Bana da 2 hafta sürebilir demişlerdiTesekkur ederim cevabiniz icin benim devam ediyo kanamam tedirgin oldum da , ins normaldir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da 2 hafta sürebilir demişlerdiTesekkur ederim cevabiniz icin benim devam ediyo kanamam tedirgin oldum da , ins normaldir.
Acı olmadi ama kasiklarimda hafif adet agrisi gibi oluyor bazen.ben dikişe degilde rahmin büyümesine bagliyorum.serklaj olali ne kadar oldu?ilk bir iki hafta hafif ağrı kanama normal demisti doktor.Herkese merhaba, serklaj yaptirali 1 hafta oldu . Vajinamin icine dogru sanirim dikis atilan yerde cok hafif aci hissediyorum. Bugun de silince cok az kan geldi. Sizin sonraki surecleriniz de hic oyle bisi oldu mu
Ben 2 gun once gittim kendi doktoruma. Bi sorun gozukmuyo dedi. Rahim agzini 3.5cm olctu. Karindan bakarak olctu. Ama iste dunden beri boyle aci hissedince korktum. Senin rahim agzi uzunluğunu olctuler mi canımBende olmadı canım kontrolün ne zaman?
Ben bugün gittim doktor şikayetin varmi diye sordu yok dedim
1 hafta oldu.Acı olmadi ama kasiklarimda hafif adet agrisi gibi oluyor bazen.ben dikişe degilde rahmin büyümesine bagliyorum.serklaj olali ne kadar oldu?ilk bir iki hafta hafif ağrı kanama normal demisti doktor.
Evet 3.1 çıktı benimki deBen 2 gun once gittim kendi doktoruma. Bi sorun gozukmuyo dedi. Rahim agzini 3.5cm olctu. Karindan bakarak olctu. Ama iste dunden beri boyle aci hissedince korktum. Senin rahim agzi uzunluğunu olctuler mi canım
Daha yeni.benimde 10 gun oldu.birsey yoktur inşallah.yine de çok tedirgin olursan kontrole gidersin canim.biz riskli olunca kendimizi de çok dinliyoruz normal şeyler bile tedirgin ediyor haliyle.Allahim insallah hepsi yersiz endişe olarak kalsin ilerde gülümseyerek animsayalim1 hafta oldu.
Ins canim cok sagol, allah hepimizin bebeklerini korusun insallah.Daha yeni.benimde 10 gun oldu.birsey yoktur inşallah.yine de çok tedirgin olursan kontrole gidersin canim.biz riskli olunca kendimizi de çok dinliyoruz normal şeyler bile tedirgin ediyor haliyle.Allahim insallah hepsi yersiz endişe olarak kalsin ilerde gülümseyerek animsayalim
Serklaj sonrası hangi ilaçları kullandınız. Benim de Çarşamba günü yapıldı serklaj. Progesteron iğne verdi bir de çok ağrı olursa diye parol ile endol fitil. Fitili 3 günde bir kare kullanacağım. Antibiyotik falan vermedi. Önceki hamilelikte de serklaj yapılmıştı ama antibiyotik vermişti. Şimdilik yatıyorum oturmaya bile korkuyorum. Hayırlısı ile şu 9 ayı doldurabilsek inşallah.Herkese merhaba, serklaj yaptirali 1 hafta oldu . Vajinamin icine dogru sanirim dikis atilan yerde cok hafif aci hissediyorum. Bugun de silince cok az kan geldi. Sizin sonraki surecleriniz de hic oyle bisi oldu mu
Geçmiş olsun benimde geçen çarşamba oldu 9.gün olacak..endol fitil ameliyattan önce verildi ama afedersin wc çıkmadan atmıştım sonrasında 15dk zor dayandım gittim wc...sanırım etki etmedi uyandığım gibi agirlarim başladı iki saat kadar cok ağrıdı karnım...sonrasi için progestan hap 10 gün sabah aksam sonra kalan 10û.fitil olarak atarsın dedi..endol ün hapını da içtim toplam 10tane.sanirim....Serklaj sonrası hangi ilaçları kullandınız. Benim de Çarşamba günü yapıldı serklaj. Progesteron iğne verdi bir de çok ağrı olursa diye parol ile endol fitil. Fitili 3 günde bir kare kullanacağım. Antibiyotik falan vermedi. Önceki hamilelikte de serklaj yapılmıştı ama antibiyotik vermişti. Şimdilik yatıyorum oturmaya bile korkuyorum. Hayırlısı ile şu 9 ayı doldurabilsek inşallah.
Benim kanimda enfeksiyon çıktı o yuzdn 3 cesit antibiyotik verdi. Proluton depot igne ve duphaston da progesteron destegi icin verdi. Ilk gebeliginizde kacinci haftada yapılmıştı? Ins ilk seferde saglicakla kavuşmuşsunuzdur bebeginize.Serklaj sonrası hangi ilaçları kullandınız. Benim de Çarşamba günü yapıldı serklaj. Progesteron iğne verdi bir de çok ağrı olursa diye parol ile endol fitil. Fitili 3 günde bir kare kullanacağım. Antibiyotik falan vermedi. Önceki hamilelikte de serklaj yapılmıştı ama antibiyotik vermişti. Şimdilik yatıyorum oturmaya bile korkuyorum. Hayırlısı ile şu 9 ayı doldurabilsek inşallah.
Geçmiş olsun benimde geçen çarşamba oldu 9.gün olacak..endol fitil ameliyattan önce verildi ama afedersin wc çıkmadan atmıştım sonrasında 15dk zor dayandım gittim wc...sanırım etki etmedi uyandığım gibi agirlarim başladı iki saat kadar cok ağrıdı karnım...sonrasi için progestan hap 10 gün sabah aksam sonra kalan 10û.fitil olarak atarsın dedi..endol ün hapını da içtim toplam 10tane.sanirim....
Antibiyotik te başlandı daha hastanedeyken 5 gün de sabah aksam onu içtim..
Benim 29 haftalık bir kaybım var sonrasında tedbir amaçlı önceki Gebelikte 14.Haftada yapıldı Çok şükür 37. Haftada kavuştuk bebeğime. bunda da 14. Haftada yapıldı bugün 3. Günüm. 3 gün üst üste progesteron iğne sonra 3 günde bir progesteron iğne toplam 5 tane o kadar. Bir de endol fitil onu da iki gün ara ile bir hafta kullanacağım. Başka ilaç yok. Doktor İşlem sonrası kendi kontrole gelmedi hiç hemşiresi geldi onun da bi dediği bi dediğini tutmadı. Israrla sordum antibiyotik yok mu diye gerek yok dedi.Benim kanimda enfeksiyon çıktı o yuzdn 3 cesit antibiyotik verdi. Proluton depot igne ve duphaston da progesteron destegi icin verdi. Ilk gebeliginizde kacinci haftada yapılmıştı? Ins ilk seferde saglicakla kavuşmuşsunuzdur bebeginize.
Kizlar 38+1 de suyum geldi dogum yaptım cok sukur su kanli geldi sizin de oyle gelirse sakin korkmayin ben cok korktum kan gorunce dikisten olabiliyormus :)Sağlıkla gelsin prenses,sağol canım Allah razı olsun
Ayy dün aklıma gelmiştin etiketleyememistim bir türlü, hadi gözünaydın analı babalı büyüsünKizlar 38+1 de suyum geldi dogum yaptım cok sukur su kanli geldi sizin de oyle gelirse sakin korkmayin ben cok korktum kan gorunce dikisten olabiliyormus :)
Hayırlı olsun canım. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinKizlar 38+1 de suyum geldi dogum yaptım cok sukur su kanli geldi sizin de oyle gelirse sakin korkmayin ben cok korktum kan gorunce dikisten olabiliyormus :)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKizlar 38+1 de suyum geldi dogum yaptım cok sukur su kanli geldi sizin de oyle gelirse sakin korkmayin ben cok korktum kan gorunce dikisten olabiliyormus :)
Gecmis olsun.Ben de 10 gün önce serklaj oldum.10 günlük antibiyotik gunde 1 tane kullandım bitti.haftada 1 proluton depot iğne ve günde 1 magnorm magnezyum kullanıyorum.pazartesi kontrolüm var bende o zaman sorucam ilaçları ayrintili bi şekilde.Serklaj sonrası hangi ilaçları kullandınız. Benim de Çarşamba günü yapıldı serklaj. Progesteron iğne verdi bir de çok ağrı olursa diye parol ile endol fitil. Fitili 3 günde bir kare kullanacağım. Antibiyotik falan vermedi. Önceki hamilelikte de serklaj yapılmıştı ama antibiyotik vermişti. Şimdilik yatıyorum oturmaya bile korkuyorum. Hayırlısı ile şu 9 ayı doldurabilsek inşallah.