Türk'üm ve bununla gurur duyuyorum. Gururuma sebep olan ecdadimizdir. 600 yıl hüküm süren,dünyaya korku ve nam salmış savaşa gittiğinde onurlu savaşan bir ecdadin torunu olmak.
"Türk olmanın nesi gurur" denmiş ya,bana bir millet daha gösterin ki savaşa giderken "kadınlar yaşlılar ve çocuklara dokunulmayacak" demiş olsun. savaşa gidip kocasını çocuğunu öldürdükten sonra kendisine tecavüz eden,esir alan bir ülkede dogsam tabii ki gurur duymazdim.
Bizim al bayrağımızın rengi bile sizin o küçümsediginiz "nesiyle gurur duycam yaa" dediğiniz ecdadin kanıyla boyandı.
Her ülkenin geçmişte yaşadığı olaylar,vatanını kazanmak için verdiği mücadele yazar tarih kitaplarında. Gidin sorun bir fransiza o da fransiz olmanın gururunu taşıdığını soyleyecektir. ya da bir Romana,Almana uzar gider bu örnekler. Maalesef bizim milletimiz kadar ecdadini hakir gören,sürekli karalayan başka bir millet daha yok.
Asla ırkçı değilim. insanlari dili,dini,ırkına göre ayırt etmem. Benim için kalp önemlidir. Annem türk,babam türk. Benim eşim kürt,kız kardeşimin eşi kürt,abimin eşi ukraynali hristiyan. Ailem asla bizden ayırmadı eşlerimizi. Insana ahlaki değerleri veren ailedir,biz böyle gördük. Herkes kendi milletiyle gurur duyabilir bu benim için çok normaldir. ırkçılıkla alakası yoktur vatanı sevmenin,başka ırkları aşağılamadığı sürece.