• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim insan ve ailem arasında kalmak...

çok seviyorum bitanem anlatamam biran önce ona kavuşayım yanında koynunda yatayım derken ona vede ettim onu çok seviyorum ama artık bi umut yok tek çıkış kapımız ayrılıktı ayrıldık :KK43: offff offfff intihar etmeyi çok düşündüm ama yapamadım anlıyacağınız çok zor dönemden geçiyorum :KK43:

Suan sacmalamaya basladin ama ne intihari, ailemi arkama alip kacamam diyosun ama intihari düsünüyosun bu nasil bi celiski. intihar ettiginde mi ailen daha cok üzülür sence yoksa onlari geride birakip sevdigine kacarsan mi??? 22 yasindasin ama gercekten olman gereken olgunluga hic sahip degilsin cok yazik

Ay bazı kızlar ne arabesk.

Ne yiyorsun, ne içiyorsun da bu hale geldin canım sen. Çık dışarı gez toz, flört et. Açlığa sefalete ne meraklıymışsın, istemeye bile gelecek paraları yok diyosun, el insaf ya.

Keske icinizdeki su duygu yüklü bulutları birakip, konunuza disaridan bir gözle bakabilseniz. Oncelikle sen ailen yüzünden vazgeçmiş olmuyorsun. "Sevdiğim adam" dediğin sahis, sadece kendi usteklerini onemsiyor. Sana "ailene karsi dik dur" demesinden belli. Ailenden once senin istememen gerekirken bu iliskiyi, aileni suclamani hic anlamadim
bu durumda sevdiğim adamı neden suçluyumki sebep yokken çünkü o kendi ailesini yola getirmiş bendende ikna etmemi bekledi yada kaç gel sen bana senin ailen çok pişman olucak kızlarısın sonunda affederler seni dedi bilmiyorum şu durumda kaçsammı kaçmasammı karasızım ama sonlandırdığımız 2 günlük bi ilişkimiz var biliyorum tek bi kıvılcım olsa aşk ateş alır tekrar ama ben artık korkuyorum adım atmaya :(

peki birşey sorucam bu maddiyattan dolayı çok sıkıntı çektinizmi? yada çok büyük kavga ettiniz mi?

maddi sikinti cektik tabi ki, kendime hic birsey alamadim ama ihtiyac da duymadim acikcasi. Esimle hafta sonlari gezmeye cikmak bana yetiyodu, o da mesai yazmazlarsa veya paramiz olursa. Yoksa babasindan harclik istiyordu 25 yasindaki adam. Ama maddiyati aramizda asla sorun etmedik. Kredi kartiyla ihtiyaclarimizi giderecek durumdaydik sonucta. Benim esim beni el üstünde tuttu ama her erkek yapabilir mi bilemiyorum söz veremem, ama seninle aramizda ucurum kadar fark var canim, ben yasimdan beklenen olgunlugun fazlasina sahiptim, ama sen daha cok toysun, sakin yapabilirim edebilirim diye bir maceraya atilma, kendine de ailene de o cocuga da yazik etme

Suan sacmalamaya basladin ama ne intihari, ailemi arkama alip kacamam diyosun ama intihari düsünüyosun bu nasil bi celiski. intihar ettiginde mi ailen daha cok üzülür sence yoksa onlari geride birakip sevdigine kacarsan mi??? 22 yasindasin ama gercekten olman gereken olgunluga hic sahip degilsin cok yazik
yanlış anladın 22 olan sevdiğim adam ben 24 yaşındayım kaçmadım kaçmamda zaten kendimde o güç ve cesaret yokken nasıl kaçabilirimki? valla intihar etsem arkamdan dua ederler kaçsam beni reddederler her ikiside sizce ölüm değil mi?

maddi sikinti cektik tabi ki, kendime hic birsey alamadim ama ihtiyac da duymadim acikcasi. Esimle hafta sonlari gezmeye cikmak bana yetiyodu, o da mesai yazmazlarsa veya paramiz olursa. Yoksa babasindan harclik istiyordu 25 yasindaki adam. Ama maddiyati aramizda asla sorun etmedik. Kredi kartiyla ihtiyaclarimizi giderecek durumdaydik sonucta. Benim esim beni el üstünde tuttu ama her erkek yapabilir mi bilemiyorum söz veremem, ama seninle aramizda ucurum kadar fark var canim, ben yasimdan beklenen olgunlugun fazlasina sahiptim, ama sen daha cok toysun, sakin yapabilirim edebilirim diye bir maceraya atilma, kendine de ailene de o cocuga da yazik etme
ne yani çabalamaktan vazmı geç diyosun :( mücadele vermemi diyosun? offf offf ben artık sonu görünmeyen bir uçurumun kenarındayım gelgitler yaşamaktan bunaldım :( bir kere değil bin kere ölüyorum hergün :(

Valla canım sen bilirsin o zaman ne desek boş ayrıca eğer bu tarz bi evlilik yaparsan zaten intahar etmiş olacaksın değişen bişey yok yani

Ay bazı kızlar ne arabesk.

Ne yiyorsun, ne içiyorsun da bu hale geldin canım sen. Çık dışarı gez toz, flört et. Açlığa sefalete ne meraklıymışsın, istemeye bile gelecek paraları yok diyosun, el insaf ya.
öyle deme işte onu unutamazken bir başkasına nasıl bakar bu gözlerim helali dururken haramı napsın offfff offfff maddiyat ve mesafe engel oldu kavuşmamıza yaralıyım kolum kanadımda kırık kızlar yanıyommmmmm canım çok acıyooooooooo :(

yanlış anladın 22 olan sevdiğim adam ben 2 yaşındayım kaçmadım kaçmamda zaten kendimde o güç ve cesaret yokken nasıl kaçabilirimki? valla intihar etsem arkamdan dua ederler kaçsam beni reddederler her ikiside sizce ölüm değil mi?

yas konusunda özür dilerim tamam, gercek yasini yine cözemedim ama sanirim 2 yas büyügüm demek istedin. Öyle olsa da sonuc degismiyo. Bak tartisma ortami yaratmak istemiyorum, güzellikle anlatmaya calisiyorum tatlim kacmak ölümden daha beter bisey saniyosun, yanlis düsünüyosun, zaten kafasina esen kacsin demiyorum ben, karsindakinin sevgisine, sana kol kanat gerecegine, yari yolda birakmayacagina inaniyosan ona güveniyosan diyorum. Ama Sana kesinlikle tavsiye etme canim. Sen cünkü kacsan da ailenin baskilarina dayanamaz geri dönersin, iste o zaman da ailenin yüzünü yere egdigin icin ve ailen sana baski uyguladigi icin intihara kalkisirsin, iyice batar hersey.

Sen iyisi mi bu cocugu unut, gencligini yasa, hayatin tadini cikar, yasin daha genc. Ne istedigine karar ver kuzum önce, lütfen beni yanlis anlama söylediklerimde cok samimiyim, belki üslübumla haddimi biraz astim zaman zaman ama gercekten amacim üzmek degil, sadece gercegi idrak etmen konusunda yardimci olmak istiyorum

Valla canım sen bilirsin o zaman ne desek boş ayrıca eğer bu tarz bi evlilik yaparsan zaten intahar etmiş olacaksın değişen bişey yok yani
öylemi diyorsun sence bilmiyorumki galiba hiç evlenmemek bu acının tarifi yok ama faturası ağır kesildi bana :(

yas konusunda özür dilerim tamam, gercek yasini yine cözemedim ama sanirim 2 yas büyügüm demek istedin. Öyle olsa da sonuc degismiyo. Bak tartisma ortami yaratmak istemiyorum, güzellikle anlatmaya calisiyorum tatlim kacmak ölümden daha beter bisey saniyosun, yanlis düsünüyosun, zaten kafasina esen kacsin demiyorum ben, karsindakinin sevgisine, sana kol kanat gerecegine, yari yolda birakmayacagina inaniyosan ona güveniyosan diyorum. Ama Sana kesinlikle tavsiye etme canim. Sen cünkü kacsan da ailenin baskilarina dayanamaz geri dönersin, iste o zaman da ailenin yüzünü yere egdigin icin ve ailen sana baski uyguladigi icin intihara kalkisirsin, iyice batar hersey.

Sen iyisi mi bu cocugu unut, gencligini yasa, hayatin tadini cikar, yasin daha genc. Ne istedigine karar ver kuzum önce, lütfen beni yanlis anlama söylediklerimde cok samimiyim, belki üslübumla haddimi biraz astim zaman zaman ama gercekten amacim üzmek degil, sadece gercegi idrak etmen konusunda yardimci olmak istiyorum
yazdıkların için çok teşekkür ediyorum çok duygulandım asla yanlış anlamam ne demek ancak saygı duyarım Allah razı olsun gerçekten bu kadar çok severken nasıl unuturum bilmiyorum ama Sabır daha yolun başındayım ama kendime olan özgüvenimde bitiyo sanki aşk yaşamaktan korkuyorum artık sarsıldım çünkü ya mutlu olamazsam

Neden 2 sene daha bekleyip öyle evlenmeyi düşünmediniz?
Bunu diyen ben de kayıvalideyle oturmayı kabul etmiş biriyim...

Tatlım sen bikere bu durumlardan sevdiğin adama bahsetmişsin ya, orda gelecekte mutlu olma ihtimalinizi de bitirmişsin. Bu adam sana " ailene diklen" demiş ya, ilerde çizeceği damat profilini şimdiden bitirmiş. Siz ikiniz de henüzçok cahilsiniz. Ailen çoooook haklı. Sen bunu ancak birkaç yıl yada karşına doğru insan çıktıktan sonra anlayabileceksin. Sana tavsiyem burda yazılanlara kulak ver, daha hiç pişman olan, siz beni yanlış yönlendirdiniz diyen olmadı; ona göre

Kaçıp ne yapacaksın? Kayınvalidenle yaşamaya başlayacaksın. Peki ailenin yerini onların tutabileceğini mi düşünüyorsun?

Bu kadar üzülmenize gerek bir durum yok bence. Tek sıkıntı bir arada yaşama olayı değil mi? Sevgilin şimdi evlenip annemin yanında yaşayalım 2 sene sonra kendi evimize çıkarız demiyor muydu. 2 sene daha bekleyiverin o vakit. O arada maddi durumları toparlar, direk kendinize ait bir evde yaşamaya başlarsınız. Hatta çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız sizde bir işe girip kendi evinize çıkabilmek için gerekli bütçeyi toparlama konusunda sevgilinize yardım edin.

Madem bu kadar seviyorsunuz fedakarlık yapmanız gerek. Ömür boyu sevdiğin adamı kaybetmektense 2 3 sene beklemeyi göze alamıyor musun? Ayrıca konunda bahsettiğin şekilde ne ailen ne de sen suçlusun. Tek suçlu sevgilin. Aileni karşına al bana kaç diyene kadar, bana güven beni bekle eninde sonunda kavuşacağız, sıkıntılarımı aşmak için elimden geleni yapacağım deseymiş.

neden direk çalışmam dediğini anlamadım açıkçası? katkın olur işte ne güzel

Sevdiğin adamın annesi ya da babası, senin babanın kuzeni ama tanışmıyorlar doğrumu anladım? Ben oraya takıldım.

Valla sana şunu diyim annene kızma, kadın çok çok haklı. Benim k.v dul, k.p sizlere ömür. Onu yanlız bırakmamak adına onun yanına taşındım evlendiğimde. 2 yıl beraber kaldık. İnanılmaz iyi bir insan ama abi yuva üstüne yuva olmuyor. Bu kadar net. Sen cicim aylarında evde k.p, k.v birde iki ergen, ben sadece k.v ile kendimi rahat hissedemiyordum. Evliliğin ilk 1-2 yılı ilişkinin devamı için çok önemli ve sen o süreci en kötü ve en zor şekilde geçirmekten bahsediyorsun. Hiçbirşeyi rahat yapamayacak, evliliğin o güzelim yıllarını sıkılarak geçireceksin. Gece eşinle birlikte olurken bile 30 kere düşüneceksin ve cinsel hayatınız neredeyse başlamadan bitecek. Kendi eşyaların, tenceren, severek aldığın tabağın, bardağın, çok sevdiğin koltuğun, ayaklarını uzatıp bornozla tv izleyebileceğin bir hayatın olmayacak. Bunlar olmasada olur yeter ki o olsun dediğini duyar gibiyim ama rahatlık ve huzur olmadan olmuyor be canım. Kavgalar başladı mı aşk kaçıp gidiyor, sonra koca bir pişmanlıkla ben ne yaptım diyorsun.
yazdıklarında haklısın birliktelikte rahat olmayabilirsin ama sevdiğin adam işten geldiğinde ona sarılmak huzur vermezmi onun için herşeye katlanılmazmı? bu arada sizin k.v duruyomu? yani siz şuan ayrımı oturuyosunuz yoksa birlikmi orasını anlamadımda şimdiden cevabınız için teşekkür ederim canım

Kaçıp ne yapacaksın? Kayınvalidenle yaşamaya başlayacaksın. Peki ailenin yerini onların tutabileceğini mi düşünüyorsun?

Bu kadar üzülmenize gerek bir durum yok bence. Tek sıkıntı bir arada yaşama olayı değil mi? Sevgilin şimdi evlenip annemin yanında yaşayalım 2 sene sonra kendi evimize çıkarız demiyor muydu. 2 sene daha bekleyiverin o vakit. O arada maddi durumları toparlar, direk kendinize ait bir evde yaşamaya başlarsınız. Hatta çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız sizde bir işe girip kendi evinize çıkabilmek için gerekli bütçeyi toparlama konusunda sevgilinize yardım edin.

Madem bu kadar seviyorsunuz fedakarlık yapmanız gerek. Ömür boyu sevdiğin adamı kaybetmektense 2 3 sene beklemeyi göze alamıyor musun? Ayrıca konunda bahsettiğin şekilde ne ailen ne de sen suçlusun. Tek suçlu sevgilin. Aileni karşına al bana kaç diyene kadar, bana güven beni bekle eninde sonunda kavuşacağız, sıkıntılarımı aşmak için elimden geleni yapacağım deseymiş.
evet canım çalışmıyorum ve çalışmakta istemiyorum. Bu arada sevdiğim adam evet 2 sene oturalım sonra ayrı eve çıkarız dedi ama ya annesi oğlundan ayrılmak istemezse ben nasıl razı edicem onlara dahada alışıcak 2 yılda onlarlada evli gibi olucak banada ilgisi azalıcak belki aynı evde :KK43: ama onun sabrı yok hemen olsun bitsin istiyo biran önce beni yanında görmek istiyo hasret bana zaafıda varmış.Gerçekten keşke parmağıma yüzük taksaydıda bir ömür onu öpsemde beklesem o toparlanana kadar ama bıraktı beni ayrıldık işte sizce geri dönmek ne kadar doğru faceden kandil mesajıda yazmıyo o kadar inatçıki sence ben yazsam bana kızar mı? yada ayrılmışken bu doğru olurmu sence?

Tatlım sen bikere bu durumlardan sevdiğin adama bahsetmişsin ya, orda gelecekte mutlu olma ihtimalinizi de bitirmişsin. Bu adam sana " ailene diklen" demiş ya, ilerde çizeceği damat profilini şimdiden bitirmiş. Siz ikiniz de henüzçok cahilsiniz. Ailen çoooook haklı. Sen bunu ancak birkaç yıl yada karşına doğru insan çıktıktan sonra anlayabileceksin. Sana tavsiyem burda yazılanlara kulak ver, daha hiç pişman olan, siz beni yanlış yönlendirdiniz diyen olmadı; ona göre
ailene diklen dedi kendini savun boyun eyme seviyoruz onlarda versin çocukluk yapmasınlar.Zaten gelip seni istesemde daha vermezler diyo o yüzden oda soğudu sıkıldı benden :(

Back
X