Sanirim sonra bi gebelik daha yasadiniz yine dikis atildi miMaaşallah
Neden 25.haftada yapıldı acaba?
Bu arada benim ilk çocukta 26.haftada yapılmıştı serklaj, 37+2 de doğurdum
Şuanda hamileyim 21 haftalık..atılmadı takip ediliyor yarın kontrolüm varSanirim sonra bi gebelik daha yasadiniz yine dikis atildi mi
25. Hafta da atıldıysa sonradan olmuş açılmanız sanırım hep erken dikiş derler ama sizin 35 kadar gitmiş maşallah bende 27 haftalık erken doğum yaptım suna iki aylık hamileyim erken doğum sebebim belli değil 12. Hafta da bakılacak ama sizin gibi belki de ileri nir hafta da belli olacak kafam cok karışık keşke net bir tanı olsaydı25.haftamda serklaj oldum su an 35+1im insallah hepimiz zamaninda kucagmiza aliriz bebeklerimizi
25. Hafta da atıldıysa sonradan olmuş açılmanız sanırım hep erken dikiş derler ama sizin 35 kadar gitmiş maşallah bende 27 haftalık erken doğum yaptım suna iki aylık hamileyim erken doğum sebebim belli değil 12. Hafta da bakılacak ama sizin gibi belki de ileri nir hafta da belli olacak kafam cok karışık keşke net
Evet 25.haftada dikis mecburiyetten oldu nasip olur da 2. Bebek olursa artik 2li test sonrasi direk serklaj olucam doktorumuz oyle dedi :) siz de kontrollerinizde surekli olcturun zaten yaoiyosunuzdur da ben yine de soyledim:))))25. Hafta da atıldıysa sonradan olmuş açılmanız sanırım hep erken dikiş derler ama sizin 35 kadar gitmiş maşallah bende 27 haftalık erken doğum yaptım suna iki aylık hamileyim erken doğum sebebim belli değil 12. Hafta da bakılacak ama sizin gibi belki de ileri nir hafta da belli olacak kafam cok karışık keşke net bir tanı olsaydı
Şuanda hamileyim 21 haftalık..atılmadı takip ediliyor yarın kontrolüm var
Bu arada progestron kullanıyorsunuz dimiEvet 25.haftada dikis mecburiyetten oldu nasip olur da 2. Bebek olursa artik 2li test sonrasi direk serklaj olucam doktorumuz oyle dedi :) siz de kontrollerinizde surekli olcturun zaten yaoiyosunuzdur da ben yine de soyledim:))))
Benim doktor 2.gebelikte 2li test sonrasi direk dikis dedi ilkinde boyle bi durum oldugu icinŞuanda hamileyim 21 haftalık..atılmadı takip ediliyor yarın kontrolüm var
Evet 25.haftada dikis mecburiyetten oldu nasip olur da 2. Bebek olursa artik 2li test sonrasi direk serklaj olucam doktorumuz oyle dedi :) siz de kontrollerinizde surekli olcturun zaten yaoiyosunuzdur da ben yine de soyledim:)))
Perinatolojiye bende 12.haftada başlamıştım ,kısalık hic farkedilmiyor bendeSuan ölçmüyor doktorum 12. Hafta da dedi sağolun sonuçta iyiliğimiz için söylüyorsunuzsizde sağlıcakla alın kucağınıza inş kısalık nasıl farkedildi bir şikayetiniz varmıydı
Malesef 2mm e düşmüş rahim ağzı ölçümü, çarşamba operasyon olacakBir de bol su için, sorunsuz gecsin hamileleginiz insallah hic gerek kalmaz dikise felan
Malesef 2mm e düşmüş rahim ağzı ölçümü, çarşamba operasyon olacak
İnşallahFarkedildi ya olsun operasyon olsun insan yine de cok korkuyo ama hersey guzel olucak serklajla 36+3 oldum sizin de guzel haberlerinizi bekliyorum
Nasıl yani farkedilmiyorPerinatolojiye bende 12.haftada başlamıştım ,kısalık hic farkedilmiyor bende
Belirti hissetmiyorum karından ölçümlerle takip edildi 15.günde bir ama son olarak normal kadın doğum â gittim orda vajinal bakildi 27mm. Çıktı hemen dikiş atılması gerekebilir dedi 4 gün sonra perinatoloji ye gittim orda 20 çıktıNasıl yani farkedilmiyor
Uzama kısalma birden oluyor anladım of ne zor şeyler yaBelirti hissetmiyorum karından ölçümlerle takip edildi 15.günde bir ama son olarak normal kadın doğum â gittim orda vajinal bakildi 27mm. Çıktı hemen dikiş atılması gerekebilir dedi 4 gün sonra perinatoloji ye gittim orda 20 çıktı