Serklaj bilgi soru ve tecrübeleri

Kızlar ben de yarın Serklaj olacağım. 14+5 de 27mm civarı ölçüldü. 7mmlik de esneklik varmış. Riske atmak istemedi doktorum. Belden uyuşturma yapacaklar. Hem uyuşturma hem ameliyat sonraki süreç beni korkutuyor. Sizlerde nasıldı korkmalı mıyım?

Kızlar ben de yarın Serklaj olacağım. 14+5 de 27mm civarı ölçüldü. 7mmlik de esneklik varmış. Riske atmak istemedi doktorum. Belden uyuşturma yapacaklar. Hem uyuşturma hem ameliyat sonraki süreç beni korkutuyor. Sizlerde nasıldı korkmalı mıyım?
Belden uyuşturma hakkında bilgim yok canım ama serklajdan korkma erken haftalardasın bence gayet guzel ılerler bu haftalarda genelde dikiş atılan yer doktorların istedikleri yerler oluyormuş

Bende asla evden cıkmıyorum evde de işimi yapıyorum ama sürekli uzanarak ara vererek yapıyorum sadece süpürge vileda paspas vs güç gerektirecek ağır işler kesinlikle yapmıyorum günlük ve hafif işler
Aynı ben gibisin canım bende onları yapmıyorum inşallah 36. Haftayı görürüz
Akşamda doktora gidicem akıntı için progestan akıntısı eminim ama aklımı kurcalıyor

Hanımlar rahim yetmezliği sebebiyle serklaj olan varmı olanlar tecrübesini paylaşabilirmi bizlerle ? Ben 14. Haftada oldum şuan 16dayım kahverengi lekelerim oluyor siz ne dırumdasınız nasıl ilerliyor günleriniz biraz bilgilenelim :)
Ben erken dogumla kaybimdan somra ikinci hamileligimde 13 haftada serklaj oldum. Benim zaten hamileligimin başindan beri kanamam oluyordu ama kanama kesildikten sonra dikiş atildi. Tam hatirlamiyorum ama dikiş sonrasi kanamam olmamişti. Evladimi 36 haftada kucagima aldim. Aslinda dikiş 38 haftaya kadar tutacakti erken dogumumun nedeni karnimda sertleşmelerdi.

Ben erken dogumla kaybimdan somra ikinci hamileligimde 13 haftada serklaj oldum. Benim zaten hamileligimin başindan beri kanamam oluyordu ama kanama kesildikten sonra dikiş atildi. Tam hatirlamiyorum ama dikiş sonrasi kanamam olmamişti. Evladimi 36 haftada kucagima aldim. Aslinda dikiş 38 haftaya kadar tutacakti erken dogumumun nedeni karnimda sertleşmelerdi.
Şuan anlattığınız şeyleri bende yaşadım birebir benimde baştan beri vardı serklajdan sonra kesildi kanamalar bakalım kaçıncı haftaya kadar gideceğiz

Genel anestezi mi oldunuz
Merhaba, ben de 20. Haftamda serklaj olmuştum şuan 28+2deyim, doktor genel anestezi yaptı fakat benim tamamen açılmam vardı, bebek düşmek üzereydi bu sebeple açılı bir yatış pozisyonu ile operasyon yapıldı. Doktorlar duruma göre karar veriyorlar anladığım kadarıyla. Anestezi almak çok daha zor oluyor sonrası için, epidural çok daha iyi. Oldunuz mu operasyon?

Merhaba, ben de 20. Haftamda serklaj olmuştum şuan 28+2deyim, doktor genel anestezi yaptı fakat benim tamamen açılmam vardı, bebek düşmek üzereydi bu sebeple açılı bir yatış pozisyonu ile operasyon yapıldı. Doktorlar duruma göre karar veriyorlar anladığım kadarıyla. Anestezi almak çok daha zor oluyor sonrası için, epidural çok daha iyi. Oldunuz mu operasyon?
Evet genel anestezi yaptılar

Bugün benim 3. Günüm daha büyük tuvaletimi yapmadım çok korkuyorum ama idrarımı yaparken altımda yanma hissediyorum hala sanırım vajinamın girişinde yara oldu ve hep sol taraf ağrıyor
b ende dün serklaj oldum hafif pembe lekelenme ve idrar yaparken ağrı var normal yani

X