Servisçi art niyetli mi ben mi yanlış anlıyorum??

Yazdıklarınızdan güç aldım. Çıkışta haddini bildireceğim.

Başıma açtığı ilk dert değil. Bir de mesajdan sonra aptal aptal dayının kalbini kırmışsın diyor. Ulan mal adam bana asılıyor dedim anca anladı.
Aynısından bende de var. Bir de anlamaz beni suçlar sen samimi davrandın diye. Her arkadaşı ile tanıştırmaya çalışır karşıdakine yaranma derdi var

Önce numarasını ve sosyal medyasını falan engelle. Araca bindiğinde selam sabah verme, kulaklığını tak o sana selam verse de cevaplama ve şoför mahalline en uzak yerine git otur, inerken de aynı şekilde selam sabah verme. Eşek değilse, her kuşun etinin yenmeyeceğini anlar sanırım!

Hiç sevmem böyle ayaküstü kurulan samimiyeti, ne mana yani ne gereği var ki? Servisçiyle sohbetin de olmayıversin yani. Burnu havada, kibirli falan diyolar ya direkt, desinler? Ayrıca, dayı yeğen muhabbeti de aşırı avam.
Bazen ben de kurumda çalışan kadınlarla denk geliyorum, selam veriyorlar, başımla karşılık verip geçiyorum. Sonrasının b.ka sarma ihtimali hep çok yüksek böyle ilişkilerde. Mesafe candır o yüzden.

Anladığım kadarıyla bu adam size yürümüyor koşuyor. Yüz vermediğinizi de anlayamıyor. Ama bu adama da ihtiyacınız var. Çünkü ulaşım sıkıntılı.
Benim aklıma bir fikir geldi. Kardeşinizin ve sizin sevgili yaptığını söyleseniz mi? Muhabbet esnasında ikinizin de hayatında biri olduğunu anlayınca uzak durur. Hatta bir gün iş çıkışı bir erkek akrabanız-arkadaşınız sizi almaya gelse o da görse? Bu fikir aklıma geldi. Çekinir belki

mümkünse yalniz kalmayin ayni araba vs havayi bile almayin yüz kesinlikle bulamasin duvara konusur gibi konussun

Aynisini ben de yasadim maalesef.

Istanbulda staj yaparken bizim servisci de boyle lacka, yavsak bir adamdi. Benim saf arkadasimla muhabbeti ilerletmisler. Bizim saf da beni guya buna emanet ediyor. Ilk bana nerelisin diyince anladim, suratimi astim. Adamda tuhaf birsey vardi adini koyamadigim ve isabet oldu. Bir daha da ayni servise binmedim.

Simdiki calistigin yerde de var boyle bir kac gevsek. Onlara karsi da duvar gibiyim. Onlara gostererek yolum degistiriyorum. Nasilsin vs demeye kalktiklarinda hi hi diyorum orada bir mavi ekran veriyorlar.

Aslinda icinizdeki o hisse kulak verdiginizde dogru yolu buluyorsunuz. Muhabbet ettigim erkek calisma arkadaslarim oldu, hala da varlar. Ama bu bahsettiklerimi gorunce adini koyamadigim bir huzursuzluk hissediyordum.

Size tavsiyem lutfen bir daha o servise binmeyin. Gerekirse daha fazla para ciksin cebinizden ama ite dalanmaktansa caliyi dolanin derim.

Kusura bakmayın rahatsız ettiysem.Benim için eğitimci çok önemlidir ondan yazmıştım size.Yanlış anlaşıldım.Yazılan silinemediği için yazmadım sayın

İlk görev yerimde sabah okula yürümek için evden çıktım yanımda bir araba durdu. Hocam bırakayım mı endüstriye dedi içinden biri. Ne münasebet dedim ve yürmeye devam ettim. Beni görüyormuş her gün, okulun orda dükkanları varmış, bir çay içmek konuşmak istiyormuş falan. Birkaç gün devam etti bu sabah kapımızda olmalar. Bir sabah kapıdan çıktım yine yanaştı arabayla. Tam o sırada okuldan bir hoca çıkıverdi tesadüf. Camdan eğildi içeri bir sorun mu var ne oluyor burda dedi. Adam bastı gaza bir daha da gelmedi. Erkek görünce ancak ikna oluyorlar ben defol git dahil bir laf etmiştim işe yaramamıştı.

Ayni is yerinden erkek öğretmen arkadaşıma anlattım. Ayar vereceğim dedi. Bugün de gittim en arkaya oturdum

Evet basbayagi art niyetli. Ustelik yuz bulamayinca kardesinize kadar yazip neden benle konusmuyor diye kafaya da takacak kadar korkunc.

Amcaya böyle yapılır mı falan sözleri çok garip ve iğrenç geldi bana. Artık nasıl fantezileri varsa

Servis dediğiniz nasıl bir araç? büyük değil mi? bu şekilde sohbet ettiğinize göre ön koltukta oturuyor olmalısınız. en arkaya oturun sizinle herhangibir şey konuşamaz, konuşsa bile diğer insanlarda olduğundan ona göre bi seviyeyle konuşur. ben olsam böyle yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…