- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Yazdıklarınızdan güç aldım. Çıkışta haddini bildireceğim.Siz bir öğretmensiniz.Dik duracaksınız böyle olaylar karşısında.Saadet öğretmeni okuyun.Öğretmen neler neler yaptı yıllar süren rezilliği ortaya çıkarttı kimseden korkmadı.
Öncelikle orada çocuklarda taşınıyor.Bu nedenle koruyacağınız sadece kendiniz değil küçücük çocuklarda.
Servis şoförünün anlattığınıza göre yaptıkları hiç normal değil.Siz neden korkuyorsunuz ki ona gerekli cevabı vermekten.Şu andan itibaren onu duymamak için saklanmaya ve duymamış gibi yapmayı bırakacaksınız. Karşınıza alacak ve yaptıklarından kullandığı cümlelerden hiç hoşlanmadığınızı görevinin servis şoförlüğü olduğunu ve sadece onunla ilgilenmesi gerektiğini ne size ne başkasına hediye almamasını işi dışında siz ve kimseyle konuşmaması gerektiğini ona söyleyeceksiniz, hemen yapıp yapmadığını gözlemleyeceksiniz.Şayet devam ederse bu durumu okul idaresi ile konuşacaksınız.Her gün neler okuyoruz .Öğretmensiniz bu konuda korkmayın ve kendinizi geliştirin lütfen. O yaşlarda çekingen olmanız doğaldır ama dediğim gibi yapacaksınız başka şansınız başka yolu yok bunun.
Aynısından bende de var. Bir de anlamaz beni suçlar sen samimi davrandın diye. Her arkadaşı ile tanıştırmaya çalışır karşıdakine yaranma derdi varBaşıma açtığı ilk dert değil. Bir de mesajdan sonra aptal aptal dayının kalbini kırmışsın diyor. Ulan mal adam bana asılıyor dedim anca anladı.
Bu da öyle. Safozlar.Aynısından bende de var. Bir de anlamaz beni suçlar sen samimi davrandın diye. Her arkadaşı ile tanıştırmaya çalışır karşıdakine yaranma derdi var
Kusura bakmayın rahatsız ettiysem.Benim için eğitimci çok önemlidir ondan yazmıştım size.Yanlış anlaşıldım.Yazılan silinemediği için yazmadım sayınNiye ısrar ettiğinizi anlayamadım sizden farklı düşünüyorum, farklı davranıyorum.
Eğitimciyim diye herkesi eğitmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum.
Meslekte kıdemim 30 yıla yaklaştı
benim kendi tecrübelerimde çıkardığım sonuç bu.
Yaşadığım bir olayı anlattım örnek olsun diye.
Ayrıca toplu mesajdan bahsetmişsiniz.
Burada sorun adamın benim telefon numaramı kaydetmesi zaten.
Daha önce okulumuzla iş yapan biri değil,
acil bir durumda tek seferlik hizmet veren biri, telefonumu kaydetmesine gerek yok.
Kurumla bağlantı kurayım, arandığımda kimin olduğunu bileyim diye düşündüyse okulun iletişim bilgilerini ister onu kaydeder.
Konu sahibinin konusunu daha fazla sabote etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Estagfirullah.Kusura bakmayın rahatsız ettiysem.Benim için eğitimci çok önemlidir ondan yazmıştım size.Yanlış anlaşıldım.Yazılan silinemediği için yazmadım sayın
İlk görev yerimde sabah okula yürümek için evden çıktım yanımda bir araba durdu. Hocam bırakayım mı endüstriye dedi içinden biri. Ne münasebet dedim ve yürmeye devam ettim. Beni görüyormuş her gün, okulun orda dükkanları varmış, bir çay içmek konuşmak istiyormuş falan. Birkaç gün devam etti bu sabah kapımızda olmalar. Bir sabah kapıdan çıktım yine yanaştı arabayla. Tam o sırada okuldan bir hoca çıkıverdi tesadüf. Camdan eğildi içeri bir sorun mu var ne oluyor burda dedi. Adam bastı gaza bir daha da gelmedi. Erkek görünce ancak ikna oluyorlar ben defol git dahil bir laf etmiştim işe yaramamıştı.Anladığım kadarıyla bu adam size yürümüyor koşuyor. Yüz vermediğinizi de anlayamıyor. Ama bu adama da ihtiyacınız var. Çünkü ulaşım sıkıntılı.
Benim aklıma bir fikir geldi. Kardeşinizin ve sizin sevgili yaptığını söyleseniz mi? Muhabbet esnasında ikinizin de hayatında biri olduğunu anlayınca uzak durur. Hatta bir gün iş çıkışı bir erkek akrabanız-arkadaşınız sizi almaya gelse o da görse? Bu fikir aklıma geldi. Çekinir belki
Ayni is yerinden erkek öğretmen arkadaşıma anlattım. Ayar vereceğim dedi. Bugün de gittim en arkaya oturdumAnladığım kadarıyla bu adam size yürümüyor koşuyor. Yüz vermediğinizi de anlayamıyor. Ama bu adama da ihtiyacınız var. Çünkü ulaşım sıkıntılı.
Benim aklıma bir fikir geldi. Kardeşinizin ve sizin sevgili yaptığını söyleseniz mi? Muhabbet esnasında ikinizin de hayatında biri olduğunu anlayınca uzak durur. Hatta bir gün iş çıkışı bir erkek akrabanız-arkadaşınız sizi almaya gelse o da görse? Bu fikir aklıma geldi. Çekinir belki
Birine anlattım uyarı yapacağını ve devam ederse üst merciilere taşıyacağını söyledi.İş yeriniz personeline sarkıntılık eden bir servisi ile çalışmak istemeyebilir, iş yeri yetkililerine anlattınız mı durumu?
adamı daha çok kızdırabilir bu durum aslında en iyisi servisini değiştirmek olmalı. Bir de akrabadan yardım istese sevgili gibiİş yeriniz personeline sarkıntılık eden bir servisi ile çalışmak istemeyebilir, iş yeri yetkililerine anlattınız mı durumu?
Alma hiç bir şekilde en ufak iyi niyetini rızası vara dönderir ırzı kırıkHayır almadım aldıklarımı da direk çöpe
Amcaya böyle yapılır mı falan sözleri çok garip ve iğrenç geldi bana. Artık nasıl fantezileri varsaSiz bir öğretmensiniz.Dik duracaksınız böyle olaylar karşısında.Saadet öğretmeni okuyun.Öğretmen neler neler yaptı yıllar süren rezilliği ortaya çıkarttı kimseden korkmadı.
Öncelikle orada çocuklarda taşınıyor.Bu nedenle koruyacağınız sadece kendiniz değil küçücük çocuklarda.
Servis şoförünün anlattığınıza göre yaptıkları hiç normal değil.Siz neden korkuyorsunuz ki ona gerekli cevabı vermekten.Şu andan itibaren onu duymamak için saklanmaya ve duymamış gibi yapmayı bırakacaksınız. Karşınıza alacak ve yaptıklarından kullandığı cümlelerden hiç hoşlanmadığınızı görevinin servis şoförlüğü olduğunu ve sadece onunla ilgilenmesi gerektiğini ne size ne başkasına hediye almamasını işi dışında siz ve kimseyle konuşmaması gerektiğini ona söyleyeceksiniz, hemen yapıp yapmadığını gözlemleyeceksiniz.Şayet devam ederse bu durumu okul idaresi ile konuşacaksınız.Her gün neler okuyoruz .Öğretmensiniz bu konuda korkmayın ve kendinizi geliştirin lütfen. O yaşlarda çekingen olmanız doğaldır ama dediğim gibi yapacaksınız başka şansınız başka yolu yok bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?