Sesimi çıkardığım için dünya kötüsü oldum

Kusura bakma ama kayınvaliden aç gözlü kpcan ise akılsız ki annesinin aklıyla hareket ediyor. Sakın özür dilemek geri adım atmak kocanın gönlünü almaya çalışmak gibi hatalara düşme çünkü eğer öyle yaparsan bu yaşadıklarının sonu gelmez. Al kocanı karşına benim annem sana açık açık oğlum zor durumdayım bana destek olur musun dese ne yaparsın de. Aonra birde bnm annem seni salak yerine koymaya çalışsa ne yaparsın de sussun otursun. Kusura bakma tahammül edemiyorum bu tarz kayınvalide ve kocalara çok meraklıysa evlenmeseymiş yani

Esim dün gece eve döndü
Lütfen eve döndü diye yumuşamayın hem eşinize hemde kayınvalidenize mesafenizi koruyarak haddini bildirin. Birisi sizi tırtıklamayı sömürmeyi bıraksın ; diğeride aklını başına alıp evlendiği gün önceliklerinin ailesinin vs değiştiğinin farkına varsın. Bu tarz insanlara taviz vererek yada alttan alıp görmezden gelerek hiçbir şey anlatamazsınız. Mesafenizi koruyun ve birşey canınızı sıktığında anında muhatabınıza yaptığı saygısızlığı söyleyin ki ayaklarını denk alsınlar

hayır sen hiç bişey yapmamışsın hatta fazlasıyla anlayışlı davranmışsın. madem bu kadar muameleye maruz kaldın sakın sinip te o paradan vazgeçme. senin o para.. düğün paralarını masraflarını falan çıkarırken seni de dahil ediyolar olaya. bide çalışıp kazansan ne olur düşünemiyorum bile. Aklın varsa o paradan vazgeçme, yoksa olay sömürüye kadar gider

bir daha aklın varsa girme güne canım hem yorulup hemde parayı kv'ne kaptırdığına değse bari

Birden eski eşimin annesinin,düğünümde gelin odasına gelip,diğer bayan 2 akrabasıyla birlikte üzerimizdeki nakit paraları söktüğü ve ''ohh neyse salon parasını ödeyelim de kurtulalım'' dediği an geldi aklıma sebepsizce.

kesinlikle siz haklısınız
eşiniz çok biliyor
kv götürmeden o parayı sizden isteseydi verecektiniz belki de
eşiniz sindirmeye çalışıyor sizi yılmayın ve hiç üzülmeyin
bırakın yemezse yemesin
bide yaptığı harekete bak annenizin yanında

Yuh yani,kayınvalide zaten parayı bilerek götürmüş üstüne oğlu da tüy dikmiş yani. Bırak arkadaşım annenin yanında saygısızlık yapmış,sen haketmemişsin bu davranışı.

Napsin konu sahibinin yerine koysak kendimizi bizlerde böyle yüzsüzlük gösteren kv eş karşısında konuşsak olmaz sussam gönül razı değil misali boşanmak da çocuk oyuncağı değil eeee Napsin çok zor karşı taraf da insanlık namına birşey kalmamış uzaktan kumandali eş olunca sonuç budur arkadasmiz haklı ama olsa ne yazarki .. haksızlığa karşı sessiz sedasız kalan tek haklı olan kalır....

Gerisini mi düşünür bence boş boş bakar ve evine (mesela) yeni bir süpürge almaya koşar bence

Ben o kayınvalide modalini gördüm uzun süre mücadele ettin sessiz kaldım olmadı kibarca uyardım olmadı rica ettim anlaşılmadı yalvardım umursanmadı en son yılların verdiği bıkkınlıkla avazım çıktığınca bağırıp yaptığı tüm saygısızlığı haksızlığı yüzüne vurup aklı başına gelene kdr aç gözü doyana kdr evime gelmemesini istedim mesafemi korudum asla taviz vermedim. Şimdi çok iyiyiz maşallah. Şimdi arkadaş dediğiniz gibi yaparsa kv yolunu bulmuş olacak birşey istediği zmn elde etmek için geliniyle oğlunu kavga ettirecek nasılsa gelin getirip tepeme geçirir diye düşünecek. En doğrusu muhattap olmaması gitmemeli telefonlarına cevap vermemeli aramamalı olurda neden diye sorarsa bu terbiyesizliğin yüzünden denmeli

Canım eşinin yaptığı asıl olay bence burda. Evde yemesini boşver gelirse yemek bile koyma önüne. Senin beklentin gayet normal ama onun annenin yanında yaptıkları affedilir gibi değil.
Kendini çeker kabullenirsen daha da düzelmez bu tavırlar sana karşı. Dik dur. Haksız olduğun bir durum yok bence.

inşallah hiç birşey olmamış gibi davranmaz

suan neler oluyor acaba

Yok taviz vermedim. Gec saatte geldi zaten. Ben odamda oglumla uyuyordum. Cikti üst kata yatmaya sabah biz uyanmadan da işe gitmiş. Yüzünü bile görmedim yani.
Bu aksam daha erken geldi ama yokmus gibi davrandim yine yukari cikti.
Aksam yemegini yiyip geliyor. Bilerek gec geliyor muhattap olmamak icin.
Kv ile de konusmadim bi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…