- 17 Şubat 2024
- 182
- 153
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Kaçıncı haftada doğum yapmıştınızMerhabalar kızlar,
12 haftalık gebeyim. İkili test sonucum temiz çıktı.
Serklaj işlemi yapılacak.
Daha önceden ikiz gebelik erken doğum yaşadım bebeklerimi kaybettim. Rahim ağzı kaslarımda gevşeklik varmış. Bundan dolayı dikiş atılacak. Şimdide doğal olarak korkularım var.
Serklaj olan anneler kaçıncı haftanıza kadar gittiniz sürekli yattınız mı nasıl geçiriyorsunuz dönemi ???
24. Haftamda doğum yaptımKaçıncı haftada doğum yapmıştınız
24. Haftamda doğum yap
Umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza24. Haftamda doğum yaptım
Amin teşekkür ederimmUmarım sağlıkla alırsınız kucağınıza
Neden serklaj yapıldı size ?Bende 11+5 te serklaj oldum. Şuan 15+3 . Doktorum sürekli yatmamı önerdi yatıyorum wc yemek hariç kalkmıyorum hiç bir iş yapmıyorum eğilmiyorum bile. Hatta yemeği bile yatarak yediğim oluyor ama ona rağmen geçen haftaki kontrolde 1 cm açılma vardı. Doktorunuzun dediği önemli ama imkanınız varsa yatabildiğiniz kadar yatın. Enfeksiyondan korunun. Sabredin dua edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Rahim uzunluğu kısalmisti. 2.4 e düşünce ertesi gün apar topar ameliyat oldum ama açılma yoktu. İşlemden 2 hafta sonraki kontrolümde rahimde açılma tespit etti . Bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için bu durumun normal olduğunu dikisin tutacağını söyledi . Daha önce 18 ve 15 haftalık kayiplarim oldu.Neden serklaj yapıldı size ?
Doktor benim rahim kaslarımın gevşek olduğunu söyledi be zaten erkem doğum hikayem var. Rahimde perde vardı o alındı bundan dolayı atacak dikişi hayırlısı ile.
Yatarak geçirmenize rağmen nasıl açılma oluyor doktorunuz herhangi bişey dedi mi ?
bende geçen sene 20 haftalıkken yetmezlikten dolayı kayıp yaşamıştım, 29 kasımda 13 haftalıkken serklaj oldum şu an 17 haftalık, 3 ocakta kontrolüm var. elimden geldiğince yatıyorum bazen kahvaltı, öğlen yemeklerim için kalkıyorum bazen 5 dk balkona hava almaya cıkıyorum o kadar bunaldımki umarım hızlıca geçer bu süreç hepimiz için
Rahim uzunluğu kısalmisti. 2.4 e düşünce ertesi gün apar topar ameliyat oldum ama açılma yoktu. İşlemden 2 hafta sonraki kontrolümde rahimde açılma tespit etti . Bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için bu durumun normal olduğunu dikisin tutacağını söyledi . Daha önce 18 ve 15 haftalık kayiplarim oldu.
Stres yapma. Bende sen gibiydim korkuyordum nasıl olacak nasıl alışıcam diye. Yata yata nasıl geçecek diyordum. İlk günler sudan çıkmış balık gibi oluyorsun ama Allah sabrını veriyor. Pazar günü Allah izin verirse 1 ay olacak serklaj olalı. Yeter ki bebeğim sağ salim zamanında gelsin herseye dayanırım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah.O kadar zor bir süreç ki hem korku, hem sürekli yatmak , birşeyler yapamamak, hep tedirgin… çok yıpratıcı ama bebeklerimiz için değer… ben şimdiden korkuyorum stres oldum burdada benim durumumda olan anneleri merak ettim ne yaptılar diye . Haftaya kontrolüm var serklaj gününü kesinleştircez . Rabbim gönlümüzdekileri versin inşallah hepimize
Amiinn sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah bebişlerimiziStres yapma. Bende sen gibiydim korkuyordum nasıl olacak nasıl alışıcam diye. Yata yata nasıl geçecek diyordum. İlk günler sudan çıkmış balık gibi oluyorsun ama Allah sabrını veriyor. Pazar günü Allah izin verirse 1 ay olacak serklaj olalı. Yeter ki bebeğim sağ salim zamanında gelsin herseye dayanırım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah.
Merhabalar,Merhabalar kızlar,
12 haftalık gebeyim. İkili test sonucum temiz çıktı.
Serklaj işlemi yapılacak.
Daha önceden ikiz gebelik erken doğum yaşadım bebeklerimi kaybettim. Rahim ağzı kaslarımda gevşeklik varmış. Bundan dolayı dikiş atılacak. Şimdide doğal olarak korkularım var.
Serklaj olan anneler kaçıncı haftanıza kadar gittiniz sürekli yattınız mı nasıl geçiriyorsunuz dönemi ???