• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adamı fake hesaptan ekledim

Yoğun bir işi vardı bende onu bahane ettim zamanını almayım diye. 15 gün sonra ben yazdım yenimi geldi aklına falan dedi istemedi yani

1 kere görüşüp tekrar görüşmediniz ve siz ona eski sevgili mi diyorsunuz?
Acaba sizi beğenmemiş olabilir mi?
Niye sahte bir hesaptan ısrarcı davranıyorsunuz ki?
Bırakın kapatın hesabınızı gerçek yaşama dönün.
Haa illa görüşmek istiyorsanız da kendi kimliğinizle görüşün.
Sevgili değil sevdiğim önce düzgün okuyun

sizden daha güzel birinin resmini koyarak bakalim ne yapacak dediniz... ama gordunuz ki yazdı sorun bendeymis dediniz...haha ne saniyorsunuz bu boyle... havali olan biri sana bakmaz baskasina bakar ...onun sectigi de ona bakmaz ...gonul bu begenmediyse yapacak birsey yok

Yapmayın cidden cok gurur kırıcı. Bende o cesaret yok . Sevdiğim adam baska bir kiza ne güzelsin falan diyecek sadist gibi böyle şeylerle uğraşmayin kendi kendinize aci cektirirsiniz.

sizden daha güzel birinin resmini koyarak bakalim ne yapacak dediniz... ama gordunuz ki yazdı sorun bendeymis dediniz...haha ne saniyorsunuz bu boyle... havali olan biri sana bakmaz baskasina bakar ...onun sectigi de ona bakmaz ...gonul bu begenmediyse yapacak birsey yok
Yapmayın cidden cok gurur kırıcı. Bende o cesaret yok . Sevdiğim adam baska bir kiza ne güzelsin falan diyecek sadist gibi böyle şeylerle uğraşmayin kendi kendinize aci cektirirsiniz.
Düzgün cevap için teşekkürler

Masallah hemende psikolojik tani koydun. Dedigi seyi cogu kisi yapiyor. Bence sen hic ask acisi cekmemissin
İlişkinin bittiği yada hiç başlamadığı biri var. Fake hesap açıp konuşuyorsun. Üstelik birinin fotoğrafını izinsiz kullanıyorsun. Çocuğu kandırarak flört ediyorsun. Bu aşk acısı mı? Bu hastalık. Sahtekarlığın ve yalanın içinde olduğu bir şeyi masum göremedim kusura bakmayın. Takıntılıyım diye itiraf eden birine teşhis koymakta çok zor değil.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Sizin yaptığınız hata yok buluşmada. Adam sizden hoşlanmamış.
Daha önce de yazıldığı gibi kendinize bakın. Takıntılarınızı, fake hesap açma ihtiyacını vs.

İlişkinin bittiği yada hiç başlamadığı biri var. Fake hesap açıp konuşuyorsun. Üstelik birinin fotoğrafını izinsiz kullanıyorsun. Çocuğu kandırarak flört ediyorsun. Bu aşk acısı mı? Bu hastalık. Sahtekarlığın ve yalanın içinde olduğu bir şeyi masum göremedim kusura bakmayın. Takıntılıyım diye itiraf eden birine teşhis koymakta çok zor değil.

Takıntı olayını çok yanlis anlamışsınız siz bence parmaklarınızı yormayin✋
Yoğun bir işi vardı bende onu bahane ettim zamanını almayım diye. 15 gün sonra ben yazdım yenimi geldi aklına falan dedi istemedi yani

Takıntı olayını çok yanlis anlamışsınız siz bence parmaklarınızı yormayin✋
Alıntıladığınız şey bi şey ifade etmedi bana. Kendinize güveniyorsanız kendi hesabınızdan yazaraınız. Karşılık alamamanıza rağmen devam ediyorsanız bu takıntıdır.

Herkes neden adami sucluyoki? Ne suçu var adamin , kabahati erkek olmasimi?
Burada suclu olan konu sahibidir.
Adamla bulusuyor, ama bahane ile kacip adami sap gibi ortada birakiyor, geri donmek istiyor ama adam gururlu çıkıyor kabul etmiyor. Bu seferde fake hesap acip adami kandiriyor oyun oynuyor.
Belliki bir sure konusmuslar, adamda etkilenmis ve yuzyuze gorusmek istemis ne var bunda?
Yani herkes adami suclamisda ben anlamadim ne suçu var?
Ha elbette konu sahibi buna yazdigi gibi adam bulusmayi istemis ise ve kotu niyetli bir tip ise haklisiniz . ama belli bir sure diyalogdan sonra adam gercek hayata gecmek istedi ise bu cok dogal.
Tavsiyem silin hesabi bitirin meseleyi gitsin.

Artik asklar bole yuruyo.. aslinda bu askta degil takinti olmus gibi.. bi anda baglaniveriyosun nasil oluyosa bu., karsidakini hayal ettigin bi kaliba sokuyosun..halbuki sadece tipini begeniosun daha tanimiyosun bile...

Kendini ifsa ettigin anda senle gorusmek istemeyecek.. ya da seni kotu emeline alet edip terketcek...hatta aninda seni engelleyebilir bence. Ama bu sekildede seninle olmak istemedi diye bi insani kandirmak?

Artik asklar bole yuruyo.. aslinda bu askta degil takinti olmus gibi.. bi anda baglaniveriyosun nasil oluyosa bu., karsidakini hayal ettigin bi kaliba sokuyosun..halbuki sadece tipini begeniosun daha tanimiyosun bile...

Kendini ifsa ettigin anda senle gorusmek istemeyecek.. ya da seni kotu emeline alet edip terketcek...hatta aninda seni engelleyebilir bence. Ama bu sekildede seninle olmak istemedi diye bi insani kandirmak?
Cevaplar için teşekkürler hoşçakalın.

Neden bahane bulup gittin buluşmadan?
Çocuk kırılmış sana trip atmış.
İsteseydin özür dileyip telafi edicem derdin.
Fake hesaptan eklemek nedir yani amaç ne?
Bence o hesabı kapatma dikkat çekersin. Ama ordan yazma da.
Bu çocuğu istiyorsan mesaj at kendin olarak.

Back