Servisçi art niyetli mi ben mi yanlış anlıyorum??

Keske hediye verdiginde sert bir sekilde tepki verseydiniz ve hic bir hediyesini kabul etmeseydiniz. Kardesiniz disinda sizden de yuz bulmus ki bu hallere girmis adam.
Kabul ettiğim hediye şu şekilde oldu: Ceviz satın almıştım en başlarda. 3 kg istedim 4 kg getirmiş 1 kg de benim hediyem olsun dedi. Onun dışında bir şeyini kabul etmedim onu da atacağım çöpe.

Hiç bir şey yapamaz servisten çıkmaya da gerek yok böyle tipler korkak olur bana bak benden uzak dur önüne bak diyeceksin bir şey derse şikayet ederim muhattap olmak istemiyorum diyeceksin bitti gitti p.ç bunlar kesinlikle uzak dur yeterli

Kabul ettiğim hediye şu şekilde oldu: Ceviz satın almıştım en başlarda. 3 kg istedim 4 kg getirmiş 1 kg de benim hediyem olsun dedi. Onun dışında bir şeyini kabul etmedim onu da atacağım çöpe.
Cevizse atmayin israfta gunah. Bir kilosunu ayirip geri verin. Konusmayin servise bindiginizde aslinda bu adami iyice korkutacak birileri olsa iyi olur bir daha yaklasamaz size.

Servis iş yerinin servisi degilmi hemen idareye şikayet et bu adamın ne yapacağı belli olmaz

Pis tacizci. Tabi ki ağzının payını verin, hatta ilk vukuatında vermeliydiniz. Bu türlere terslemek bile kar etmeyebiliyor bazen, yüzüne tükürsen Yarabbi Şükür diyor.

Bir de taciz olaylarında susup uzaklaşmak bana doğru gelmiyor, sapık zihniyetliler birinden ters tepki alırsa, bu defa başka kadına sarıyor ama asla vazgeçmiyor, o yüzden ben dillendirilmesi ve rezil edilmesi taraftarıyım. Yoksa ders çıkarmıyorlar.

İş yeri servisiymiş madem üstlerinizle konuşun, personelse çıkarırlar, dışarıdan kiraladılarsa başka bakarlar. Borçlar Kanununun 417. maddesine göre, işveren sizi bu tür durumlarda korumakla yükümlü.

Nasıl bir çevrede yaşadığınızı bilmiyorum o yüzden bana söylemesi kolay(böyle bir durumda eşim, babam, erkek kardeşim, sorgulamadan yanımda yer alırlar.) Eğer sizin aileniz de bu süreçte sizi üzmeyecekse,kaçmak yerine dillendirin. Yoksa sizden seker, başkasının tepesine düşer.

Burda okuduğum en mantıklı ve en çözüme yönelik mesaj . Teşekkür ederim.

Ayy Allah korsun sakın akşam eve dönerken en son siz kalmayın serviste bariz ne halt olduğunu belli etmiş

Öğrenci servisi. Küçük çocuklar var.
Yani bu servis çocuklarla beraber sadece sizi mi taşıyor iş yerinize? İş yerinizin servisi yok mu? Hatır gönül işine mi taşıyor sizi acaba? Çocuklarla işçiler aynı anda olmaz çünkü. Servisler ikisini ayrı çeker. Ya çocukları bırakıp işçilere döner ya da tam tersi.

İşçi değilim ücretli öğretmenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…