Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçenlerde Kadınlar kulübünden ankete katılmıştım sir ağda geldi evime bugün sesu fatura falan Bilgi falan yok emin olamadım teste katılan oldu mu ordan böyle mi gönderiyorlar acaba
BANA ağda gelmiş içinde hiçbir şey yok başka yazı falan bende emin olamadım unuttum ben kargo siparişi vermedim diye sonra aklıma geldi diğerlerine de böyle mi geldi acaba diye sormak istedim
BANA ağda gelmiş içinde hiçbir şey yok başka yazı falan bende emin olamadım unuttum ben kargo siparişi vermedim diye sonra aklıma geldi diğerlerine de böyle mi geldi acaba diye sormak istedim
Geçenlerde Kadınlar kulübünden ankete katılmıştım sir ağda geldi evime bugün sesu fatura falan Bilgi falan yok emin olamadım teste katılan oldu mu ordan böyle mi gönderiyorlar acaba
Normalde katıldığınız anket ile ,lgli bir ürün olduğuna dair bir not düşmeleri iyi olurdu.Siz kullandıktan sonra ilgili sayfaya yorumlarınız yazarsınız...
Özel geliştirilmiş formülüyle yepyeni Sesu Kömürlü Sir Ağda serisi ile tanış! Yeni Sesu Kömürlü Sir Ağda serisi, içeriğindeki kömür ile sadece istenmeyen tüyleri değil gözeneklerdeki kalıntıları da mıknatıs gibi çeker!