• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam evli ayrilamiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lutfenyard

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
85
-186
1
23
Merhaba ablalar ben 21 yaşında biriyim 36 yaşındaki adama aşığım :(
Bir yerden tanıştık sonra buluşup flörtlştik ona güzel bir şekilde bağlandımı anlayınca evli olduğunu söyledi .
Ayrıldım tabii bunu duyur duymaz sonra çok özlediğim için tekrar geri dönüp devam ettim .
Yaşım küçük , eğitim hayatım istediğim gibi olmadığı için ve adam da evli olduğu için sürekli adamdan ayrıldım ama her seferinde özlemekten dolayı adama geri döndüm .
2 yıldır durum böyle 2 çocuğu var amacım asla ailesine zarar vermek değil hatta tam tersine eşine böylee iyi ol , çocuklarına şöyle sahip çık diyorum .
Artık bu ilişkiyi bitirmek istiyorum tamamen kalbimden çıksın ama yapamıyorum ablalar her seferinde geri dönüyorum çalıştığı yeri , numarası , her şeyini bildiğim için izleyip onun kollarına geri dönüyorum millet uzaklaştıkça unutur ben uzaklaştıkça aşık oluyorum .

Ben iyi bir metresim oyunları😁
Yok cidden öyle değilim ne kadar çirkefsiniz yardım istedim bilmeden bu durum içine girdim yaşlar 25+ beyinler hala benim gibi Ergen rica ederim böyle saçmalayacaksiniz yazmayın kurtulmak istiyorum bu durumdan sadece.

Merhaba ablalar ben 21 yaşında biriyim 36 yaşındaki adama aşığım :KK43:
Bir yerden tanıştık sonra buluşup flörtlştik ona güzel bir şekilde bağlandımı anlayınca evli olduğunu söyledi .
Ayrıldım tabii bunu duyur duymaz sonra çok özlediğim için tekrar geri dönüp devam ettim .
Yaşım küçük , eğitim hayatım istediğim gibi olmadığı için ve adam da evli olduğu için sürekli adamdan ayrıldım ama her seferinde özlemekten dolayı adama geri döndüm .
2 yıldır durum böyle 2 çocuğu var amacım asla ailesine zarar vermek değil hatta tam tersine eşine böylee iyi ol , çocuklarına şöyle sahip çık diyorum .
Artık bu ilişkiyi bitirmek istiyorum tamamen kalbimden çıksın ama yapamıyorum ablalar her seferinde geri dönüyorum çalıştığı yeri , numarası , her şeyini bildiğim için izleyip onun kollarına geri dönüyorum millet uzaklaştıkça unutur ben uzaklaştıkça aşık oluyorum .

Kazık kadar kadınsın neren küçük senin. Adamın yatağına girmeyi biliyorsan küçük falan değilsin. kısaca metressin. Ama metresin iyisi olmaz 😉

Yok cidden öyle değilim ne kadar çirkefsiniz yardım istedim bilmeden bu durum içine girdim yaşlar 25+ beyinler hala benim gibi Ergen rica ederim böyle saçmalayacaksiniz yazmayın kurtulmak istiyorum bu durumdan sadece.
Çirkef olan sensin demek isterdim ama değilsin. Nasıl Derim ki sana? Sen ki karına şöyle ol cocuklarina böyle ol diyen bir kadınsın 😕😕

Bilmeden girdinizde bilinve çık saydınız isin içinden ? Karisina bu şerefsizliği yapan adamdan size ne hayir gelecek peki ?
Hadi biz çirkefiz ama sen metressin
:cry:

Böyle aptalca yorumlar yapıyorsun bende erkek olsaydım bende senin gibi Mallı aldatirdim aralarında olgun beyinli biri yok
OO gerçek metres çıktı ortaya. Adam evli ve boşanmayacak seni de kullanıp kullanıp atacak ve bu yaptığın senin ayağına dolanacak o uçkuruna düşkün adamla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back