Servikal Serklaj sonrası Miadında dogum yapanlar

Kızlar bir şey soracaktım serklaj sonrası hemen duş falan aldınız mı? Kanamayı arttır mı acaba sıcak suyu görünce diye tereddüt ettim açıkçası.

Kızlar bir şey soracaktım serklaj sonrası hemen duş falan aldınız mı? Kanamayı arttır mı acaba sıcak suyu görünce diye tereddüt ettim açıkçası.
Ben doktora sormuştum 1 gün bekle sonra yapabilirsin demişti . Sıcak soğuk su falan demedi . Sadece oturma ayakta duş al dedi . Ben de aynen öyle yapmıştım .

Benim kahverengi akıntım geliyor hala bugün 5. Gün. Ama kıvamlı yani mukus kıvamında kahverengi akıntı. Bu normal mi ki?

Bence normaldir ama içiniz rahat etsin isterseniz sorun doktorunuza
Serklaj yapan doktor kendi bakmıyor telefona yardımcısı bakıyor onun da bir dediği bi dediğini tutmuyor. Bi ilacı Üc kere değiştirdi. Malesef burada serklaj yapan iki tane doktor var Diğerleri yapmıyor. Onlarla da ancak bu kadar işte.

Arkadaslar merhaba, herkes iyidir insallah. Ben serklaj olali 1 ay oldu 23 haftalik olduk cok sukur. Yalniz bi kc gundur vajinama dogru agri oluyor biraz , normalmidir acaba, yasayan var mi

Arkadaslar merhaba, herkes iyidir insallah. Ben serklaj olali 1 ay oldu 23 haftalik olduk cok sukur. Yalniz bi kc gundur vajinama dogru agri oluyor biraz , normalmidir acaba, yasayan var mi
Benim de 1 ay oldu 26 hafta olduk
Bahsettiğin ağrı bende de var oradaki kemik zonkluyor sanki.. Yarın kontrol var bakalım umarım herşey yolundadır

insallah bilen başına gelen biri vardır dün serklaj oldum bugün sanki su gibi akıntım oluyor çamaşırım ıslanıyor var mı böyle bişey yaşayan ? Hemen enfeksiyon olmuş olamam ama dün serklajda kese delinse bunu doktor söylemez mi çok korkıyırum

insallah bilen başına gelen biri vardır dün serklaj oldum bugün sanki su gibi akıntım oluyor çamaşırım ıslanıyor var mı böyle bişey yaşayan ? Hemen enfeksiyon olmuş olamam ama dün serklajda kese delinse bunu doktor söylemez mi çok korkıyırum
İnşallah herşey yolundadır ben hatırlamıyorum öyle bişey oldu mu olmadı mı diye

X