Serklaj bilgi soru ve tecrübeleri

İyi yapıyorsun inşallah sorunsuz geçer korkma önlemini aldıktan sonra birşey olmaz allahın izniyle bu arada ben özellikle ilk 20 gün günde 3 kere iç çamaşırımı degişiyodum enfeksiyon kapmamak için
Aa bak bunu dediğin iyi oldu bende öyle yapıyım normalde dikkat ediyodumda simdi ped koydugum içşn hiç önemsememiştim

Kızlar akıntım hep pembeydi benim ilk başından beri hala daha öyle geçmiyor bir türlü bir ay oldu biraz azalıyor yine aynı doktor ters bişey söylemiyor enfeksiyon kaynaklı olabilir diyor. Bide ağrılarım oluyor bazen sanki adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor sizde de oluyor mu.

Kızlar akıntım hep pembeydi benim ilk başından beri hala daha öyle geçmiyor bir türlü bir ay oldu biraz azalıyor yine aynı doktor ters bişey söylemiyor enfeksiyon kaynaklı olabilir diyor. Bide ağrılarım oluyor bazen sanki adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor sizde de oluyor mu.
Akıntılar olabiliyomuş canım geçen gün sordum bende iğne vuruyomusun ? Ağrılarıda sormuştum onada normaldir sen seklajlısın illa agrıların olur rahimde falan demişti bu arada arada bi adet ağrsı çekmek karın büyüdüğünden oluyordur

Benimde 15 günden sonra kahverengiye döndü 1. Ayda da kahverengide bitti şimdi bazen uzun sure ayakta kalsam çok hafif kahverengi geliyor dinlenince geçiyor

Akıntılar olabiliyomuş canım geçen gün sordum bende iğne vuruyomusun ? Ağrılarıda sormuştum onada normaldir sen seklajlısın illa agrıların olur rahimde falan demişti bu arada arada bi adet ağrsı çekmek karın büyüdüğünden oluyordur
İğne vuruluyorum canım haftada bir aynen ağrılar oluyor parol atınca rahatlatıyor böyle böyle geçiyor günler

İğne vuruluyorum canım haftada bir aynen ağrılar oluyor parol atınca rahatlatıyor böyle böyle geçiyor
Benimde 15 günden sonra kahverengiye döndü 1. Ayda da kahverengide bitti şimdi bazen uzun sure ayakta kalsam çok hafif kahverengi geliyor dinlenince geçiyor
O bir türlü geçmiyor kuzum yaa nedense hep geliyor akıntım baya azaldı ama hala geliyor

Canım bende iki hafta önce 19 haftamda açılmam olduğu için acil serklaj oldum bende oluyor akıntı kahverengi kırmızı şekilde. Progestan kullanıyorum mesela akşam koyuyorum sabah tekrar koyacağıma yakın bir iki saat öyle akıntı geliyor
Merhaba serklaj süreciniz nasıl gidiyor sormak istediğim soru var acaba cinsel yaşamınıza kısıtlama geldimi

X