Sevdiği halde ailesi ona hazır değilsin dediği için ilişkiyi noktalandıran erkek

Kendini acındırmış klasik erkek yalanları bunlar seven erkek için hiç bir engel olamaz. Çırpınışlarınız için üzüleceksiniz başka bir kızla görünce şaşmıyor bu maalesef neyse ki erkenden kurtulmussunuz daha iyileri çıkar inşallah karşınıza

Kilit laf
Ablam daha evlenmedi

Adamı eve içgüveysi mi alacaksınız? Çoğu erkek gururuna yediremeyip maddi durumunun evlenmek için uygun olduğunu söylemez. Çocuk ne güzel açık açık benden olmaz maddi olarak hazır değilim demiş. Birbirimize çok uyumluyuz diyorsunuz ama sadece manevi açıdan uyumlu olmak yetmez,maddi açıdan da uyum gerekiyor. Maddi olarak en azından size denk birini bulursanız daha rahat edersiniz. Ailesine bağımlı, beta,pasif bir erkekle ömür mü geçer Gülben? Yarın bir gün ailem çocuk yapmamızı uygun bulmuyor,maddi açıdan hazır değilmişim diye çocuk da yapmaz bu adam. Daha kendi ekonomik durumundan haberi yok,salın.

Konu sahibi 'yaz, kaç' yapmış ama cevap vermeden edemeyeceğim. Yeni de olsa işini eline almış bir adam ailesi hayır dedi diye hele bir de önünde bekar ablası var diye bir de bu 27 yaşınla abla en az 29 evlenemiyorsa evet evlenmeye uygun değildir. Basiretsiz adamlar gitsin anasının koynunda uyumaya devam etsin, ucuz atlatmışsın.

Başkası vardır

İnşallah 2 ay sonra evlilik haberini almazsin ablacım...aynı olay universiteden çok yakın kız arkadaşımın başına geldi...kız 6 ay askerlik bekledi resmen evlilik konuşuyorlardı... askerden geldi çocuk görüşürken elini tutan çocuk eve girince aynı işte sen ailemle yapamazsın,şu an evlenemem ,iş ayarlamam lazım vs ki kendisi yüksek mühendisti idi hazırdı dolgun ücretle...kızı göt gibi bıraktı...ne üzüldük beraber ağladık...sonra bir baktim çocuk nisanlanmis resmen askerliğini arkadaşım ile yedi... arnavut çocuktu ailesi kız bulmuş evlendi...ama elhamdülillah arkadaşım çok güzel evlilik yaptı...

Şimdiden ayrılması iyi olmuş Ailesinin ağzına bakan erkekten hayır gelmez.
Ayrıca 4 ay sevgililik çok erken bir insanı tanımak için çok kısa.

üstüne başlık parası alacak adamda ki şansa bak kız fena tutulmuş

Ay dört ayda ne tanıması ne evlilik planı ya herkes kafayı yemiş. Altı sene biriyle birlikteydim, altıncı senede bile yeni yeni huylarını keşfediyordum

Sevmiyor , parası yok, ailesi de sizi istemiyor. Ailesi için yaşınız 2 sene beklemeye müsait bulunmamış belli ki. Yanlış anlamayın ben de eşimden daha fazla büyüğüm. Ama olmaz ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…