aynen öyleHic adamlara ayar vermis gibi degil, aksine ben de sizdenim beni de araniza alinder gibi.
Canima s.cti 1.20 den sonrasiBu ne ayol
Serra yilmaz deyince aklima gelen
Dinle dinleEdip Cansever çok severim. Değişik bir yorum olmuş. Ama sanat böyle bişey değil midir zaten? Islak köpek ile de tanışmış oldum sayende. Dinleyeyim biraz...
Ah anladım ben mimarım ve eğer rönesans ı yok sayarsanız mimarlık tarihi boyunca anlatılan yapı gelişimi kesintiye uğrar ki bu mümkün değil.Bu adam olsa olsa şunu demiştir ki ilk okuduğum andan itivaren ben bunu anladım açıkçası: hiç kimse rönesans ın ayrı bir dönem olduğunu ispatlayamadı demiş evet olabilir çünkü gerçekten bir geçiş dönemi var rönesans çat diye gelmedi demek ki adam bunh dönem olarak ayırmayı o yüzden daha gereksiz bulmul olabilir ama bu dönem yok anlamına gelmez.Evet gerçekten de en azından ben yapı gelişimi açısından düşününce diyorum bir süreç var çat diye olmadı...bilmiyorum anlatabildim mi.olsa olsa budur bu ."Hiç kimse Rönesans'ın ayrı bir dönem olarak varlığını ispatlayamadi; hatta bunu yapmak için çaba da göstermedi." Lynn Thorndike
Çok daha uzun paragraflar ve başka başka yazarlardan da alıntılar yapabilirim fakat cidden çok uzun olur; okumaya zahmet etmediğin şeylerin özetini çıkarıp hazır lokma bilgi veremiycem sana. Azcık merakin varsa; bu konuda kim ne yazmış bulur okursun.
adama da beklediği cevabı el altından vermiş oldu böylece de.Evet herkes irkini sevmek zorunda degil. Ama " bu benim sucum degil " dersen elbette tepki alırsın. Turk olmanın nesi suc?
Soru art niyetli İpek. Serra hanim da istedigini vermis.adama da beklediği cevabı el altından vermiş oldu böylece de.
zaten sorular öylesine sorulmuyor. Soruyu soran ortalığı kızıştıracak cevaplar arıyor ona göre soruyor.
aannaa rönesans tarihten mi silinmiş şimdi de?
Rönesans yok, tarih yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?