- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Aytennurten
-
9saat yasadı canm cgerlerı tam gelısmedıgı ıcın eger doktor ılk fark edınce cger gelıstırıcı yapsaydı belkı bı ıhtımal yasardıKorkma korkma bak bende korkmamak icin mucadele ediyorumbiz sakin olalim bebklerimizde sakin olsun iyi olsunlar.
22 haftalik dogum yaptin hic yasamadimi bebegin
Ah kuzum, bolca dua et bende edicem senn icin. 7 8 ay sonra bu gunlerimiz aklimiza bile gelmez yogunluktan insallah9saat yasadı canm cgerlerı tam gelısmedıgı ıcın eger doktor ılk fark edınce cger gelıstırıcı yapsaydı belkı bı ıhtımal yasardı
Ins cnm ıns allah razı olsun ıns erken dogum en buyuk tek korkum benım bde doktor ümitsiz bakıncaAh kuzum, bolca dua et bende edicem senn icin. 7 8 ay sonra bu gunlerimiz aklimiza bile gelmez yogunluktan insallah
Hic bilmiyorum canmAcaba otırmakta rahım kısalmasını tetiklermi yarın yola gşdecegım serklaj ıcın yatıbca araba cok sallıyor namaz klarken flan oturarak kılıp gerı yatyorum bişey olurmu acaba
Canim bende 32+2 bugun. Serklaji nasil alicaklar haberin varmi? Bide olurda dogum baslarsa nasil anliyacagiz ki. Benim bebklerden biriinin kafasi rahim agzina cok yakinmis. Doktor normal olurusa bu hemen cikar kolay olur falan dedi. Kafasini cok asagida hissediyorum korkuyorum o yuzden. Dikisleri patlatabilirmi diye. Senn doktorun bi aciklams yaptimiKızlar serklaj o kadar korkulacak birşey değil sadece iltihaba falan dikkkat ederseniz cok güzel geçiyor ben 15 haftalıkken artırdım şuan 33 haftaligim ve 3 haftada bir fitil kullanıyorum cok iltihabım oluyor fitille geldim bu ana kadar şükür ne progestan kullandım nede iğne falan öyle geçiyor ayda bir kere kontrole gidiyorum 5 haftam kaldı 38 de sezaryan olacam
Benimkide öyle bebek 5 aylıktan beri aşağıda doktor yat lavoba harici kalkma dedi dikişlerin nasıl alınacağını bende bilmiyorum heralde sezaryanda alırlar gibi geliyor normal doğuma bir hafta öncesinden alıyorlar diye biliyorumCanim bende 32+2 bugun. Serklaji nasil alicaklar haberin varmi? Bide olurda dogum baslarsa nasil anliyacagiz ki. Benim bebklerden biriinin kafasi rahim agzina cok yakinmis. Doktor normal olurusa bu hemen cikar kolay olur falan dedi. Kafasini cok asagida hissediyorum korkuyorum o yuzden. Dikisleri patlatabilirmi diye. Senn doktorun bi aciklams yaptimi
İnternette arastirdigima gore, 35 36 da falan aliyorlarmis. Çatalda uyusturucusuz falan canli canli aliyolarmisBenimkide öyle bebek 5 aylıktan beri aşağıda doktor yat lavoba harici kalkma dedi dikişlerin nasıl alınacağını bende bilmiyorum heralde sezaryanda alırlar gibi geliyor normal doğuma bir hafta öncesinden alıyorlar diye biliyorum
Ben kontrole gittiğimde ablanin biri 39 hastalıktı normal doğum olacaktı doktor almisti o gün ama sezaryanlilarinkini sezaryanda alıyorlarmış öyle duydumİnternette arastirdigima gore, 35 36 da falan aliyorlarmis. Çatalda uyusturucusuz falan canli canli aliyolarmis
Evet, sezeryanda alinmasi en guzeli gibi. Diger turlusu biraz beni korkutuyor.Ben kontrole gittiğimde ablanin biri 39 hastalıktı normal doğum olacaktı doktor almisti o gün ama sezaryanlilarinkini sezaryanda alıyorlarmış öyle duydum
Ben de ilk hamileligim de serklaj oldum ama kanamam olmadı şimdi tekrar hamileyim 12.hafta serklaj için dr a kontrole gideceğimMerhaba serklaj gunu cok kanaması olup gebelıgı devam eden varmı aranızda
Dinlendirin sürece bir sıkıntı olmaz korkmaArkadaslar merhaba ben de 19. haftamda acil serklaja alındı şuan 26+ 3 üm . Erken doğumdan cok korkuyorum ilk gebeliğim. Sizler nasılsınız
Merhaba doğumunuz oldu mu iyi misiniz merak ettimCanim bende 32+2 bugun. Serklaji nasil alicaklar haberin varmi? Bide olurda dogum baslarsa nasil anliyacagiz ki. Benim bebklerden biriinin kafasi rahim agzina cok yakinmis. Doktor normal olurusa bu hemen cikar kolay olur falan dedi. Kafasini cok asagida hissediyorum korkuyorum o yuzden. Dikisleri patlatabilirmi diye. Senn doktorun bi aciklams yaptimi
Evet canim, 24 nisanda epidural sezeryan oldum. Kizim 2340 oglum 2720 dogdu. Cok sukur yogun bakima girmediler. Bebekleri almadan serklaji aldi. Gittigimde 4 cm acilmam varmis. Dikisler ne kadar esnek siz dusunun. Sakin korkmayin. Benim iki bebegi kaldirdi. Allah hepinizi kurtarsinMerhaba doğumunuz oldu mu iyi misiniz merak ettim
MaşallahEvet canim, 24 nisanda epidural sezeryan oldum. Kizim 2340 oglum 2720 dogdu. Cok sukur yogun bakima girmediler. Bebekleri almadan serklaji aldi. Gittigimde 4 cm acilmam varmis. Dikisler ne kadar esnek siz dusunun. Sakin korkmayin. Benim iki bebegi kaldirdi. Allah hepinizi kurtarsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?