• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adamı fake hesaptan ekledim

gisele_088

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
14
2
1
Arkadaşlar,sevdiğim adamı Instagram'da fake hesap açıp ekledim illa görüşmek istiyor maalesef birde güzel kız seçmişim inanılmaz pişmanım ne yapacağım bilmiyorum (bu arada bir kere görüştük benim hatam yüzünden tekrar görüşmemişti benimle ben bir türlü kafamdan atamadım kendimden de yazamadım cevap atmamasından korktuğum için çünkü çok takıntılı biriyim ne yapılan yardım edin siz ne yapardınız

Hesabı kapatın ve uzaklaşın. Reddedilme korkusu, takıntılar ve özgüven konusunda destek alın, kendiniz de okuyun ve daha sağlıklı ilişkiler kurmaya çalışın. Şuan onunla ilgilenmeye devam ederseniz takıntınızı körükleyeceksiniz buna hiç gerek yok.

Gerçekten daha mı çok hoşuna gitcek seni istemeyip, başka foto koyduğun fake hesapla konuşcak olması? Bu gurur kırıcı değil mi? Yapmayın şöyle şeyler..

Sizin yaptiginiz hatayi ben de yaptigim icin sizi anliyorum.. fakat sunu dusunun, baskasi var hayatinda( her ne kadar fake sizde olsaniz:halay:).. ondan baskasina ne cabuk sans verip sizi umursamadigini dusunerek soguyabilirsiniz..

Back