haketmiş hiç üzülmeyin...Dün servise bindim en arkada oturuyorum oruçluydum ve gece sahura kalkığım için uykum bölünmüştü çok uykusuzdum .Uyumuşum ama ne uyuma dalmışım baya ilk defa oldu bi uyandım başka biyerdeyim uyku sersemi etrafıma baktım ve benim ineceğim yeri çoktan geçtiğimizi farkettim .Gülerek şöfere beni niye indirmediniz dedim o andan itibaren adam resmen kudurdu küfürler hakareler Allahım şok oldum ne diyeceğimi bilemedim en son in lan arabadan in lan diye bırarak üstüme yürüdüşöför anında otuan bir arkadaşım adamaı tutmasa resmen beni dövecekti .Sonrasında ilgili kişiyi aadım ama ağlamaktan anlatamıyorum yolda insanlar bana bakıyor nasıl hıçkıra hıçkıra göğsüm ağrıdı ağlamaktan şimdi işten atıldığını öğrendim eşim annem herkes delirdi ve ben hala şoktayım hala ağlama isteğiyle doluyum oruçludum filan demiş özür dileticeklerdi ama ben asla yüzünü tekrar görmek istemiorum benden uzak tutun dedim işten atılıcak başka yolu yok dedim ve etıldı bu mübarek ramazanda bana bunu yaptırdığı içinde ondan nefret ediyorum enerjim çok düşük kendimi çok mutsuz hissediyorum ....