• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sesu anketinden ağda ?

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
264
80
98
34
Geçenlerde Kadınlar kulübünden ankete katılmıştım sir ağda geldi evime bugün sesu fatura falan Bilgi falan yok emin olamadım teste katılan oldu mu ordan böyle mi gönderiyorlar acaba

BANA ağda gelmiş içinde hiçbir şey yok başka yazı falan bende emin olamadım unuttum ben kargo siparişi vermedim diye sonra aklıma geldi diğerlerine de böyle mi geldi acaba diye sormak istedim

BANA ağda gelmiş içinde hiçbir şey yok başka yazı falan bende emin olamadım unuttum ben kargo siparişi vermedim diye sonra aklıma geldi diğerlerine de böyle mi geldi acaba diye sormak istedim
Anketin talihlisi oldunuz gibilerinden bi ön bilgilendirme falan yapmadılar mı ? Mune’ye sor bence

Geçenlerde Kadınlar kulübünden ankete katılmıştım sir ağda geldi evime bugün sesu fatura falan Bilgi falan yok emin olamadım teste katılan oldu mu ordan böyle mi gönderiyorlar acaba

Normalde katıldığınız anket ile ,lgli bir ürün olduğuna dair bir not düşmeleri iyi olurdu.Siz kullandıktan sonra ilgili sayfaya yorumlarınız yazarsınız...

Back