenince hersey toz pembe degil.

Bencede otur oturdugun yerde asla böyle bir yanlis yapma .

yat kalk o annene babana dua et
seni nasıl bir dertten kurtarmışlar farkında değilsin

(normalde anne vübaba yanlısı yorumlarım çok nadirdir ama burada ailen tamamen haklı) resmen hayatını yakmaya gidecekmişsin seni de seven adam napar eder 2 göz odalı bi ev açardı
maddiyat araya girince birliğe razımı gelir seven 2 yıl dedi birlik oturmaya ama ya annesi kanına girip kandırırsa sonsuz olursa bu birliktelik ya ayrılamazsa naparım ben

Sevdiğim adam aslan burcu 22 yaşında.Ben başak burcu 24 yaşındayım.Benim sorunum şu lütfen anlayışlı olup bir akıl verin.Çok çaresizim.Çok mutsuzum.Çok kırgınım.Yapayalnızım :KK43: Sevdiğim adam Bursa da oturuyor.Bense İstanbul dayım. Sevdiğim adam yabancı değil aslında uzaktan akrabam sayılır.Yani babamın kuzeninin oğlu.Neyse biz 4 aydır görüşüyoruz. Her şey süper gidiyordu.Bayramdan sonra ailelerimiz tanışacaktı. Aralıkta yüzük takacaktık.Her şey rüya gibiydi.Taki uyanana kadar.Sevdiğim adamın durumu pek fazla iyi değil.Bana 2 yıl birlikte oturalım yeni evliyiz ailem bana yardım eder sonra borçlar bitince ayrı eve çıkarız geçici süreliğine demişti.Ben o kadar çok seviyordum ki olur dedim.Hem evde canım sıkılmazdı.Kaynanamdan öğreneceğim şeyler olurdu.Bebeğim olsa yardım ederlerdi büyütürdüm onlarla.Tabi evde liseye giden bir genç kız bide orta okula giden bir erkek kardeşi vardı sevdiğim adamın. Birlik oturma konusunu annem ve ablama söyledim demez olaydım.Çok kızdılar.Olmaz dediler senin zorun ne herkes ayrı gider sen birlik.Otur oturduğun yerde seni hizmetçi diye alıyorlar. Ezilirsin.Uzak gidip gelemezsin.Dayanamazsın sen dediler.O kadar dil döktüm ki ailemi ikna edemedim.Sevdiğim adam ailene boyun eğme az cesaretlen onlara diklen seviyorum bu adamı de.Sevdiğim adam çok kaçma teklifi etti ama benim cesaretim yoktu.Çünkü ailemin rızası yoktu bu ilişkimize.O kadar kararsız ve çaresizim ki anlatamam.Alışmak kolay ama unutmak çok zor.Daha şimdiden özledim sesini .Yazılarını. Unutmadan face den arkadaştık sevdiğim adamla beni engelle dedim istemeden oldu demez olaydım.Oda hemen engelledi.Bana yardım etmiş aklınca unutmak daha kolay olurmuş.Ama biliyorum oda seviyor ama benden soğumuş.Şimdi onu unutmaya çalışıyorum ya arayıp her şeyi hatırlatırsa ne yapacağım ben.Bu aşktan gönül rızam olmadan gidiyorum.Ailem ve aşk arasında kalmak ne zormuş. Her şeyi toparlayayım derken iyice dağıldı.Sevdiğim adama hasretim.Çokta özledim.Ama olmadı payımıza ayrılık düştü. Bana bir tek yalnızlık ve gözyaşı kaldı.Sizce bu zamansız ayrılıkta kim suçlu? Sevdiğim adamın ailesini evime davet etmeyip tanımaya bile fırsat vermeyen ailem demi? Yoksa sebepsiz yere cesareti olmayıp ailesini sırtından vuramayan bende mi? Kararsızım yardım edin lütfennnnnnnn :KK43:

canım bak ben nişanlımdan ayrıldım 6 ay oldu ailemi iyikiiiii dinledim ayrıldım bende senin gibi gözüm kördü annesiyle oturmayı kabul ettim benim ki de aynı sen gibi cesarertli ol boyun eğme der dururdu. inan o yüzüğü takınca var daha iyi anlardın ddiğimi unutursun sakın takip etme sana bır sey diyim mi seven adam herseyı adam diyorum bak. sevmeyen de hep senı suçlar senden fedakarlık bekler. aileni dinle şimdi soylemesi kolay ama aynı evin içine girince anlayacaktın çekecegın çileyi orası senin evin olamayacaktı ve sevgilinin borçları hiç bitmeyecekti bana inan...

Sevdiğim adam aslan burcu 22 yaşında.Ben başak burcu 24 yaşındayım.Benim sorunum şu lütfen anlayışlı olup bir akıl verin.Çok çaresizim.Çok mutsuzum.Çok kırgınım.Yapayalnızım :KK43: Sevdiğim adam Bursa da oturuyor.Bense İstanbul dayım. Sevdiğim adam yabancı değil aslında uzaktan akrabam sayılır.Yani babamın kuzeninin oğlu.Neyse biz 4 aydır görüşüyoruz. Her şey süper gidiyordu.Bayramdan sonra ailelerimiz tanışacaktı. Aralıkta yüzük takacaktık.Her şey rüya gibiydi.Taki uyanana kadar.Sevdiğim adamın durumu pek fazla iyi değil.Bana 2 yıl birlikte oturalım yeni evliyiz ailem bana yardım eder sonra borçlar bitince ayrı eve çıkarız geçici süreliğine demişti.Ben o kadar çok seviyordum ki olur dedim.Hem evde canım sıkılmazdı.Kaynanamdan öğreneceğim şeyler olurdu.Bebeğim olsa yardım ederlerdi büyütürdüm onlarla.Tabi evde liseye giden bir genç kız bide orta okula giden bir erkek kardeşi vardı sevdiğim adamın. Birlik oturma konusunu annem ve ablama söyledim demez olaydım.Çok kızdılar.Olmaz dediler senin zorun ne herkes ayrı gider sen birlik.Otur oturduğun yerde seni hizmetçi diye alıyorlar. Ezilirsin.Uzak gidip gelemezsin.Dayanamazsın sen dediler.O kadar dil döktüm ki ailemi ikna edemedim.Sevdiğim adam ailene boyun eğme az cesaretlen onlara diklen seviyorum bu adamı de.Sevdiğim adam çok kaçma teklifi etti ama benim cesaretim yoktu.Çünkü ailemin rızası yoktu bu ilişkimize.O kadar kararsız ve çaresizim ki anlatamam.Alışmak kolay ama unutmak çok zor.Daha şimdiden özledim sesini .Yazılarını. Unutmadan face den arkadaştık sevdiğim adamla beni engelle dedim istemeden oldu demez olaydım.Oda hemen engelledi.Bana yardım etmiş aklınca unutmak daha kolay olurmuş.Ama biliyorum oda seviyor ama benden soğumuş.Şimdi onu unutmaya çalışıyorum ya arayıp her şeyi hatırlatırsa ne yapacağım ben.Bu aşktan gönül rızam olmadan gidiyorum.Ailem ve aşk arasında kalmak ne zormuş. Her şeyi toparlayayım derken iyice dağıldı.Sevdiğim adama hasretim.Çokta özledim.Ama olmadı payımıza ayrılık düştü. Bana bir tek yalnızlık ve gözyaşı kaldı.Sizce bu zamansız ayrılıkta kim suçlu? Sevdiğim adamın ailesini evime davet etmeyip tanımaya bile fırsat vermeyen ailem demi? Yoksa sebepsiz yere cesareti olmayıp ailesini sırtından vuramayan bende mi? Kararsızım yardım edin lütfennnnnnnn :KK43:

Sana, ailene diklen diyen adam bir çırpıda soğuyup gidivermiş. Sen neden ailenden olasın. Bide kayınvalidenle falan da yaşama.

Annen ablan cok hakli .. suan hersey toz pembe olabilir ama evlenince hersey toz pembe degil.

evlenmeyi çok istiyorum evim olsun bebeğim olsun sorumluluğum olsun misafirlerimi ağırlayabileyim. ama uzaklık aşka engel olabiliyomu o zaman hiç kimse uzağa gelin gitmesin ucunda ölüm var çünkü off offf ben kim mutluluk kim hep ağlarken :(

canım bak ben nişanlımdan ayrıldım 6 ay oldu ailemi iyikiiiii dinledim ayrıldım bende senin gibi gözüm kördü annesiyle oturmayı kabul ettim benim ki de aynı sen gibi cesarertli ol boyun eğme der dururdu. inan o yüzüğü takınca var daha iyi anlardın ddiğimi unutursun sakın takip etme sana bır sey diyim mi seven adam herseyı adam diyorum bak. sevmeyen de hep senı suçlar senden fedakarlık bekler. aileni dinle şimdi soylemesi kolay ama aynı evin içine girince anlayacaktın çekecegın çileyi orası senin evin olamayacaktı ve sevgilinin borçları hiç bitmeyecekti bana inan...
öylemi diyosun bilmiyorumki kendim ne yapacam ne edcem bu aşk arap saçına döndü artık bunaldım seve seve vazgeçiyorum ailemin rızası yok diye onlar mutlu olsun ben unutur ağlarım hep

aynen öyle haklısınız ama maddiyattan dolayı oluyo bunlar yani aldığı sadece faturalara gidicek benden bişey bekleme diyo
sen de çalış madem
benim ilk evimi görsen korkardın
200 tl kirayla oturduğum içinde buzdolabı şofben bile olmayan bi evdi.
beraber çalışıp yapalım diyeceğine kaç kişinin yaşadığı eve sokmaya çalışıyo seni

öylemi diyosun bilmiyorumki kendim ne yapacam ne edcem bu aşk arap saçına döndü artık bunaldım seve seve vazgeçiyorum ailemin rızası yok diye onlar mutlu olsun ben unutur ağlarım hep

sen yanlış düşünüyorsun bu şu aşamada gayet normal. ailen mutlu olsun diye değil sen ileride mutlu ol diye ailen bunu istiyor. aynı eve girmeden o sorumlıluğu almadn bilemezsin ama eminim iyi olmaz kendi hayatın olmayacak. o çok seviyır beni dediin adam var ya gün gelir bir şeyle karşılaşırsın hiç te yaşananalraın gerçek olmadığını görürsün başımdan buyuk bir şekilde gecti canım ve ailem yuz yüzde haklıydı bunu yeni yeni anladım şükürler içindeyim

Sana, ailene diklen diyen adam bir çırpıda soğuyup gidivermiş. Sen neden ailenden olasın. Bide kayınvalidenle falan da yaşama.
kayınvalide neden korkutuyoki biz kızları sonuçta o şeytan değil oda bi anne sahip çıkar mutlu bi yuva için sever gelinini torununu aman kafam karıştı bekarlık sultanlık değil artık bi hayatım aşkım kocam olsun istiyorum sevilmeye ihtiyacım var ama yapayalnızım gelinlik değil kefen giyerim ben anca uğursuz ve şanssızım :( o kadar saf ve iyi niyetliyimki düşmanımı bile severim küslüğü beceremem çok duygusalım herkesi kendim gibi iyi bilirim

sen de çalış madem
benim ilk evimi görsen korkardın
200 tl kirayla oturduğum içinde buzdolabı şofben bile olmayan bi evdi.
beraber çalışıp yapalım diyeceğine kaç kişinin yaşadığı eve sokmaya çalışıyo seni
ben çalışmam dedim ona oda tamam ayrı eve çıkarız ama benden bişey bekleme diyo göze alıyosanda gel diyo kararsızım ya aç kalırsak ama asla belli etmem kimseyede demem ben

evlenmeyi çok istiyorum evim olsun bebeğim olsun sorumluluğum olsun misafirlerimi ağırlayabileyim. ama uzaklık aşka engel olabiliyomu o zaman hiç kimse uzağa gelin gitmesin ucunda ölüm var çünkü off offf ben kim mutluluk kim hep ağlarken :KK43:
Hah ne güzel demissin kendi evim olsun felan , kaynananin yaninda kendi evin olmayacak..
Kendi esyalarin olmayacak , özelin olmayacak!
Misafirlerin olmayacak!
Esinle en ufak tartismana karsilacak .her hareketin göze batacak.
Gecici bir süreliginede inanma evlendikten sonra canili kalirsin o eve.

zaten duruyorum durduğum yerde ailem mutlu olsun diye canımın içinden canımdan bi parçadan vazgeçiyorum bırakıyorum onu başka kızlara :(

Canım şimdi söyleyeceklerimi yanlış anlama lütfen.Sen büyümüşsün ama olgunlaşamamışsın ne yazık ki ya da aşk/sevgi'den gözün kör olmuş.Burda açılan konuları hiç mi okumuyorsun? Yat kalk ailene dua et bence.

Back
X