evet zaten sorunlu bir tipti daha önce başkalaıla problem yaşadı bağırıp çağırıp bizi yola getirecek aklınca biz bankacıyız ve üst düzey yöneticileriz adam aşağılık kopleksi yaşıyor en ufa birşeyde bağırıyor ama dünki bambaşka birşeydi
Yani bende oruç tutuyorum ama kimse kimseye oruçluyum diyorum hayvanlık yapma hakkına sahip değil. Adam oruçluysa bu sana bağırmasını gerektirmez. İşten çıksın tabi böyle yaratıklar. Bazı insanlar diyebilir adamın ekmeğiyle oynama diye. Dışarda o kadar işsiz insan var çocuğuna et meyve yediremeyen babalar var yokluğu iyi bilirim. Hakeden birisi geçer inşallah işin başına. Kadınlara şiddet yanlısı olmayan insan olmayı başarmış insan geçer inşallah
işten atılmasına üzülmedim, çünkü bu ona iyi bir ders olup bir daha böyle birşey yapmasını engeller. ramazan bahanesine sığınılmaz ki. zaten tuttuğu oruç da değil, madem tutamayacaksın hiç kalkışma bu işe insanların gününü zehir ettikten sonra aç kalmışsın ne önemi var..
Hala var öyle şöförler vardı bundan önce adamın evine çok tersti bizim güzergah yinede aylarca bizi idare etmişti sonra bunu getirdiler koca kışı dışarlarda tirtirtitreyerek bunu bekledik hep bahanesi hazır trafik var o zaman daha erken çık yok zaten o yüzden ona hakkımı helal etmiyorum bütün kış onun yüzünden hep hastaydıkNe kadar anlayişsiz insanlar var. Bizim üni.deki servis soforleri ne kadar iyiydi...
Geri donup birakirlardi bile...
Valla burada adami isinden etmissin cik cik diyenler, bir gun böyle bir durumla karsilastiklarinda dayagi da bir zahmet yiyiverirler... Adam terslememis!!! Dovmeye yeltenmis ve baskasi tutmus!!!
Konu sahibi, sonuna kadar haklisin...Ulkede hanzo çok...
Servis sorumlusu onu arayıp niye böyle birşey yaptın deyince oruçluydum demiş tek bahanesi bu zaten ne kadar kolay ya oruçluyum de kurtul ki dinimizde böle birşey yok oruçluyken istediğine bağır çağır küfret hatta döv dayak at çünkü oruçlusun herşey mübah ben buna deliriyorum .Üstelik normal diğer aylarda da böyle bu adam hergün trafikte birileriyle kavga ediyor durmadan kaza tehlikesi geçiriyoruz
Oruçluyum diyince sorumlu ne cevap verdi acep çok merak ettim...Servis sorumlusu onu arayıp niye böyle birşey yaptın deyince oruçluydum demiş tek bahanesi bu zaten ne kadar kolay ya oruçluyum de kurtul ki dinimizde böle birşey yok oruçluyken istediğine bağır çağır küfret hatta döv dayak at çünkü oruçlusun herşey mübah ben buna deliriyorum .Üstelik normal diğer aylarda da böyle bu adam hergün trafikte birileriyle kavga ediyor durmadan kaza tehlikesi geçiriyoruz
hem orucluyum diyorsun hemde baskasinin ekmegiyle oynamissin...
önce ikaz edilmeliydi , tabiki yaptigi cok yanlis ama sonucta özel söför degil yani, o kisiyi alaka etmez oruc lusun diye uyuyup kalman ne alaka ki , onlar icinde zor sizler icinde, insanlar patlamaya yakin pomba gibi olmuslar,,,yazik
çok saol ama hiç vicdan azabı çekmiyorum yaşadığımı bi ben bilirim o an gözümün önünden gitmiyor hatta öfkem gittikçe artıyor neden sustum diye kendime kızıyorum böyle elimde bir sopayla adama girişmek istiyorum tek düşünebildiğim buKonu Sahibi birisini işinden etmemis o birisi kendi kendisini kovurmuş.orucu herkes kendisi için tutuyor karşısındaki kadın diye efelenen sonuçlarına da katlanır.
yani bıktık artık kadına her türlü hakareti reva gören bu erkek zihniyetinden.
kimse konuyu acana vicdan muhasebesi yaptırmasın adam doğru düzgün davransa birinin üstüne yürümese hakaret etmeseydi işine devam ederdi zaten,davranışlarının sonucunu düşünmeli insanlar
burada kocam beni dövdü diye konu açana yazık bi hata yapmış affet mi diyoruz yoksa darp raporu al cezasını çeksin mi?
Evet ettiği hakaretler için de suç duyurusunda bulunun.bakın konuyu iyi okumuyorsunuz vicdan azabı yapacak hiç bir durumum yok zerre üzülmedim hatta daha beter şeyler yapıcam savcılığa bildirip sonuna kadar gidicem o oruçlu beni alakadar etmez benim orucum da kimseyi alakadar etmez beni uyandırmadı diye de kimseye çemkirmedim biraz keşke düzgün anlasanız tek dediğim oda gülüyordum uyku sersemi beni niye indirmediniz ya ondan sonra ana bacı sülale ve bana o.pu k.latak seni bilmem naparımlar öyle iğrenç şeylerdiki ve bunları bağırarak anırarak söylüyordu ben en son seninle yarın görüşücez diyebildim çnkü dondum kaldım ben öyle deyince üstüme atlatı tam onunyanında otura personel arkadaşım araya girip son anda durdurdu o ana in lana arabadan diye bir depelenişi vardı neye uğradığımı şaşırdım adamın ağzından salyalar akıyordu resmen zor dediğiniz bumu yani o ana yaşadıklarımdan sonra ne yapmalıydım uzaktan konuşmak çok kolay ama vicdanım da çok rahat daha beter olsun inşallah
Bu kadar fevri hareket eden birinin bu tür bir işte çalışmaması daha iyi. İnsanlarla aynı ortamda bulunmayı bilmesi, nasıl davranıp nerede duracağını kestirmesi gerek. Şimdi sana yapmaz yarın bir başkasına vurur. Çıkartılması iyi olmuş, şiddet içeren davranışların özrü olmaz.