Servikal Serklaj sonrası Miadında dogum yapanlar

25.haftamda serklaj oldum su an 35+1im insallah hepimiz zamaninda kucagmiza aliriz bebeklerimizi
25. Hafta da atıldıysa sonradan olmuş açılmanız sanırım hep erken dikiş derler ama sizin 35 kadar gitmiş maşallah bende 27 haftalık erken doğum yaptım suna iki aylık hamileyim erken doğum sebebim belli değil 12. Hafta da bakılacak ama sizin gibi belki de ileri nir hafta da belli olacak kafam cok karışık keşke net bir tanı olsaydı

Bugünkü kontrolde 2mm ölçüldü serviks
Sali yada çarşamba Serklaj dikiş yapılacak

25. Hafta da atıldıysa sonradan olmuş açılmanız sanırım hep erken dikiş derler ama sizin 35 kadar gitmiş maşallah bende 27 haftalık erken doğum yaptım suna iki aylık hamileyim erken doğum sebebim belli değil 12. Hafta da bakılacak ama sizin gibi belki de ileri nir hafta da belli olacak kafam cok karışık keşke net

25. Hafta da atıldıysa sonradan olmuş açılmanız sanırım hep erken dikiş derler ama sizin 35 kadar gitmiş maşallah bende 27 haftalık erken doğum yaptım suna iki aylık hamileyim erken doğum sebebim belli değil 12. Hafta da bakılacak ama sizin gibi belki de ileri nir hafta da belli olacak kafam cok karışık keşke net bir tanı olsaydı
Evet 25.haftada dikis mecburiyetten oldu nasip olur da 2. Bebek olursa artik 2li test sonrasi direk serklaj olucam doktorumuz oyle dedi :) siz de kontrollerinizde surekli olcturun zaten yaoiyosunuzdur da ben yine de soyledim:))))

Şuanda hamileyim 21 haftalık..atılmadı takip ediliyor yarın kontrolüm var
Evet 25.haftada dikis mecburiyetten oldu nasip olur da 2. Bebek olursa artik 2li test sonrasi direk serklaj olucam doktorumuz oyle dedi :) siz de kontrollerinizde surekli olcturun zaten yaoiyosunuzdur da ben yine de soyledim:))))
Bu arada progestron kullanıyorsunuz dimi

Suan ölçmüyor doktorum 12. Hafta da dedi sağolun sonuçta iyiliğimiz için söylüyorsunuz 😁sizde sağlıcakla alın kucağınıza inş kısalık nasıl farkedildi bir şikayetiniz varmıydı

G Gonullu89 evet 7.haftadan beri progestan kullanıyorum
Banada ilk çocuktaki doktorum önlem amaçlı dikiş atılacak demişti ikincide ama gittiğim perinatoloji takip edelim dedi oylelikle yaptirmadim bende

Suan ölçmüyor doktorum 12. Hafta da dedi sağolun sonuçta iyiliğimiz için söylüyorsunuz 😁sizde sağlıcakla alın kucağınıza inş kısalık nasıl farkedildi bir şikayetiniz varmıydı
Perinatolojiye bende 12.haftada başlamıştım ,kısalık hic farkedilmiyor bende

Nasıl yani farkedilmiyor
Belirti hissetmiyorum karından ölçümlerle takip edildi 15.günde bir ama son olarak normal kadın doğum â gittim orda vajinal bakildi 27mm. Çıktı hemen dikiş atılması gerekebilir dedi 4 gün sonra perinatoloji ye gittim orda 20 çıktı

Belirti hissetmiyorum karından ölçümlerle takip edildi 15.günde bir ama son olarak normal kadın doğum â gittim orda vajinal bakildi 27mm. Çıktı hemen dikiş atılması gerekebilir dedi 4 gün sonra perinatoloji ye gittim orda 20 çıktı
Uzama kısalma birden oluyor anladım of ne zor şeyler ya

X