- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
- Konu Sahibi MaraDespina
-
Aminn benimkinide insallah.Dolduruşa gelmesinden kaynaklı canım o dogruyu yanlisi goremiyolar melek saniyolar analarini ondan o.kimbilir neler dedi nasil acindirdi kaynanan kendino.adamlarda saf dusunmeden etmeden tartip bicmeden direk kadina yukluyolar olayi.bu sebepten cok yuva yikiliyo yani.allah islah etsin boyle fettan lari
Var herkeste canim kv olmazsa baska birileri illaki oluyo sinav bunlar hep sabir sinaviiAminn benimkinide insallah.
Bu dislama olayi en kötüsü cünkü burda kendi ailemden hic kimse yok. Esim icin yurtdisindaki hayatimi biraktim geldim. Artik pismanim dedigimde cok yakaliyorum kendimi.Dibine kadar haklisin. Insanlar ne kadar zorlasti ya ne gerek var bir insani hakli oldugu halde bu kadar dislamaya? Ne geciyo bunlarin kafalarindan?
Sakın önce siz yumusamayin hatalarindan derslerini alsinlar önce.
Amin! Baska ducek bisey bulamiyorum ben de. Gelecek gelininde ve damadinda görmesini ve kiymet bilmesini istiyorum sadece.Kızma lütfen bana hep sen hamilesin dua beddua ederken dikkat et diyorlar son zamanlarda öyle içten söylediğim bişey var ki Rabbim huzur bozanlara huzur vermesin ve böyle suçsuz günahsız yere surat yapan o pislik kocalara da kalbine göre versin.
Ben de girip cikip niye evlendin o zaman diye sorarlar adama diye deyip duruyorum. Bütün gün sersem gibi gezdim basim agriyor.Anneci erkekler zor görür..
Anasına düşkünler Evlenmesin mümkünse.
Her bir ufak sey icin yatak odama girer söylerdi emzirirken simdi ise seni rahtsiz etmeyim diye girmedim diyo teldeBen olsam evinizde bir yere koyardim o parayi. Sonrada telefon acardim kizim parani suraya kaldirdim derdim. Kayinvalide biraz kurnaz sanirim. K.v ve oglu danisikli dogusuklu gibi geldi. Ve sizden boyle bir tepki beklemiyorlardi.
Allah yardımcın olsun.Ben de girip cikip niye evlendin o zaman diye sorarlar adama diye deyip duruyorum. Bütün gün sersem gibi gezdim basim agriyor.
Gecsin onlari isine oyle gelmis onunda ondanHer bir ufak sey icin yatak odama girer söylerdi emzirirken simdi ise seni rahtsiz etmeyim diye girmedim diyo telde
Hahaha serbeeeeesssstttt ama degmez ban yemeyin kiyamamYaa çoook pardon kocaniiza kufr edebilirmiyim hatta sovebilirmiyim?
Kp nin yaptigi hatalari hep kv den bilirlermis eskiden. Su an bana yaptigi farkli degil. Benim esimi doldurup da üzerine salip ve parayi geri aldirtdigimi düsünuyor muhtemelen.Ama ben suna inanirim.bi insan ne gorurse genelde onu uygular. Ozellikle kaynana gelin iliskilerinde.tabii birazda insanin vicdanına karakterine bagli.bu durumda neyse.sizin kv de o potansiyel yokmus olumlu yaklasamadigina gore
Bunca dert icinde yazdiklarinizla cok güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün öküz kismi cok hosuma gittiNe terbiyesiz,seviyesiz bir anne ve onun yetiştirdiği terbiyesiz haddiz öküz bir evlat kocanız.Sizin yerinizde olsam gün parasını aynen masanın üstüne koyar, eşyalarımı alıp o evden çıkardım.
Kimseye guvenilmez.iyi niyetin ede ben bunu ogrendim.dost dersiniz yanılırsınız, anne sanarsiniz yine yanilirsiniz.kimseye guvenmeyin guleryuzune iyi niyetli görünüşüne. Sizin tek anneniz var onun gibide kimse olamaz bence.Kp nin yaptigi hatalari hep kv den bilirlermis eskiden. Su an bana yaptigi farkli degil. Benim esimi doldurup da üzerine salip ve parayi geri aldirtdigimi düsünuyor muhtemelen.
İnanin olumlu yaklastigi o kadar cok durum oldu ki bu yüzden bu kadar hayretler icindeyim. Bu daha cok koydu.
Var bir evlenecek oglu daha ve hic susmayan bir üniversiteli kizi varOlabilir.intikam almistir belki.kv denin akli tilki gibi masallah.o tilkiyse sen kuyrugu ol.madem ana kuzusu el degistirsin esin artik hanimkoylu bir kilibik olsun.kv baska cocugu var mi?
Oooo yaşadı kv o evlenmeyen oğlu evlendi mı o gelinden çok çekecek bak gör demedi deme sana cektirenin yanına kalmaz merak etme arkadaşların dediği doğru iyilikten maraz doğar derlerVar bir evlenecek oglu daha ve hic susmayan bir üniversiteli kizi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?