Servisçi art niyetli mi ben mi yanlış anlıyorum??

Merak ettiğim bir husus var.Bakıyorum okul servislerinde görevli çocukları indiren bindiren ablalar var.Hem de üzerlerinde sarı yelek var hepsinin.Böyle birinin serviste çalışması şart mı.Sizin serviste o zaman neden yok....

Çünkü bu öğretmen servisi.
Hayır öğrenci servisi fakat burası küçük bir ilçe olduğu için o ablalardan yok. Yalnızca nöbetçi öğretmen çocukların kemerlerini kontrol ediyor.

Yani siz öğretmen olarak çalışıyorsunuz ve servis şöförü size yeğenim diye hitap ediyor ben şokkkk.İş yerinde ast üst kuralları vardır müdürünüz sizden küçük de olsa nasıl ki siz ona yeğenim diyemezsiniz, sevis şöförü ya da okul çalışanları da size böyle hitap edemez.Gerçi bu ast üst meselesi de değil, üstünüzde size böyle diyemez pek bi sokak ağızı.İnsanlara abi,abla,dayı diye hitap etmeyin.Senli benli konuşmayın.Bu görünmez bir duvardır karşınızdaki de o duvarı aşamaz.

Adam size asılıyor mu bilemem ama çok yılışık olduğu kesin.Gönlünü almaya falan çalışmayın rahat edeceğiniz şekilde davranın.Sorduğunda da mesafeli olmayı sevdiğinizi öbür türlü rahatsız olduğunuzu net net söyleyin.Kaçmayın, servis değiştirmeyin.Kendi konforunuz için ne gerekiyorsa onu yapın.

E kendiniz yazmışsınız. Sonradan attim hepsini dediniz ama adam sonra attınız mu odanın baş köşesine mi koydunuz ne bilsin. Önemli olan ne münasebet deyio başta hediye almamak, terslemek. Adam yüz bulmuş.
Eksik okumuşsunuz okul açıldığı zaman ceviz satın almıştım 3 kg istediğim halde 4 kg getirdi 1 kgsi hediyem olsun dedi ve o zaman bu kadar yüz göz değildi. Kabul ettiğim şey bu. Hepsini atacağım çöpe.

Babamı falan tanıdığı için kendince hısımlandı. Teşekkürler.

hala hepsini çöpe atacağım diyorsunuz kabul ettikten sonra ne fayda. neyse can sıkıcı bir durum umarım çözüm bulursunuz. yalnız kalmamaya çalışın.

Hayır öğrenci servisi fakat burası küçük bir ilçe olduğu için o ablalardan yok. Yalnızca nöbetçi öğretmen çocukların kemerlerini kontrol ediyor.
Araştırdığımda bunun bir servis kuralı olduğu belirtildi.Yasal olarak.Küçük büyük ilçe ile alakası yokmuş.Burada kurala uymamak var demek

Direk tepkinizi koyun böyle nazik olmayin..zamanında benim de başıma böyle bir şey geldi..
Babamın arkadaşı ,benim nezaketimi yanlış anlayıp bana asilmaya başladı.evli barkli, çocuklu adam..ne iğrenç ya..hicbirsey de yapmadım.babam tanışmamız istedi, adam bana iş yönlendirebilir diye.kizima iş yonlendir diye..adam bir kere ofise geldi, ben de herkese yaptığım gibi ona da kahve yaptim.nasil iş kovalayabilirim vs diye sordum..ama adam sonra bana asilmaya baaladi.gunaydin, selam vs yazmalar ..acaba ben mi yanlış anliyorum diye düşündüm..belki ben yanlsi anliyorumdur..ama hayır utanmz adam bana aşık olduğunu yazmasın mi! O zaman erkek arkadaşım vardı, o zaten rahatsızdı.babana söyleyelim dedi.
Ben babama söyleyemedim.. adamı engelledim..iyi ki iş vs yönlendirmedi bunu kullanıp benimle görüşmeye çalışacaktı..
Siz de kardeşinize soyley,in, ben söyleyemedim ama siz söyleyin..babam ve adam artık gorusmuyorlar,ben engwlleyince adam kendini çekti babamdan.utanmaz herif ,öncesinde hala iş bahanwsiyle babamın da yanına gidip geliyordu..
Ve siz hata yapmiyorsunuz, bir suçunuz yok.
Bu ülkede kadınlar tacize ugrayinca htayi kendinde arıyor..
Başka servisci çağırın , adamı da gormezden gelin.
Kardeşiniz de bilsin bu serefsizi

Yeğen lafı resmen cinnet lik

Bende zamanında yaşadığım böyle bişey aynen adam amca olduğunu kabul edip asılıyordu. Çalıştığınız kurumdaki yetkiliye bildirin durumu kimse bu adamı çekmek zorunda değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…