Merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim. Hemen hemen aynı şeyleri yasamisiz.
Benim 6. Hamileliğim. İlk Bebeğimi 22 haftalik kaybettim hiç bi sorunum yoktu. Kanama şu gelmesi filan bişi yoktu. Bebeği hissetmedim kontrol de kalp atışı olmadığını. Öğrendim. Normal doğumla dusurulup kürtaj. Yapıldı. Ondan 1 ay sonra kızıma hamile kaldım. Hiç bi ilaç vs kullanmadım sadece yatak istrahatinde bulundum. Sagsalim kucagima aldım çok şükür. Kızımdan sonraki hamileligimde ilki gibi oldu. 13 haftalik karnimda kalbi.durdu aynı şekilde suni sancı verilip dogurdum kürtaj. Oldum. Ondan 9 ay sonra bi daha tedavisiz hamile kaldım. Oda 17 haftaliktı aynı şekilde kalbi durdu.alinma işlemi aynı şekil. Oldu. Ondan bi ay sonra tekrar hamile kaldım. Ve eski tahlillere bakilarak bende heterozigot olduğu yani pıhtılaşma olduğu ancak hafif olduğu yine de önlem amaçlı coraspin 100 mg ve enox 4000 lik kan sulandirici iğne. Kullandım. Ama 16. Haftada yine kalbi durdu. Devlet hastanesinde prof. Dr a gittim histeroskopi operasyonunu yapip rahim agzi yetmezligi oldugunu.söyledi. bi daha hamile kalirsam 11. Haftada dikis atilacagini soyledi. Şimdi yine hamileyim. 5 haftalik. Hem coraspin hem kan sulandirici iğne. Kullanıyorum. Prof. Doktorum şu. An izinde. Özel hastanede bi tüp bebek uzmanina gittim. Benim sorunumun rahim ağzı yetmezliği olamayacagini başka bi sorun olabilecegini dikiş atmanın faydasız olacağını söyledi yinede rahim ağzı uzunlugu olculecek dedi. Çünkü senin bebeklerin canlı dogmuyo karnında kalbi duruyo dedi.
Doktorum gelince ona da sorucam. Size sorum şu; benimle aynı şeyi yaşayıp bebekleri nin karninda kalbi durup dikiş atılan var mi. ??