servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

pardon ama bana saldirman gereken hicbirsey söylemedim.
söförün hareketi dogru degil, bunuda belirtdim

simdi acikcasi sok oldum bu nasil bir tavirdir. dayak mi ye dedim, küfür mü isit dedim? otur oturdugun yerde sesini cikarmami dedim?
su an kendimi resmen iftiraya ugramis gibi hissettim :KK12:
Allah hepimize akil fikir versin

b na hiç bişey demediniz zaten sadece adamın işsiz kalmasını dert ettiniz illa bunları demeniz gerekmiyor yazış tarzınız zaten anlatıyor ne demek istediğinizi iftiraya asıl ben uğradım burda durduk yere birinin ekmeğiyle oynamışım gibi davranıldı kimsenin yediğim küfürler dayak yeme ihtimalim zerre umrunda değil tek derdiniz adam işsiz kalmış yani ben çok kötü biriyim bana ramazanda oruçlu olduğu halde küfreden dövmeye çalışaba adamı( benden özür bile dilemedi bu arada :) affetmedim o yüzden kötü biriyim

hanımefendi birini işinden etmemiş ,adam olduğunu sanan 25 yaşındaki horozun teki kendini işten attırmak için çok uğraşmış..

çok teşekkür ederim neden insanlar beni suçlamaya çalışıyor anlamıyorum ben nerde yanlış yaptım anlamıyorum

Oru
Oruçluyum diyince sorumlu ne cevap verdi acep çok merak ettim...

o kızda oruçluydu demiş ben bişey yapmadım demiş bu seferde tabi diğer personel arkadaşlarla da görüşünce atmışlar işten hemen

savcılığa suç duyurusunda bulunun serviste bulunan arkadaşı da şahit olarak gösterin
kimsenin kimseye hakaret küfür etme şiddete teşebbüs etme hakkı yok
oruçluysa oruçlu.. önce öfkesini kontrol etsin sonra sevaba girmek için oruç tutsun

evet öyle yapıcaz mutlaka öyle her önüne gelene bağıramıycanı anlasın artık

kötü olmuş tabi ama zaten çoktandır kaşınıyormuş
olay sizde patlamış sadece..
haketmiş demeyelim de çoktan yapılması gerekenmiş diyelim
inşallah doktora gider tedavi olur..
valla ne yaparsa yapsın bu mübarek günlerde Allahım ıslah etsin inşallah

gereği yapıldı ama anlamadığım burda neden bana kızılıyor adama küfür edecek üstüme yürüyecek ben affedicem affetmedim ve atılması yönünde ısrarlı olduğum içinde ben suçluyum yani ne diyim yinede vicdan azabı çekmiyorum
Atılması yönünde ısrarcı olmasanız suçlu olurdunuz. Siz doğru olanı yaptınız. Kimsenin sizi o şekilde azarlamaya hakkı yok.
Ya vursaydı, öldürseydi? Olmayacak şey mi? Bu ülkede su getirmediği için öldürülüyor kadınlar.
Helal olsun size.

adam haksız ama işten atıldığı için sebep oldunuz dediğiniz gibi mübarek ayda...ayrıca ben uyuyakalsam bir sonraki durakta iner ve başka dolmuşla evime dönerdim tanımadığım şöförle şakada olsa gerçekte olsa beni neden indirmediniz demezdim şöför şakanızı anlamamış herkeste bu kapasite yok ters günündeymiş size çatmış ama sizde diyoloğa girmemeliydiniz...geçmiş olsn

tabi o ters günündeydi ettiği tüm küfürleri ben hakettim yani dövsede haklıydı ben haketmiştim o servis şöförü ben yöneticiyim hanımefendi onun maaşını benim bankam ödüyor bizi taşısın diye bana küfretsin beni tartaklasın diye işe alınmadı bankada sözü geçen bir insanım ve iyi kide kovdurdum hiç pişman değilim bu güç elinde olmayanlara geçmiş olsun

yaşadığın tatsız olay asabını bozmuş tabiki geçmiş olsun öncelikle ama işten atılmasını anlamadım yani şikayet ettiğin kişiler senden şahit istemedi senin söyleminle uyarmadan direkt işten mi atıldı orayı anlayamadım tam ? tabiki haklısın ama başka bir telafi yolu mutlaka olurdu diye düşünüyorum.

bana senin ananı bacını s.krim diyen bir insana başka nasıl bir telafi yolu olurdu söylermisiniz lütfen o.pu ,k.ltak ve bol bol senin sülaleni s.kerim yani bu insanı nasıl affedersiniz bunlarlada kalmayıp ağzından köpükler saçarak üstünüze atlasa nasıl bir telafisi olur lütfen anlatın bende bileyim bana sormadılar tabi ben olayı anlattım kendisine soruldu bahanesi oruçluyum oldu sonra servisteki kişilerle görüşüldü eğer olaylar anlattığım gibi olmasaydı şahitler farklı konuşurdu değilmi onlardan olayları duyunca hemen işine son verdiler bende savcılığa vericem

Atılması yönünde ısrarcı olmasanız suçlu olurdunuz. Siz doğru olanı yaptınız. Kimsenin sizi o şekilde azarlamaya hakkı yok.
Ya vursaydı, öldürseydi? Olmayacak şey mi? Bu ülkede su getirmediği için öldürülüyor kadınlar.
Helal olsun size.
aynen en ufak pişmanlığım yok ve olmıycakta

Ben size hak veriyorum.
Vicdan yapmaya da gerek yok, herkes davranislarinin sorumlulugunu/mukafatini ya da cezasini almali.

Ancak buradaki insanlarin kalplerini zehirli olmakla suclamadan once su soylenenleri de kulak ardi etmeyin: Madem adam bundan once de sıkıntılı bir adamdi, tartisiyordu ve ters davraniyorduysa siz de bulasmamaya ozen gostermelisiniz, kendi sagliginiz acisindan.
Cunku bu adamin tuhaf sinirinin farkindaymissiniz.

Yani sizin icin sizi uyarmaya calisan insanlara agresif tavriniz hos olmamakla birlikte vicdan yapacaginiz bir durum da yok.

Cok gecmis olsun.
ya bulaşmamak ne ondan mı korkuyorum yani kaldı ki dediğim şeye öyle köpürüren ben bu adamı gördüm herkes haddini bilicek attırmaya gücüm yeterdi çok kaşındı ve layığını buldu artık açıklamam bu olacak çünkü herkes aslında benim şımarıklık yapıp bunu yaptığımı düşünmek istiyor ki umrumda bile değil inanın beni uyaranlara gelince ben zaten kültürü eğitimi oldukça yüksek biriyim yönetici pozisyonunda çalışıyorum yani ben okuyum çalışayım bu noktalara geleyim ama servis şöföründen korkayım ona bişey demiyim kızıpta bana küfretmesin diye öylemi

bu kadar detay vermemiştin o yüzden sordum. ama bu kadar kontrolsüz bir adama da bulaşma bence işini kaybetmesi ona yeterince zorluk yaşatır yani savcılığa falan taşırsan sana bela olmasın?

Eger serviste kimse olmasaydi, yani konu sahibi herkes indikten sonra uyansaydi ne olurdu dusundunuz mu?
Kufredip kalkip ustune yurudugunde ne olacakti dersiniz?
2015 in ilk yarisinda turkiyede 147 kadin cinayeti islendi, bunlarin onemli bolumu boyle gereksiz nedenlerle gerceklesti.
yani beni neden indirmedin sorusuna herkesin icinde delirip saldiran bir adam, serviste kimse olmasa bogazini sıkıp bir kenara da atardi. O zaman da yazik adam isinden olmasaymis diyebilecek miydiniz?
Ya da servistekiler araya girmese ve konu sahibi dayak yeseydi?
Bir suçlunun cezalandirilmasi icin ille kurbanin ölmesi ya da yaralanmasi mi gerekir? Tesebbus de yeteri kadar agir bir suc degil midir?

evet benim kesin ölmem gerekiyordu sonra burda ah vah lar ederek yorum yazacaklardı onu istiyorlar heralde ölmedim haddini bildirdim ben suçluyum

En sevdiğim sözdür;

"Ey oruç, tut bizi"

Kimse orucun arkasına sığınıp bu tarz hareketler yapamaz. İşten atılmasına üzüldüm bu mübarek günde ama kendisi kaşınmış resmen.

normalde bende başkasından bu olayı duysam üzülürdüm ama insan birebir yaşayınca öyle olmuyor hele de haksız ere onca lafı duymak nasıl birşey anlatamam benim için dehşet verici anılar hayatımda hiç bu kadar iğrenç lafı bir arada duymamıştım

Konu sahibi,konu sonunda oruç tuttuğu için gergin olan sadece azıcık küfür edip üstüne yürüten zavalli işsiz kalan adamdan sen ozür dile gibi bir sonuç çıkacak bu gidişle.
evet sanırım ölmediğim için suçluyum kesin öldürmeliydi beni ne haddime sağ kaldım bi arkadaş tyazmışk iya herkes indiğinde uyansaydı diye size yemin ediyorum ki şuan ölmüştüm bundan adım gibi eminim

evet sanırım ölmediğim için suçluyum kesin öldürmeliydi beni ne haddime sağ kaldım bi arkadaş tyazmışk iya herkes indiğinde uyansaydı diye size yemin ediyorum ki şuan ölmüştüm bundan adım gibi eminim
Valla ben yorumları okudukça yok artık diyorum.şu mübarek günde adamı işinden etmişsiniz ile başlayan içi boş bin tane cümle okudum.

bu kadar detay vermemiştin o yüzden sordum. ama bu kadar kontrolsüz bir adama da bulaşma bence işini kaybetmesi ona yeterince zorluk yaşatır yani savcılığa falan taşırsan sana bela olmasın?

eğer bu şekilde yasal yollardan hakkımı aramazsam eşim ve erkek kardeşim bu adamın üstüne saldıracaklar haklıyken haksız duruma düşerim onu da geçtim ya daha kötü şeyler olursa düşünmesi bile korkunç

Mubarek gunde insanlari ekmeginden etmeseydiniz iyiydi.. Bi ozur diletirlerdi birdaha da asla yapmazdi .. Sigara tiryakileri orucu daha zor tutuyor .. Affetmek guzel seydir hele bu gunlerde.

Özür dilesin öylemi geçiyor yani o ettiği iğrenç küfürlerin acısı bende sigara kullanıyorum bu arada affetmek güzel şeyde bana ortada hiç birşey yokken kudurup o.puu ananı bacını s.kerim diyen bir adamın yüzüne bakıcam öylemi siz affedin durmayın ben affetmem asla

Bu işten Atılma mevzusunda ne Kadar'da hassasız bu nasıl bir iştir anlamadım
Herkes işini layıkıyla yani adam gibi yapmak zorunda helede böyle bişeylerin arkasına sığınmakta ne acizlik iş ağır geliyorsa yapmicaksın acısınıda bi başkasından çıkarmicaksın
Ben öğretmenim velim geldi ve ben ona sebep ne olursa olsun ağza alınmicak Şeyler söyledim diyelim
Işinden atılmasınmı dicektik.
Böyle durumlar yaşansa zaten herkes işini adam gibi yapar kimse de işinden atılmaz

Belki yerine daha terbiyeli biri gelir. İşi böyleleri haketmiyor.

X