Ozel hastanede oldum yanimda esim annem vardi ama kalmadik operasyondan 2 3 saat sonra ciktikİnşallah
Ozel hastanede mi oldunuz yanınızda refakatçi kaldımı
Zaten kisalik bizim hissedebilcegimiz bisey degil malesefBelirti hissetmiyorum karından ölçümlerle takip edildi 15.günde bir ama son olarak normal kadın doğum â gittim orda vajinal bakildi 27mm. Çıktı hemen dikiş atılması gerekebilir dedi 4 gün sonra perinatoloji ye gittim orda 20 çıktı
Bugünkü kontrolde 2mm
Evet şuan hastanedeyim iyiyim hamdolsunDikisiniz atildi mi nasılsıniz
Cok gecmis olsun tekrar, saglikla zamaninda gelsin bebek :)Evet şuan hastanedeyim iyiyim hamdolsun
Âmin inşallahCok gecmis olsun tekrar, saglikla zamaninda gelsin bebek :)
Sezeryandan alinicak kendisi daha once gelmezse 10 gun sonra dogum var insallah :)Âmin inşallah
Senin dikişler ne zaman alınacak cok az kalmış
Sezeryandan alinicak kendisi daha once gelmezse 10 gun sonra dogum var insallah :)
Ilk cocuk kizim olucak insallah.doguma girerken de sizin icin hep dua edicemMaşallah o günleri bizde görelim inşallah canım neyin olacak isim ne ilk çocuk muydu unutmusum yazdiysanda
Sağlıkla gelsin prenses,sağol canım Allah razı olsunIlk cocuk kizim olucak insallah.doguma girerken de sizin icin hep dua edicem
Bir gün filân sürdü benimHerkese gunaydin, benim size bi sorum olacak. 2 gun once serklaj operasyonu oldum. Sizin operasyondan sonra kanamaniz kac gun sürmüştü
Kanama 1.5 gün sonrasında 1 hafta kadar kahverengiden sarıya dönerek kaybolduHerkese gunaydin, benim size bi sorum olacak. 2 gun once serklaj operasyonu oldum. Sizin operasyondan sonra kanamaniz kac gun sürmüştü
Selamlar :) benimde ilk kaybımdan sonra serklajla 36+2 de sağlikli bir dogumum var.Herkese ii akşamlar. Servikal serklaj yapılıp 9. Ayında doğuma ulaşan hamileler varsa moral destek bekliyorum 23. Haftamdayım serklajliyim
1 gün sürdü.sonra kahverengiye döndü ama doktor 1 hafta hafif kanama olmasi normal korkma demişti.Herkese gunaydin, benim size bi sorum olacak. 2 gun once serklaj operasyonu oldum. Sizin operasyondan sonra kanamaniz kac gun sürmüştü
İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip olsunSelamlar :) benimde ilk kaybımdan sonra serklajla 36+2 de sağlikli bir dogumum var.
Şu an yine hamileyim.14+6 haftalik.bu hafta serklaj oldum.insallah zamanında saglikla gelsinler
Tesekkur ederim cevabiniz icin benim devam ediyo kanamam tedirgin oldum da , ins normaldir.1 gün sürdü.sonra kahverengiye döndü ama doktor 1 hafta hafif kanama olmasi normal korkma demişti.