• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Servisçi art niyetli mi ben mi yanlış anlıyorum??

Servis dediğiniz nasıl bir araç? büyük değil mi? bu şekilde sohbet ettiğinize göre ön koltukta oturuyor olmalısınız. en arkaya oturun sizinle herhangibir şey konuşamaz, konuşsa bile diğer insanlarda olduğundan ona göre bi seviyeyle konuşur. ben olsam böyle yapardım.
Öyle yapıyorum.

Aynisini ben de yasadim maalesef.

Istanbulda staj yaparken bizim servisci de boyle lacka, yavsak bir adamdi. Benim saf arkadasimla muhabbeti ilerletmisler. Bizim saf da beni guya buna emanet ediyor. Ilk bana nerelisin diyince anladim, suratimi astim. Adamda tuhaf birsey vardi adini koyamadigim ve isabet oldu. Bir daha da ayni servise binmedim.

Simdiki calistigin yerde de var boyle bir kac gevsek. Onlara karsi da duvar gibiyim. Onlara gostererek yolum degistiriyorum. Nasilsin vs demeye kalktiklarinda hi hi diyorum😂😂 orada bir mavi ekran veriyorlar.

Aslinda icinizdeki o hisse kulak verdiginizde dogru yolu buluyorsunuz. Muhabbet ettigim erkek calisma arkadaslarim oldu, hala da varlar. Ama bu bahsettiklerimi gorunce adini koyamadigim bir huzursuzluk hissediyordum.

Size tavsiyem lutfen bir daha o servise binmeyin. Gerekirse daha fazla para ciksin cebinizden ama ite dalanmaktansa caliyi dolanin derim.
Anlatımınızı çok beğendim 😀 Düzgün insanların yaşadığı bir yerde yaşıyorum ama bu bana güzel bir ders oldu.

Kardeşimle bir süre aynı iş yerinde çalıştık. Çalıştığımız yer de bizim ikamet ettiğimiz yere çok yakın. Burda hemen hemen herkes birbirini tanır. Kardeşimle beraber gittiğimiz servisci ile kardeşim amca yeğen muhabbeti kurdular. Kardeşim hemen her ortama uyum sağlar herkesle muhabbet kurabilir. Ben öyle değilim soğuk nevale der ilk tanıyanlar. Neyse kardeşim atandı gitti. Ben is yerinde çalışmaya devam ettim. Kardeşim kadar olmasa da servisci ile amca yeğen muhabbeti sürdü günaydın nasılsın kadar muhabbetimiz vardı. Daha sonra kardeşim nişan attı. Burası küçük bir yer olduğu için servisci dayı da duymuş bunu. Sürekli sormaya ilgilenmeye başladı. Ben de cevap veriyordum. Sonra adam kendi özel muhabbetlerine girmeye başladı. Özel dediğim şey +18 değil tabiki karısından çocuklarından önceki hayatından vs. Başta nezaketen dinliyordum. Daha doğrusu dinlemiş gibi yapıyordum çünkü is çıkışı kafam kazan oluyor. Sabah ise huysuz olurum genelde. Artık baydı yani. Sürekli hediyeler getirmeye başladı. Dinlememeye başka şeylerle ilgilenmiş gibi yapmaya başladım. Telefonla ilgileniyordum genellikle. Sonra bu adam bana tavır almaya başladı. Ben de sevindim ne güzel kafam sağ selamet ise gidiyorum diye. Ama iyice b.kunu çıkarmaya başladı. Arabayı ben binince hızlı kullanmalar is yerindeki erkek arkadaşla konuşurken camı kapatıp arabayı çalıştırıp hareket etmeler numaramı silmeler. Artık iyice sinirlenmeye başladım. Başka servis aradım uygun saatte bulamadım. Tatilde kardeşime mesaj atmış aramıza soğukluk girdiğini neden olduğunu bilmeden kalbimi kırıp kırmadığını sormasını istemiş. Tabi ben şok oldum ne alaka ne bu samimiyet. Ben de bir sorun olmadığını söyledim ne alaka dedim. Benim is yerinde kimseyle bu samimiyetim olmadığını söyledim. Tatilden sonra eve giderken niye küskünüz yeğen falan dedi ben de böyle bir şeyin mümkün olamayacağını kimseyle küsmediğimi söyledim. Sen alınganlık etmişsin benim kafam is çıkışı dolu oluyor kimseyi dinleyemiyorum dedim. Adam diyor ki burayı iyi OKUYUN. Kaç gündür uyku uyumuyorum huzursuzum amcaya bu yapılır mi falan dedi. Ne alaka ya cildiracagim. Geçiştirmeye çalıştım ah bu nezaketim keşke böyle biri olmasaydım. Bir kere de prenses falan dedi iyice tilt oldum. İlk sinirlendiğim şey ise bi kere etek giyinmiştim normalde is yerinin dış kapısında bırakır bu sefer içeri girdi. Gevrek gevrek etek giymissin yeğen kapıya kadar çıkardım ondan dedi.ilk o zaman uzak durman gerektiğini anladım. Alt tarafı 5 dakikalık yol bana cehennem oluyor. Ne olur söyleyin suna ne diyeyim ne yapsam benden uzak durur.? Servis değiştirme imkanım yok. Başta ben mi yanlış anlıyorum dedim ama arkadaşlarım da tescilledikten sonra iyice emin oldum.Napmalıyım çok huzursuzum
Çok tehlikeli. Adam akşam eve gidince sizi düşünüyor yok neden böyle oldu diye mesajlar atıyor. Sayfada bakışı yanlış anlayan arkadaşım diye bir yazı vardı onun erkek versiyonu oldu bu durum.

Bence siz durumu çok ama çok hafife alıyorsunuz. İlerde can güvenliğiniz bile tehlikede olabilir münevver olayını duymadınız galiba?

Korkmak için geç bile kalmışsınız. Arkadaşınızı mi bulursunuz, otobüs mü yeni bir servis mi bilmiyorum ama değil duruma canım sıkıldı hafifliği ortadaki iki muhabbet üzerine bu kadar kafa yoran adamı bu kadar hafife almayın ve can güvenliğinizi düşünüyorsanız ilk dusunceginiz şey bir an önce servis değiştirmek olsun derim.

adamı daha çok kızdırabilir bu durum aslında en iyisi servisini değiştirmek olmalı. Bir de akrabadan yardım istese sevgili gibi
Adamı kızdırmamak için bu soysuzun para kazanmasına mı razı olsun. Eşimin iş yeri servisini kullanan kişi sırf güzergahı dışında bir fırından ekmek almak için durdu diye servis şirketini değiştirdi iş yerleri. Kural ihlali kural ihlalidir. Sonuçta işveren onlara her şeyi açıklamak istemeyebilir. Şikayetler var, sizin sözleşmenizi fesh ediyoruz deme hakkına sahip. Ve çalışanını korumalıdır. Serviste de olsa, evden çıktığı andan itibaren her çalışan, iş yerinin sorumluluğundadır. Yolda başlarına bir şey gelse, durum iş kazası sayılır.

Terbiyesiz kart zampara resmen pis kokular var.ulan sanan kızın giydiği etekten.bence sert durun hatta konuşmayın.isyeri serviscisi ne kadar ileri gidecek haddini bilsin.
Sadece gidiş ve çıkışta görüyorsanız hiç bakmadan sert tavırla binip inin haddini bilsin.hatta sevgiliniz varsa çıkışta birgün almaya geldin yada servisten inince karsilasin görsün sizi haddini bilsin

Bende çalışırken servise biniyordum biizm işyerinin ustasiydi ayrıca servis sürüyordu.gordukce hep karşılaştırdık şantiyede X usta diyerek konuşur sakalasirdik adamda evliydi ama saygılı seviyeliydi.boyle işlerin peşinde degildi

Sırf bu yüzden insanların bana odun demesini göze alıyorum resmen. Gerçekten beyinleri farklı anlıyor bazı pisiklerin, nezaketi işaret zannediyorlar hadsizler. Bu durumu söylediğiniz erkek öğretmen adam üzerinde ne kadar etkin olabilir peki? İyi yapmışsınız fakat emin olamadım, tehlikeli bir tipse bu mevzuyu daha da kafaya takıp Allah muhafaza sizinle yalnız kalmaya çalışabilir. Her senaryo gelir oldu artık aklıma. Öğretmenler odasından sabahları aynı güzergahtan geçen birini bulamaz mısınız? Veya bir taksiyle anlaşın bence parasını da o kardeşiniz versin. (Kusura bakmayın ama uyuz oldum kardeşinize). Bunları yapamıyorsanız da müdüre söyleyin, çocuklar için de bir tehlike olabilir sonuçta bu. Ben kimsenin çocuğunun da bu serviste son kalmasını filan istemezdim.

Sırf bu yüzden insanların bana odun demesini göze alıyorum resmen. Gerçekten beyinleri farklı anlıyor bazı pisiklerin, nezaketi işaret zannediyorlar hadsizler. Bu durumu söylediğiniz erkek öğretmen adam üzerinde ne kadar etkin olabilir peki? İyi yapmışsınız fakat emin olamadım, tehlikeli bir tipse bu mevzuyu daha da kafaya takıp Allah muhafaza sizinle yalnız kalmaya çalışabilir. Her senaryo gelir oldu artık aklıma. Öğretmenler odasından sabahları aynı güzergahtan geçen birini bulamaz mısınız? Veya bir taksiyle anlaşın bence parasını da o kardeşiniz versin. (Kusura bakmayın ama uyuz oldum kardeşinize). Bunları yapamıyorsanız da müdüre söyleyin, çocuklar için de bir tehlike olabilir sonuçta bu. Ben kimsenin çocuğunun da bu serviste son kalmasını filan istemezdim.
Sabah konuşmaya çalıştı doğru düzgün cevap vermedim
Akşam arkaya geçtim oturdum . Eşek kadar adam artık anlamayacaksa şikayet edeceğim

Kardeşimle bir süre aynı iş yerinde çalıştık. Çalıştığımız yer de bizim ikamet ettiğimiz yere çok yakın. Burda hemen hemen herkes birbirini tanır. Kardeşimle beraber gittiğimiz servisci ile kardeşim amca yeğen muhabbeti kurdular. Kardeşim hemen her ortama uyum sağlar herkesle muhabbet kurabilir. Ben öyle değilim soğuk nevale der ilk tanıyanlar. Neyse kardeşim atandı gitti. Ben is yerinde çalışmaya devam ettim. Kardeşim kadar olmasa da servisci ile amca yeğen muhabbeti sürdü günaydın nasılsın kadar muhabbetimiz vardı. Daha sonra kardeşim nişan attı. Burası küçük bir yer olduğu için servisci dayı da duymuş bunu. Sürekli sormaya ilgilenmeye başladı. Ben de cevap veriyordum. Sonra adam kendi özel muhabbetlerine girmeye başladı. Özel dediğim şey +18 değil tabiki karısından çocuklarından önceki hayatından vs. Başta nezaketen dinliyordum. Daha doğrusu dinlemiş gibi yapıyordum çünkü is çıkışı kafam kazan oluyor. Sabah ise huysuz olurum genelde. Artık baydı yani. Sürekli hediyeler getirmeye başladı. Dinlememeye başka şeylerle ilgilenmiş gibi yapmaya başladım. Telefonla ilgileniyordum genellikle. Sonra bu adam bana tavır almaya başladı. Ben de sevindim ne güzel kafam sağ selamet ise gidiyorum diye. Ama iyice b.kunu çıkarmaya başladı. Arabayı ben binince hızlı kullanmalar is yerindeki erkek arkadaşla konuşurken camı kapatıp arabayı çalıştırıp hareket etmeler numaramı silmeler. Artık iyice sinirlenmeye başladım. Başka servis aradım uygun saatte bulamadım. Tatilde kardeşime mesaj atmış aramıza soğukluk girdiğini neden olduğunu bilmeden kalbimi kırıp kırmadığını sormasını istemiş. Tabi ben şok oldum ne alaka ne bu samimiyet. Ben de bir sorun olmadığını söyledim ne alaka dedim. Benim is yerinde kimseyle bu samimiyetim olmadığını söyledim. Tatilden sonra eve giderken niye küskünüz yeğen falan dedi ben de böyle bir şeyin mümkün olamayacağını kimseyle küsmediğimi söyledim. Sen alınganlık etmişsin benim kafam is çıkışı dolu oluyor kimseyi dinleyemiyorum dedim. Adam diyor ki burayı iyi OKUYUN. Kaç gündür uyku uyumuyorum huzursuzum amcaya bu yapılır mi falan dedi. Ne alaka ya cildiracagim. Geçiştirmeye çalıştım ah bu nezaketim keşke böyle biri olmasaydım. Bir kere de prenses falan dedi iyice tilt oldum. İlk sinirlendiğim şey ise bi kere etek giyinmiştim normalde is yerinin dış kapısında bırakır bu sefer içeri girdi. Gevrek gevrek etek giymissin yeğen kapıya kadar çıkardım ondan dedi.ilk o zaman uzak durman gerektiğini anladım. Alt tarafı 5 dakikalık yol bana cehennem oluyor. Ne olur söyleyin suna ne diyeyim ne yapsam benden uzak durur.? Servis değiştirme imkanım yok. Başta ben mi yanlış anlıyorum dedim ama arkadaşlarım da tescilledikten sonra iyice emin oldum.Napmalıyım çok huzursuzum
Servisçi
Taksici
Dolmuşçu
Temizlikçi bayanlar
Bu emekçi kardeşlerimizle ne zaman samimi olunsa boku çıkıyor

Naçizane tavsiyem konuşmayın 🫤

Böyleleri laftan anlamaz ki kulaklık takın bence sürekli zamanla anlar diye düşünüyorum
Aynen 😄 geçen hastaneye gittim görevli adamla asansörde tek kaldık

Gereksiz muhabbet açmaya çalıştı kulaklığım beni kurtardı😀
Herkes peşimde diyen bir tip değilim ama boş yapan herif çok maalesef

Kabul ettiğim hediye şu şekilde oldu: Ceviz satın almıştım en başlarda. 3 kg istedim 4 kg getirmiş 1 kg de benim hediyem olsun dedi. Onun dışında bir şeyini kabul etmedim onu da atacağım çöpe.
Çöpe atman önemli değil 😂 ceviz artık ye
Ama adamla hiç konuşmayın
Ceviz vs asla hiç alışveriş yapmayın

Bu sapık bi de 50+ yaşındadır kesin

okurken bir servisçimiz vardı. lise sonduk, 4 yıl abi kardeş muhabbetimiz vardı okulun son günü servisteyken "çocuğum olmasa sana yazardım" minvalinde bir konuşma yaptı. direk servisten indim. son gün olduğundan dolayı cesaret geldi sanırım.. çok sinirlenmiştim.
ben olsam bir yolunu bulurdum servisle gitmemenin. 5-10 dk da olsa günlük katlanılabilecek muhabbetler değil.
ya da arkadaşların dediği gibi kulaklığınızı takıp hiç konuşmadan en arkada oturun..ısrar ederse de şikayet edersiniz.

Ben serviste en arka koltuğa oturuyordum valla servisçiya gıcık olduğum için. Siz de öyle yapamaz mısınız? İnip binerken dedikleri de çok etkilemez. Siz bindiğimizde dolu oluyorsa arkada oturan hocalarla falan konuşun, bahane de bulabilirsiniz önde oturtamıyorum ön camdan dışarı göründüğü için midem çok kötü oluyor ikinci sıradan arkaya oturmam lazım diye falan. Gözden uzak olun, art niyeti yoksa bile seviyesiz bir bağ kurmuş. Her türlü yanlış yani

Katiliyorum. Benim de arkamdan niye bu kadar havali, kibirli vs diyorlarmis. Desinler valla umrumda degil.

Ben de bana iyi hissettirmeyenlere kesinlikle duvar gibi duruyorum. Ama suan calistigim is yerimde boyle babamdan buyuk, insanlarin pek sallamadigi ve benim de acikcasi acidigim bir adam vardi. Iste selam veriyordum, nasilsin vs ayakustu insan yerine koyuyordum. Gunlerden bir gun bu bunak sevgililer gununde bana kalp yaparak kahve icme teklif etmesin mi?

O gunden beri midem bulaniyor ve boylelerine acimiyorum da artik. Demekki insanlar bir seyini gormuslerki adam yerine koymamislar diye dusunuyorum.

Gittiginiz yol o kadar dogru geldi ki bana. O kadar soguk olmama ragmen bunu yasadiysam, bir de sicakkanli olsam neler olurdu Allah bilir.

Katiliyorum. Benim de arkamdan niye bu kadar havali, kibirli vs diyorlarmis. Desinler valla umrumda degil.

Ben de bana iyi hissettirmeyenlere kesinlikle duvar gibi duruyorum. Ama suan calistigim is yerimde boyle babamdan buyuk, insanlarin pek sallamadigi ve benim de acikcasi acidigim bir adam vardi. Iste selam veriyordum, nasilsin vs ayakustu insan yerine koyuyordum. Gunlerden bir gun bu bunak sevgililer gununde bana kalp yaparak kahve icme teklif etmesin mi?

O gunden beri midem bulaniyor ve boylelerine acimiyorum da artik. Demekki insanlar bir seyini gormuslerki adam yerine koymamislar diye dusunuyorum.

Gittiginiz yol o kadar dogru geldi ki bana. O kadar soguk olmama ragmen bunu yasadiysam, bir de sicakkanli olsam neler olurdu Allah bilir.
Ayy midem kalktı pislik.

Kart horoz bunlar ya hiç utanma yok

Sabah konuşmaya çalıştı doğru düzgün cevap vermedim
Akşam arkaya geçtim oturdum . Eşek kadar adam artık anlamayacaksa şikayet edeceğim
Iyi ihtimal sadece bir öküzdür ve böyle yapıyordur. Belki anlar siz tavır alınca diyelim.

Kötü ihtimal ya adam cidden sapıksa? Ya bu davranışları reddedilme olarak görüp sizle yalnız kalma planları yaparsa?

Başta bu kadar konuşmuş olmanız zaten hatalı. Ancak siz normal insan sanıp konuştunuz bir şekilde. Adamım tavırları laftan tavırdan anlayan, iyi ihtimalle dediğimiz sınıfa giremeyecegini çok net gösteriyor.

Sizi durduk yere korkutmak istemiyorum ama canınızı seviyorsanız azcık da korkun ve sanki karşınızda normal biri varmış da dur tavir alayım yeterli olur anlasin demeyin. Arabayı issiz bir yere çekme potansiyeli olmadığını size düşündüren nedir akşam neden böyle oldu diye düşündüm diyerek kardeşinize mesaj atacak kadar takıntılı olan birisi için??

Servisçiniz Ramiz dayı falan mı?
Benim şu zamana kadar gördüğüme göre erkekler düz kafa oluyorlar. Bir kadınla fazla derin muhabbete girip yakınlık kurmaya çalışıyorlarsa etkinlenmişlerdir. Yoksa uğraşmıyorlar bile. O yüzden artık yanlış mı anladım diye düşünmüyorum hiç. Tepkinizi net olarak göstermezseniz de yürümeye devam ediyorlar. Ben olsam servisten ayrılıp farklı şekilde ulaşım sağlardım. Böyle bir imkan yoksa da hiç muhatap olmayacağım şekilde oturur hareketlerine devam ederse terslerdim. Şikayet etmek de bir seçenek tabii.

Back