başkasının ekmeğiyle oynamışsın diyenler siz şaka mısınız?
adam kadının üzerine yürümüş, pis pis küfürler etmiş?? bu kadın her gün servise bindiğinde onun suratını görmek zorunda mı?
iş ahlakı nerde? oruçlu diye bir kadına ağzına gelen küfürleri edebilcek mi yani o adam? orucun arkasına sığınmak bu kadar mı kolay?
oruç agresif yapıyosa, karşısındakine zarar verdiriyosa tutmayacak o zaman arkadaş o adam o orucu
adam bir özür dileyecek sorun çözülecek he.. ne güzel iş
o zaman şiddet gören kadınlar, tacize uğrayan kadınlar, öldürülen kadınlar, aldatılan kadınlar bir özürle affetsinler herşey normal seyrinde devam etsin
haddini bilmeyen insana haddini bildirmek lazım kimse kendini ağa paşa sanmasın
ellerinize sağlık
daha ilkokul beşe falan giderken orucu ilk tutmaya başladığımız zaman kızım herkese oruçluyum diye söylemeyin
yanınızda lıkır lıkır soğuk sular içseler sen niye tutmuyorsun demeyin kimseye karışmayın derlerdi
eskiler böyleydi yenilere ne oldu anlamıyorum
böyle oruçluyken açken elaleme sataşanlara hatta en ufak bağıranlara senin tuttuğun oruç kabul olmaz sen tutamıyorsun tutma derlerdi şimdi oruç tutmuyorlar diye birileri birbirini boğacak
nerde kaldı ramazanın huzuru bereketi hoşgörüsü erdemi açlıktan anlaması
konu sahibine sonuna kadar hak veriyorum
ohh adam ağzına alınmayacak küfürler edecek hatta kalkıp dövmeye yeltenecek
sonra yok oruçluydum diyecek en sonda yarım ağız bir özür diler olur biter öyle mi
hem yüze karşı özür diler arkadan eheehe geçen serviste ki kadını öyle köşeye sıkıştırdım öyle pusturdum kadın topukluya topukluya kaçtı diye anlatır
çok iyi yapılmış sinirleri kaldırmıyorsa servisçilik etmesin
konu sahibinin burda suçu ne o pis herifin yüzünü her gün görmek zorunda mı
ramazan da işsiz kalmış diyorsunuz da oda ramazan da elaleme küfür etmeseydi