Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Dibine kadar haklisin. Insanlar ne kadar zorlasti ya ne gerek var bir insani hakli oldugu halde bu kadar dislamaya? Ne geciyo bunlarin kafalarindan?
Sakın önce siz yumusamayin hatalarindan derslerini alsinlar önce.

Kızma lütfen bana hep sen hamilesin dua beddua ederken dikkat et diyorlar son zamanlarda öyle içten söylediğim bişey var ki Rabbim huzur bozanlara huzur vermesin ve böyle suçsuz günahsız yere surat yapan o pislik kocalara da kalbine göre versin.

Ben olsam evinizde bir yere koyardim o parayi. Sonrada telefon acardim kizim parani suraya kaldirdim derdim. Kayinvalide biraz kurnaz sanirim. K.v ve oglu danisikli dogusuklu gibi geldi. Ve sizden boyle bir tepki beklemiyorlardi.

Geri adim atmak bu durumda ne olur mesela?
Baskaa durumlar için gecerli olabilir bence geri adim atmak o da prensipli bir.sekilde olmali taviz vermeden bazi kriterlere uygun olarak.bu durumda sadece beklemelisiniz bence oncelikle esiniz anlamalı drumu sizin paragoz olmadığınızı n farkina varmasi lazim sakin taviz vermeyin

Bundan sonra öyle yapacam kesinlikle mesafe.
Simdiye kadar ailesi hakkinda hic kötü konusmadim hic doldurmadim biseylerine karismadim kendi ailemden yeri geldi üstün tuttum ona yaniyorum. Bütün iyilikler unutuldu bi "yapilan kötülük" kaldi.

Oyle olur canim.mumkunse iyilikte yapma etlisine sutlusune karisma derler ya sende oyle yap.ben bilmem de ,ben anlamam de gec.

Geri adim atmak bu durumda ne olur mesela?
Ben olsam alir parayi geri veririm.sen beni yanlis anladin derdim.annenin dusundugu herseyi bilemem.ben annem gibi gordum.o kizi gibigormemis beni yazik gorse acikca derdi.deseydi kiyamazdim biliyosun beni veriridim.tum bu seylere ne gerek vardi.derdim.annemde cok uzuldu benimkide seninkide uzulmesin barisalim derdim.ama asla kv ye bir daha guvenmezdim.kanavice gibi isliyor kocani ve simdiye kadar saf ve zararsiz gordugu icin hissetmemissin.suan o zavalli durumu olmayan anne sen zalim paragoz kadin.sende isle kocani hemen degil zaman ver asla kv ile arani acma bekle zamanini.ah keske bu aklim evlendigimde ilk gunlerimdede olsaydi of offf.

Anlayamiyorum su an sahip oldugumuz evin yüzde 80 ini rahmetli babamin mirasi ile aldik ben istedigim icin zorlanmasin fazla dedim. Ve evet beni hala paragöz saniyor ya.

Anlayamiyorum su an sahip oldugumuz evin yüzde 80 ini rahmetli babamin mirasi ile aldik ben istedigim icin zorlanmasin fazla dedim. Ve evet beni hala paragöz saniyor ya.
Dolduruşa gelmesinden kaynaklı canım o dogruyu yanlisi goremiyolar melek saniyolar analarini ondan o.kimbilir neler dedi nasil acindirdi kaynanan kendino.adamlarda saf dusunmeden etmeden tartip bicmeden direk kadina yukluyolar olayi.bu sebepten cok yuva yikiliyo yani.allah islah etsin boyle fettan lari

O gün parasina da firlattigi o bütün paralara da dokunasim bile gelmiyor. Ben de geri vermekten yanayim. Ve bu yazdiklariniz aklima yatti ve stratejik benim düsündügüm seyler muhtemelen yeniden bi kavga baslatabilir.
Bundan bi kac ay önce bir para mevzusundan ötürü ben onu istemeyerek de olsa paragöz anne olarak göstertmistim esime belki de bunun intikamini böylece almis da olabilir.

Amin. bir de bana sürekli kp nin ailesinin ona cektirdiklerini anlatirdi.

Amin. bir de bana sürekli kp nin ailesinin ona cektirdiklerini anlatirdi.
Ama ben suna inanirim.bi insan ne gorurse genelde onu uygular. Ozellikle kaynana gelin iliskilerinde.tabii birazda insanin vicdanına karakterine bagli.bu durumda neyse.sizin kv de o potansiyel yokmus olumlu yaklasamadigina gore

Olabilir.intikam almistir belki.kv denin akli tilki gibi masallah.o tilkiyse sen kuyrugu ol.madem ana kuzusu el degistirsin esin artik hanimkoylu bir kilibik olsun.kv baska cocugu var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…