• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamze Özçelik'ten Serra Yılmaz'a 'Türk' tepkisi

Şu anki aklınızla, mantığınızla size ülkenizi, ırkınızı, dininizi hatta ailenizi doğmadan önce seçme şansı verilseydi kaçınız türkiyede doğmayı aynı şartlarda yaşamayı seçerdi? Dürüst olun...
Ülkemden,dinimden,ırkımdan,ailemden çok çok ama çok memnunum elhamdülilah...daha fazlası olamazdı...Rabbime çok şükür...bin kere doğsam aynı şartları seçerdim hem vallahi hem billahi...

Sevmiyordum bu kadını zaten bi garip. ! Gamze özçelik de iyi demiş. Biz nasıl böyle bişey için duramayıp yorum yapıyorsak o da yapmıştır.reklam olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sinirlendiren bir yorum serra nın ki..

Burada herkes anlamak istedigini anliyor burada Turklugumle gurur duyuyorum derken diger irklari ezmis mi oluyoruz.Birakin Allah askina anam Turk babam Turk Ne ile gocunuyorum Tc bayragi altinda yadayan herkes Turktur burada kurt acem laz cerkez diye kimse ayristirma yapmasin.Ab de yasayan herkes ne amerikali almanyada yasayan alman
Kokene giren ayristirmayi yapar.Kocam laz ailesi gurcu benim sut kizim kurt ben onlardan ustunmuyum simdi asagiliyor muyum bu mu yapmaya calistiginiz prim.
Elhamdurillah muslumanim.Turkum.Turkiyeliyimmm...
Son....

Türk'üm ve bununla gurur duyuyorum. Gururuma sebep olan ecdadimizdir. 600 yıl hüküm süren,dünyaya korku ve nam salmış savaşa gittiğinde onurlu savaşan bir ecdadin torunu olmak.

"Türk olmanın nesi gurur" denmiş ya,bana bir millet daha gösterin ki savaşa giderken "kadınlar yaşlılar ve çocuklara dokunulmayacak" demiş olsun. savaşa gidip kocasını çocuğunu öldürdükten sonra kendisine tecavüz eden,esir alan bir ülkede dogsam tabii ki gurur duymazdim.

Bizim al bayrağımızın rengi bile sizin o küçümsediginiz "nesiyle gurur duycam yaa" dediğiniz ecdadin kanıyla boyandı.En Büyük TÜRKİYE

Her ülkenin geçmişte yaşadığı olaylar,vatanını kazanmak için verdiği mücadele yazar tarih kitaplarında. Gidin sorun bir fransiza o da fransiz olmanın gururunu taşıdığını soyleyecektir. ya da bir Romana,Almana uzar gider bu örnekler. Maalesef bizim milletimiz kadar ecdadini hakir gören,sürekli karalayan başka bir millet daha yok.

Asla ırkçı değilim. insanlari dili,dini,ırkına göre ayırt etmem. Benim için kalp önemlidir. Annem türk,babam türk. Benim eşim kürt,kız kardeşimin eşi kürt,abimin eşi ukraynali hristiyan. Ailem asla bizden ayırmadı eşlerimizi. Insana ahlaki değerleri veren ailedir,biz böyle gördük. Herkes kendi milletiyle gurur duyabilir bu benim için çok normaldir. ırkçılıkla alakası yoktur vatanı sevmenin,başka ırkları aşağılamadığı sürece.

Türk'üm ve bununla gurur duyuyorum. Gururuma sebep olan ecdadimizdir. 600 yıl hüküm süren,dünyaya korku ve nam salmış savaşa gittiğinde onurlu savaşan bir ecdadin torunu olmak.

"Türk olmanın nesi gurur" denmiş ya,bana bir millet daha gösterin ki savaşa giderken "kadınlar yaşlılar ve çocuklara dokunulmayacak" demiş olsun. savaşa gidip kocasını çocuğunu öldürdükten sonra kendisine tecavüz eden,esir alan bir ülkede dogsam tabii ki gurur duymazdim.

Bizim al bayrağımızın rengi bile sizin o küçümsediginiz "nesiyle gurur duycam yaa" dediğiniz ecdadin kanıyla boyandı.En Büyük TÜRKİYE

Her ülkenin geçmişte yaşadığı olaylar,vatanını kazanmak için verdiği mücadele yazar tarih kitaplarında. Gidin sorun bir fransiza o da fransiz olmanın gururunu taşıdığını soyleyecektir. ya da bir Romana,Almana uzar gider bu örnekler. Maalesef bizim milletimiz kadar ecdadini hakir gören,sürekli karalayan başka bir millet daha yok.

Asla ırkçı değilim. insanlari dili,dini,ırkına göre ayırt etmem. Benim için kalp önemlidir. Annem türk,babam türk. Benim eşim kürt,kız kardeşimin eşi kürt,abimin eşi ukraynali hristiyan. Ailem asla bizden ayırmadı eşlerimizi. Insana ahlaki değerleri veren ailedir,biz böyle gördük. Herkes kendi milletiyle gurur duyabilir bu benim için çok normaldir. ırkçılıkla alakası yoktur vatanı sevmenin,başka ırkları aşağılamadığı sürece.
Kizzz harbiii opecem seni de o profili gorunce fena oluyrm...:KK70:

Türk tarihiyle, tarihte yaşayanlar ve yaşananlarla gurur duymak ve türk olmakla gurur duymak ayrı şeyler. Karıştırılan bu bence.

Ayrıca ırkından gurur duyanların ırkından utanaç duyanlara laf söylemesi çok tuhaf geliyor. Eğer bir şeyle gurur duyulabiliyorsa aynı şeyden utanç duyacak insanların olması da normal değil mi?

kanadanın yerlilerinin çocukları bakılma vaadiyle alınıp her türlü sapkınlık için kullanılmış.
çok kötü şartlarda yaşamaya maruz bırakılarak ölümlerine sebep olunmuş.

kalan genç nüfusa da yıllarca atalarından utanmayı empoze etmişler.

tanıdık geldi sanki.

Back